reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
A ja właśnie siedzę i zapijam smutki piwkiem i zajadam Czekoladą :(
Mój Dziadek dzisiaj zmarł, ten co do szpitala trafił. Winna wszystkiemyu była coraz bardziej dająca się we znaki woda w płucach, lekarze nie zdołali nic z tym zrobić, leki nie działały a organizm nie walczył, 2 ostatnie dni dziadek był na respiratorze :( cholernie mi przykro, ale L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

Witam!
Na wstępie:
Zobacz załącznik 546897
dla Aylin! MsMickey! i Iwon - i to podwójny!!! :-D

Jako moderator strzegący porządku na forum pozwolę sobie zabrać głoś w dyskusji "jajecznej" - jako postronny obserwator absolutnie nie odniosłam wrażenia, że ktoś kogoś obraził, lub miał taki zamiar. :tak:

I jeszcze w temacie jajek - Zosia ma uczulenie na żółtko, ale póki co na jajka z jednego źródła, bo jak ja jej daję to wysypka wychodzi a jak niania to nie :dry: Dzisiaj zamówiłam jajka "od gospodarz". Od specjalnych kur, o niskiej zawartości cholesterolu ;-)
No i co to Twoje dziecko takie bezproblemowe, co? Ładnie śpi, pięknie je. Tak być nie może :rolleyes:
Nie wiem, skąd jej sie to wzięło. Ale jest strasznie zawzięta, więc pewnie w przyszłości da rodzicom popalić ;-)
Przecież nikt tu nie pisze, że dał dziecku puszkę coli czy chipsy bo tak fajnie chrupał...
Ja bym się wcale nie zdziwiła. Może nie tu, ale na fejsie... ;-)

wiecie ze dostalam drugi wozek? ten zgubiony! co ja mam teraz z tym poczac:szok::-D
Jakby co to też jestem chętna :tak:

Ja dostałam śpiworek gratis ;-)
ja dziś zrobiłam zupkę z ryżem jaśminowym hmmmmmmmmmmmm ciekawe jaka będzie reakcja :-D:-D:-D
Jest coś takiego? :szok:

ja jeszcze do kisielku zaproponuję budyń własnej roboty lub naleśniczka z owockami:)
Jak robisz naleśniki?
Aczkolwiek ostatnio woli produkty typu: gazetka, opakowanie kartonowe, uchwyt niekapka, bateria??
O tak! Papier jest the best! :-D

Ja powiem tak.. Kiedyś schematów nie było, dzieci jadły wszystko i jakoś populacja przetrwała ;-). Wszystko w granicach rozsądku, i przyznam się, że sama dawałam już np. danonki i wyrodną matką się z tego powodu nie czuję ;-), a co..
Niby tak, ale w jakim stanie...:sorry2:
kurde mam 4 butelki brownsa i nie wiem co z nimi zrobić, czy to nie wstyd wystawić je na allegro ???
Ja myślę, że tak, bo nowe są drogie, a smoczek to przecież sobie ten ktoś wymieni...

Rysica bardzo współczuję wiem co czujesz i czytając to odrazu mi się przypomina śmierć mojej babci i mamy ehhhhhhhhhh

maćku tak tak jest ryż jaśminowy :-D, ja daję małej najczęściej jajka od zielononóżki na początku mi wymiotowała a teraz już jest dobrze, ale ja daję co drugi dzień całe żółtko

Ostatnia edycja:
Kiedy ja się z Wami napiję hmm:confused:

Alijenka moja koleżanka sprzedaje wszystko na allegro i ma chętnych, ja chyba też zacznę, a w zamian będę coś kupować młodemu :)

Iwon czarownica:elvis::elvis:

Pampersy 3pierwsze słyszę

OD JUTRA BIORĘ SIĘ ZA SIEBIE!!!!!!!!!! ZDROWE JEDZENIE I RUCH (trzymajcie za mnie kciuki)

Dzięki za przepis na budyń, ale średni mi się opłaca kupowanie paczki mleka na jeden budyń
:crazy: aaa już wiem w rossmanie chyba bebilon jest w saszetkach jednorazowych.

Rysiaca <tule>

Aylin ja się nie spotkałam z 3 +, z 4+ tak, ale z 3+ nie :no:

Rysica przykro mi :-:)-:)-( Przerabiałam śmierć bliskich osób dwa razy - najpierw mama, potem ukochana babcia. Trzymaj się!

Aga trzymam kciuki, ja też się ciągle zabieram za siebie i ciągle od poniedziałku tylko nie wiem którego !!!!!!!!!!!!

wiecie co jestem sama zła na siebie że nie mogę się zdyscyplinować :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Rysica - przykro mi. Trzymaj sie

Maćku dziekuję za karnego i przyjmuje go z radoiścia. A w temacie jaj - podobno przepiórcze sa mniej alergenne.

Doczytałam na opakowaniu 3+ sa od 5 do 10 kg. Ale ja mam jeszcze 6 paczek 3 :) wiec mnie jeszcze dluuuga kariera z pieluchami w tym rozmiarze czeka :p

Do góry