reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Asiia super wieści:)
Nie wierze,ze juz plec bylo widac.Teraz to i ja mam nadzieje,ze tez poznam plec.usg juz za 10 dni.... Kurcze,fajnie by bylo.
Dorotka where are you ??????
Chyba jutro powinna wyjść jak na 3 dni biorą?

zapisalam sie na usg na piątek o 9:45 prywatnie w Luxmedzie dobrze ze tak szybko byl wolny termin ale zdzierstwo 90 zł :/

Kam zapisz się może tam, gdzie ja byłam...tam z ulicy przyjmują...miły lekarz był bardzo i 80 zł...czekaj zaraz Ci wyszukam...http://www.usg.lublin.pl/
Mi robił dr Caban...może telnij i się umów na wszelki :)

reklama
Do góry