reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
No właśnie, pytanie czy używane. Jak nie, to tym bardziej można opylić.

Ja właśnie chcę się pozbyć kilku rzeczy, których już nie potrzebuję - rogal, koszule do karmienia, laktator (właśnie sobie uświadomiłam że już nie karmię i znowu mi niefajnie :-() i jeszcze kilka innych pierdół.
Myślicie, że powinnam wystawić to na osobnych aukcjach czy dać jako wyprawkę dla mamy? Hę?

Iwon to waga Twojego bąbla taka sama jak Monisi - Rysicy :-)

O kurtka, muszę nadrobić, bo mi Julek nie daruje, że go dziewczyna w tyle zostawiła ;-)

Alijenka no to nie wiem, ja bym raczej używanych nie kupiła, bo w końcu nowe to nie aż taki majątek, a jednak ten smoczek jest wymemłany przez dziecia ;) Ale tak jak pisałam, najlepiej sprawdź, czy ktoś w ogóle sprzedaje używane butle.

Ostatnia edycja:
To prawda, dzieci na UU to często słodkie spaślaczki, ale to samo zdrowie! Taka "nadwaga" ponoć w żaden sposób im nie zagraża i nie rzutuje na przyszłość, bo na UU mają prawo.

Pamiętam, jak kiedyś miałam spotkanie z położną i ona zważywszy bąbla mówi do mnie - spokojnie, nadwaga w przypadku dzieci UU to nie problem, on ją zgubi :-p Nie umknęło mojej uwadze słowo nadwaga, ale jakoś to przełknęłam ;-)

Sugerujecie, że mam małą kluskę w domu? :sorry2: Więcej mam do całowania, o!!! :-D

alijenka ja bym używanych nie kupiła. Samej mi butelki małej śmierdzą jej MM mimo iż regularnie je sterylizuję. Ale ja na punkcie zapachów w ogóle mam bzika :sorry2:

Iwon wystaw osobno, bo ciężko będzie dogodzić kupującej, która akurat tych rzeczy nie będzie miała ;-)

ale ja właśnie piszę o tym że moja na mm i wygląda tak jak te 12-12 miesięczniaki które są na UU, mi się tak wydaje !!!

nie no ze smokami używanymi bym nie sprzedawała ale mam np. te 1 które w ogóle nie były nawet wyparzane, a widziałam że używki też sprzedają, ale mi jakoś głupio :(

no to lepiej je oddam jak będą zbierać z czerwonego krzyża :-D

Ostatnia edycja:
Iwon zdajesz sobie sprawę, że oczy mi się otwierały z przerażeniem...
;-)

Dzięki za linka do przepisów:-):-)

padam dziś ze zmęczenia wczorajsza narkoza wychodzi... idę spać.
Spokojnej nocy wszystkim:-)

reklama
I nie pisalas tylko w swoim imieniu, bo cytowalas posty ms micky tlumaczac, co miala na mysli. To jest bawienie sie w adwokata.

nieprawda. Tlumaczyłam jak JA to zrozumiałam.

Ja właśnie chcę się pozbyć kilku rzeczy, których już nie potrzebuję - rogal, koszule do karmienia, laktator i jeszcze kilka innych pierdół.
Myślicie, że powinnam wystawić to na osobnych aukcjach czy dać jako wyprawkę dla mamy? Hę?
koszule osobno, laktatorsz połączyc z czymś np rogalem.

A butle uzywane widziałam ze wystawiają. I lepiej - sa na nie chętni. Mnie bardziej zaszkowalo ze smoczki uspokajające uzywane ludziska wystawiają, Tego to juz w ogóle nie moge pojąć.

Strasznie mnie oczy pieką. Nie wiem czy uczulenie na cos dostałam? czy wiosna i sloneczko mi podrażniło czy jaki pieron. Ale wygladam jakbym ryczala cały dzień i nic nie pomaga

Słuchajcie wlasnie rozpakowałam paczke pampersów 3 i na opakowaniu jest taka strzalka sugerująca następny rozmiar i tam jest 3+. Spotkala sie ktoraś z was z tym rozmiarem??

Ostatnia edycja:
Do góry