KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
mi tez sie marzy poznac plec..;-)Ja mam taka cicha nadzieje ze do konca grudnia dowiem sie jaka płec. Po świetach zaczynaja sie wyprzedaze i chcialam poszleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi tez sie marzy poznac plec..;-)Ja mam taka cicha nadzieje ze do konca grudnia dowiem sie jaka płec. Po świetach zaczynaja sie wyprzedaze i chcialam poszleć
carla Juz jestem zapisana w Luxmedzie ale dzieki za pomoc moze nast. razem sie przyda;-)
ja mam w piatek nie jutro ;-) na 9,45 czyli tez wczesnieOby już nigdy Ci się podobna sytuacja nie przytrafiła! O której masz jutro? Ja dopiero w sobotę...za to z samego rana 8.45 o ile dobrze pamiętam ...żebym nie zdążyła się zdenerwować...choć znając mnie wstanę o 3.00 i zapewnię sobie wystarczająco dużo czasu na stres
zdarza sięJejku jaka ja zakręcona jestem, sorrki
mój siostrzeniec do 8go miesiąca miał być dziewczynką... I powiem szczerze, że tak jakby mu się to troszkę udzieliło ;-)
hahaha jak to mu się udzieliło?mój siostrzeniec do 8go miesiąca miał być dziewczynką... I powiem szczerze, że tak jakby mu się to troszkę udzieliło ;-)