reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Budyń dla bąbla? Nic prostszego!

1 litr mleka krowiego 3,2%
garść orzechów
tabliczka czekolady
mąka ziemniaczana

Podgrzewasz, łączysz, mieszasz i gotowe

:-D

A co :-p

Kasieńka
jak robisz naleśniki dla małego?

Niespodzianka tulaski na poprawę nastroju. Ja też tuż przed @, czekam z utęsknieniem ;)

Ostatnia edycja:
Alijenka masz tam jakiegoś browca pod ręką? Napij się ze mną, bo właśnie wyciągnęłam z lodówki butelkę. Niech ten dzień przynajmniej zakończy się wesoło ;)

Iwon Ty złośnico :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czasem tak mam ;) Ale bardzo rzadko, macie mnie z głowy przez cały rok ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale tu dziś bojowe nastroje :rofl2:

Ja powiem tak.. Kiedyś schematów nie było, dzieci jadły wszystko i jakoś populacja przetrwała ;-). Wszystko w granicach rozsądku, i przyznam się, że sama dawałam już np. danonki i wyrodną matką się z tego powodu nie czuję ;-), a co..

zaza zum przyczyn może mieć wiele np. używanie chusteczek, za długo niezmieniona pieluszka, zaparcia, wady układu moczowego..

kasiek nie sądzę, że raczkowanie miało wpływ na cofnięcie się zastoju, myślę, że po prostu z tego 'wyrosła' ;-)

kasienka jak naleśniorki robisz? :happy2:

A i w sprawie wagi.. Moja maleńka waży ponad 11 kg i jakoś nie ubolewam nad tym faktem, sama w jej wieku ważyłam 13 kg:ninja2:

Mleczko jemy MM raz 180 i raz 210 i 1-2x UU ale często też zamiast drugiego UU ma kaszkę. I od kilku dni nie zagęszczam mleka nocnego i śpi dużo lepiej :sorry2:

Iwon właśnie dostawa przyszła, także możemy się stuknąć :-p:-p:-p:-):-):-)

psssssssssyyyyyyyyttttttttttt i otwarte :-D

o i jeszcze na karnego się załapałaś hahahahaha

claudette ja chyba może z 4 razy zagęszczałam małej mleko a od kilku dobrych tygodni a nawet i miesięcy :-D nie robię tego

Ostatnia edycja:
zaza zum przyczyn może mieć wiele np. używanie chusteczek, za długo niezmieniona pieluszka, zaparcia, wady układu moczowego..

Zaza nie wiem czy zauważyłaś, ale ona Cię chyba obraziła :-D;-)

Żarcik :-p

Alijenka
no to siup :cool2:

Kurtka moje pierwsze pijaństwo na bb odkąd nie karmię UU i taki pomór. Nieładnie baby :evil:

Waga - z bąblem na ręku ważymy 77,2, ja ważę 68, zgadnijcie ile waży bąbel? :ninja2: Zwyciężczynię quizu czeka nagroda :p

Ostatnia edycja:
laski która karmi z butelek avetu ??? czy aventa ??? nie wiem jak to odmienić :-p
ja dopiero drugi dzień z nich karmię i one tak dziwnie syczą tak ma być ???? całe szczęście że mała załapała smoka bo inaczej kasa w błoto by poszła !!!!!!

kurde mam 4 butelki brownsa i nie wiem co z nimi zrobić, czy to nie wstyd wystawić je na allegro ???

Iwon to waga Twojego bąbla taka sama jak Monisi - Rysicy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
iwon nie zazę! Teściową :ninja2::-d

:-d:-d:-d

Alijenka ja mam aventa :tak: Faktycznie trochę syczy, choć nie zwróciłabym na to uwagi, gdyby nie to, że o tym wspomniałaś. Mój nie kaprysi przy avencie, ale tak samo ładnie pije z LOVI.

Nie wiem, czy znajdą się chętni na butelki na allegro, ale musisz po prostu sprawdzić czy takie rzeczy "chodzą".

Ostatnia edycja:
Do góry