reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

A ja właśnie siedzę i zapijam smutki piwkiem i zajadam Czekoladą :(
Mój Dziadek dzisiaj zmarł, ten co do szpitala trafił. Winna wszystkiemyu była coraz bardziej dająca się we znaki woda w płucach, lekarze nie zdołali nic z tym zrobić, leki nie działały a organizm nie walczył, 2 ostatnie dni dziadek był na respiratorze :( cholernie mi przykro, ale L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.
Przykro mi :-(
ja daję małej najczęściej jajka od zielononóżki na początku mi wymiotowała a teraz już jest dobrze, ale ja daję co drugi dzień całe żółtko
O właśnie - ja też będę miała jajka od nich ;-)

OD JUTRA BIORĘ SIĘ ZA SIEBIE!!!!!!!!!! ZDROWE JEDZENIE I RUCH (trzymajcie za mnie kciuki)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

To ja się pochwalę, że wróciłam do wagi sprzed ciąży :-) Jednak powrót do pracy dobrze mi zrobił ;-)

reklama
Aga trzymam kciuki, ja też się ciągle zabieram za siebie i ciągle od poniedziałku tylko nie wiem którego !!!!!!!!!!!!

wiecie co jestem sama zła na siebie że nie mogę się zdyscyplinować :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Ja tez jestem zła na siebie, obiecałam sobie, ze będę fajnie wyglądać z A na spacerkach jak wiosna przyjdzie, a tu wiosna nadchodzi, a ja coraz grubsza- nigdy tak nie miałam jak teraz :(:(

Na następny raz udzielam się ostro w dyskusjach, bo inaczej człowiek nawet kaktusa nie dostanie :rofl2:

Aga dasz radę :) I mówię to z czystym sumieniem, bo jestem w temacie. Dzisiaj waga pokazała kolejne 0,5 na minusie, co daje razem - 6 :happy:
Do wagi sprzed ciąży pozostało 3 kilo.

Oglądam "Przyjaciółki" :-p Uwielbiam Zuzę :p

Ostatnia edycja:
MsMickey budyń wdlg przepisu od Alijenki,

Iwon Claudette nalesniki z maki kukurydzianej zoltko jajka i mleko modyfikowane :) i oczywiscie patelnia ... planuje takie zrobic :p zobacze jutro co wyjdzie :D i dam znac ... a do srodka jakas papka z owocow :D

Claudette waga przednia ... moj tez w tych granicach

Alijenka schowaj dla nastepnego ... ja mam szklane moglabym sprzedac ale zostawiam :D

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

To ja się pochwalę, że wróciłam do wagi sprzed ciąży :-) Jednak powrót do pracy dobrze mi zrobił ;-)
Ja się nie chwalę, bo nie ma czym, ale ważę UWAGA !!!! 30kg więcej niż przed zajściem w ciąże :no::no::no::no: w de nie jadłam chleba, makaronów, smażonego, generalnie żyłam na sałacie, a tu sobie na to pozwalam plus stres który zajadałam :( nie będzie łatwo, ale mam nadzieje, ze dam radę. Bo patrząc w lustro mam odruch wymiotny :no::no::no:

Alijenka Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Rysica tulę:-(
Weszłam sobie i miałam ochotę przeczytać tylko 1 ostatnią stronę a tu Iwon dymy kręci i musiałam przeczytać całość:-D:-D Wszystko sobie zaplanowała cobym fuszerki nie odpierdzielała :dry: No i się wydało:-p

Josie poczekaj trochę i jak coś to się przyznasz, że masz 2 wózki a nóż widelec zapomną :blink:

Zaza mój KJ od urodzenia miał w moczu bakterię coli i nie wiadomo skąd... Za niskie miano było na antybiotyk i po 7 miesiącu bakteria zniknęła:tak: Od tamtej pory jeszcze raz robiłam posiew i śladów brak:tak:

Dziewczyny czy wasze dzieci mają ciągle fałdki? Mój ma niezmienioną ilość od urodzenia... no może nie od urodzenia bo on był całkowicie beztłuszczowy jak się urodził ale odkąd nadrobił:dry:

oprocz dwoch wozkow dostalismy tez w koncu fotelik :-D:-D:-D DSC06221.jpg

no i jak zwykle zdjecie bokiem hahaha

Załączniki

• DSC06219.jpg
    DSC06219.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC06221.jpg
    DSC06221.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Kasienka następnego nie będzie :-D

Aga u Ciebie bardzo źle wpłynął stres ale trzymam kciuki za Ciebie, będzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!
dzięki z linka ale widzę że nawet tego nikt nie licytuje :szok:, wcale się nie dziwę bo sama bym takiego czegoś nie kupiła, hmmmmmmmmmm chyba jednak oddam je dla potrzebujących

Pamka moja ma ciągle fałdki te same :szok:

Josie foteli śliczny :-D

Ostatnia edycja:
Do góry