KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
zapisalam sie na usg na piątek o 9:45 prywatnie w Luxmedzie dobrze ze tak szybko byl wolny termin ale zdzierstwo 90 zł :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i zobaczysz na zakończenie tygodnia będziesz miała super wieści :-)zapisalam sie na usg na piątek o 9:45 prywatnie w Luxmedzie dobrze ze tak szybko byl wolny termin ale zdzierstwo 90 zł :/
o kurcze strasznie duzoTo w Lublinie jednak nie macie tak drogo. Ja za prywatna wizyte z usg płace 240 zl.
zapisalam sie na usg na piątek o 9:45 prywatnie w Luxmedzie dobrze ze tak szybko byl wolny termin ale zdzierstwo 90 zł :/
Ja mam taka cicha nadzieje ze do konca grudnia dowiem sie jaka płec. Po świetach zaczynaja sie wyprzedaze i chcialam poszleć