reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Niespodzianka zuch chlopak nie chcial zeby sie zmarnowaly i dywan nakarmil :) a co do dziecka sasiadow my mamy podobnie ale tylko do 21 na szczescie

MsMickey u nas zima na calego...

Sunshine i tak potem sie mala opiekuje ? szooooook

Iwon no to pieknie :) ja tez tak uwierzyc nie moglam jak pierwszyy raz przespal ... ale czlowiek latwo sie przyzwyczaja :p a pozniej ma klopsa jak znowu zaczyna wstawac :D

Josie nie stresuj sie ... nic sie nie stanie ... a kiedy do lekarza z takim siusiakiem ??

Rysica u nas sie ladnie sciaga ... jeszcze tylko na koncu prawie jest przyklejone

Muńka ciesze sie ze operacja sie udala ...

Polaa
bedzie lepiej ... a Kuba maly cwaniaczek :D

Kasiekz przed zebami spalismy 21-7 :p

Alijenka a mama czemu nie spi? :p

my dzisiaj spalismy choc kolo 4 zaczal gadac ale dalam wode smoka poszlam spac i chyba zasnal bo obudzil sie kolo 7

Ostatnia edycja:
reklama
Iwon Alijenka gratuluję pzrsepanej nocki!

U mnie też rewelacja jak na nasze ostatnie nocne przygody, bo młody spał (znowu) całą noc u siebie w łóżeczku, obudził się tylko o 3 na mleko i poszedł spać dalej aż do 6.20 :)

Muńka straszna historia!:szok: my tez nie odciągamy, bo pediatra nie kazała, ale teraz mu tam zaglądała z powodu tej bakterii, ale wszystko było w porządku
a co do maty to nie wiem co bym zrobiła... a nie da się najpierw jakiś prywtanych badań zrobić a jakimś labolatorium? bo w sumie to by trzeba było nagłośnić taką sprawę, ale może lepiej mieć pewność, że na prawdę jest co...:zawstydzona/y:

Macku zdaje się, że o Zosi zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: spóźnione STO LAT!!!

Jak myślicie?? zrobić aferę na FB ????? może będę sławna!!! :-p:-p:-p;-)

dawaj :) a nuż szczura przebijemy :p

a ja dziś mam jakieś chore nauki przed chrzcinami !!!!!!!!!!! tak mi się chce tam iść że masakra, a tym bardziej że będę musiała zostawić małą z moją siostrą i to w godzinach kąpieli :-:)szok:

hę?? ja nie miałam

Poza tym dzień dobry

i wracam do pracy :)

Niespodzianka jak byliśmy w październiku to nie było problemów ze spaniem Wojtusia, teraz od pierwszej nocy coś było nie tak ale On po prostu juz sie pewnie wtedy złe czuł, bo pierwszego dnia spadł z tego łóżka i Go na pewno bolało a drugiego zaczęła sie juz biegunka. Nie wiem jakby było, gdyby było wszystko ok. Mam nadzieje, ze dobrze :)

Spóźnione sto lat dla dziewięciomiesięczniaków !!!!

Muńka super, że operacja się udała.

Gratuluję przespanych nocek.

U nas dziś godzinna przerwa w spaniu. Obudził się o 5:15 zaplakany i usnal dopiero jak go polozylam na sobie i usiadlam w fotelu. Chyba cos mu się przysnilo niedobrego.

Przy siusiaku nie majstruje. W przychodni kazali ale wdalo sie zapalenie i od tego czasu rzadko podczas kapieli K ściąga lekko.

Mate do kapieli polecam z Ikea. Z karta zapłaciłam za 15zł.

Faldek bylo u nas zawsze duzo i wciaz ta ilosc sie utrzymuje. Szyi tez brak. Po mamusi to wszystko jak nic.

Ostatnia edycja:
Alijenka rzeczywiście dziwne z tymi naukami ale widocznie każda parafia jest inna. Co do spania to ja w dzien tez nie potrafię, pózniej jestem nie do życia. I zła jak nie wiem.

Ahjo!

Dzieki,ze cieszycie sie razem ze mna z wiesci pooperacyjnych :-)

Sorki,ze nie odpisuje konkretnie na posty ale w telefonie nie ogarnelam cytowania wielu,a bez tego nie pamietam co komu.

Jakos mi glupio przy tesciowej siedziec przy kompie;-) wchodze na chwile wieczorkiem,ale lubimy sobie po kolacji posiedziec przy stole,napic sie alko i gadac,wiec czasu mam niewiele.

Z ta mata to jeszcze wieksza porazka skoro Wy tez macie i nie jest ok.
Moja z Ikei,tak jak MsMickey jest ok. Nie smierdzi i nie farbuje.

Badania samej maty kosztowalyby majatek. Moi rodzice gadali z ludzmi z firmy i podobno byli bardzo zainteresowani tematem,bo nikt jeszcze nie zglaszal,ze z mata cos nie tak. Ciekawe...

Myslicie,ze przebije szczura??? Oj juz widze swoja twarz na pierwszych stronach gazet:-)

Jutro jedziemy odwiedzic tescia i ja zostane do niedzieli u siorki! Juz sie mie moge doczekac,bo juz 2 miesiace nie widzialysmy siebie i swoich dzieciakow. Ona nie widziala jak Gabi czworakuje i wstaje,a ja nie widzialam jak Filip sam chodzi. Ehhhh...ta odleglosc.

Iwon - piosenka jeszcze nie jest dopracowana,bo czasu mam na to malo,ale jak skoncze to wrzuce na stronke i dam Ci znac. I nie przyzwyczajaj sie do dobrego :p Gabi tez wczeniej lepiej spala :p

My tez mielismy spotkanie przed chrzcinami ale bardziej organizacyjne. Moja siora w poznaniu tez.

Ostatnia edycja:
Witam snieznie

Normalnie w jakim szoku bylam dzis rano :szok::szok: jak zobaczylam snieg:szok: Prawie godzine zajelo mi dojscie do pracy w sniezycy normalnie 30min i o 10 bylam jako pierwsza, potem przyszedl moj szef i siedzimy sami :baffled: chwile posiedzimy i wracamy do domku :-p
Przynajmniej mam taka nadzieje :-D

Polaa to masz dobrze z Wojtusiem. A wlasnie mialam pytac Ciebie i Sunshine jak Wam sie dzieci przestawily w Pl. Czy byl problem z wieczornym zasypianiem itp? Wiem, ze w szpitalu to inaczej, ale jak bylam poprzednim razem?

Moja jak miala 2-3miesiace i bylismy w PL to nie bylo problemu a jak bylismy w grudniu i miala6 miesiecy to pierwsze nocki byly ciezkie ale samo zasypianie nie tylko jak sie przebudzila w nocy to now miejscei chyba sie bala :sorry2:

Sunshine i tak potem sie mala opiekuje ? szooooook

nie jest tak zle jakos daje rade :-p

reklama
Przerwa. No to kawa :tak:

Niespodzianka wysprzątasz i moje, plis, plis, pliiiis? :sorry2:;-)

Rysica ładne zdjęcie in white ;) Wrzuć więcej do galerii, lubię oglądać Twoją bąbelkę ;-)
Ale Ci się fartnęło z tym zestawem za 10 zeta. Szczęściara ;-)

Kasiekz mój też więcej i dłużej spał jako wczesny niemowlak. To były czasy - jedna pobudka na uu i dalej w kimono. Potem jeszcze co 1h w ciągu dnia, ech.. :sorry2:

Siemanko

U mnie dziś cała nocka przespana jupiiii :-):-D

Witaj w klubie ;) A po browarku sen jest jeszcze piękniejszy, prawda? :-D

Muńka czekam, czekam. Jestem bardzo ciekawa Twojego wykonania :tak:

Do góry