reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

kamila jestem w szoku, zmien lekarza koniecznie. Dziwne, ze kobieta sie tak zachowywala, wczesniej o niej dobre rzeczy pisalas .. Jesli to Twoja stala lekarka, bo nie jestem pewna

reklama
asiia - gratuluję!!! super wiesci i dobrze by było, zeby ta druga to była córcia dla mamusi.. a jesli bedzie chłopczyk to pociesze ze jednojajowe sa super! i ta wiez miedzy nimi:tak:

kamila - a to do niej chodziłaś? ja wiem, ze kobieta w ciązy jest wrazliwa, ze to o dziecko chodzi i człowiek zrobiłby wszystko, ale tej pani to nalezało sie cos na wyjsciu powiedziec. juz od tego sadła bym zaczęła. Idz prywatnie jesli Cie to uspokoi i obowiazkowo zmien lekarza. Przykro mi:dry:

weszłam na tatusiowe rady jak przetrwac humory zon w ciąży :-D:-D:-D dobry wątek, tylko szkoda ze baby wszedzie musza wsadzic swoje 3grosze
https://www.babyboom.pl/forum/trzym...zyszlej-mamy-jak-pomoc-jak-przetrzymac-22580/

Dziekuje :) No fajnie byloby miec chociaz jedna dziewczynke w domku :) ,a Ty masz jednojajowe blizniaki :D ?????? ahhhh tez bym chciala dwojeczke taka samiutka:D:D zazdroszcze :)

Najgorsze jest to że moja prowadząca gin nie ma w gabinecie usg i poleciła mi tą wlaśnie panią.. co mnie dziwi cieszy się ona bardzo dobrą opinią wsród pacjentek :/ a niestety tez ona jest główną kierowniczką tej przychodni :/ mialam ochote wyjsc ale pomyslalam ze czekalam caly miesiac na ta wizyte i gdzi eja teraz znajdze zeby tak szybko zrobic zeby nie bylo za pozno?

nie ta co robila usg to nie jest moja lekarka prowadząca nie mam mozliwosci chodzenia do mojej bo ona ie robi usg :(((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
asiia - mam dwoch identycznych łobuziaków i teraz tez chciałabym córcie dla mnie :) przydałaby sie, ale jesli bedzie siusiak to tez fajnie! Tak jednojajowi:happy: Przy takich bliźniakach ludzie strasznie zaczepiają, normalnie jakby pierwszy raz widzieli:baffled:

kamila - wszystko jest ok, tym sie nie martw!!!

Kamila co za lekarka:szok: ja bym jej chyba parę słow powiedziała, nie dziwię się, że jesteś rozczarowana:(

Asia to dobrze, że wszystko ok. Ze jesteś szczęśliwa:tak::-) ja za to byłam bardzo zadowolona z wizyty u gp a pozniej u poloznej:tak:

buziak Ty to masz fajnych tych synków jak patrzę na to zdjęcie;-) rzeczywiście identyczni, super:-)

a ja czekam na 7 grudnia jak na zbawienie:tak: miało już byc 29 listopada ale wracam wtedy i akurat dali mi godzine o ktorej ląduje:dry: nie zdążyłabym ale jakoś wytrzymam te 8 dni jeszcze...już proszę o kciuki;-)

Jak trafiłam do szpitala, wieczorem okazało sie ze nie maja luteiny - skonczyła sie :baffled: W pierwszej ciazy brałam własnie luteine. Pielegniarka podpowiedziałą nam, zeby isc do dyzurnego, zeby wypisał recepte i wykupic sobie, było oczywiste ze chcielismy tak zrobic. Moj P poszedł do pokoju lekarza a on mowi, zeby mu dupy nie zawracac, bo jakby tak kazdy do niego przychodził to on by nie robił nic innego tylko wypisywał ludziom recepty:szok: szok! P nie wytrzymał i powiedział mu co o nim mysli, zeby na bazarek marchewke poszedł sprzedawac bo to nie lekarz,ze weterynarz lepiej o zwierzeta dba, Wiecie co rano sie okazało na obchodzie? Wyłączył mi ****ny luteine z leków, ktore mi podawano:crazy:

Dawno nie pisałam, a tu takie wieści :)

sicilpol - rewelacyjne wiadomości, niech maleństwo dalej pięknie rośnie

asiia - gratuluje kolejnego syneczka :), jesli to nie sa jednojajowe, to masz szansę tez na córeczkę. Moze taka wstydliwa i chowała pipeczke hahaha.

Też mam nadzieje na to, ze jeśli mam synka , to dr szybko zobaczy płeć. W przypadku dziewczynek to trudniejsze i lekarze tak łatwo nie są w stanie stwierdzić.

nanulinka - waleczna kobieto ( cmok) - za piekne wyniki, trzymam mocno.

Kamila - co za babsztyl, współczuję.

reklama
Do góry