alijenka
Mamcia Nataszki :))
Aylin ja się nie spotkałam z takim rozmiarem hmmmmmmmmmmmm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, skąd jej sie to wzięło. Ale jest strasznie zawzięta, więc pewnie w przyszłości da rodzicom popalić ;-)No i co to Twoje dziecko takie bezproblemowe, co? Ładnie śpi, pięknie je. Tak być nie może![]()
Ja bym się wcale nie zdziwiła. Może nie tu, ale na fejsie... ;-)Przecież nikt tu nie pisze, że dał dziecku puszkę coli czy chipsy bo tak fajnie chrupał...
Jakby co to też jestem chętnawiecie ze dostalam drugi wozek? ten zgubiony! co ja mam teraz z tym poczac![]()
Jest coś takiego?ja dziś zrobiłam zupkę z ryżem jaśminowym hmmmmmmmmmmmm ciekawe jaka będzie reakcja![]()
Jak robisz naleśniki?ja jeszcze do kisielku zaproponuję budyń własnej roboty lub naleśniczka z owockami![]()
O tak! Papier jest the best!Aczkolwiek ostatnio woli produkty typu: gazetka, opakowanie kartonowe, uchwyt niekapka, bateria??
Niby tak, ale w jakim stanie...Ja powiem tak.. Kiedyś schematów nie było, dzieci jadły wszystko i jakoś populacja przetrwała ;-). Wszystko w granicach rozsądku, i przyznam się, że sama dawałam już np. danonki i wyrodną matką się z tego powodu nie czuję ;-), a co..
Ja myślę, że tak, bo nowe są drogie, a smoczek to przecież sobie ten ktoś wymieni...kurde mam 4 butelki brownsa i nie wiem co z nimi zrobić, czy to nie wstyd wystawić je na allegro ???