reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

wróciłam :) dobrze ze Rysicy nie ma bo by krzyczała :)
dzis zamiast skalpela pączki smazyłyśmy z dziewczynami. Pychota..... pochłonelam 4.... i ide popić herbatką i spać :)

reklama
Ja tu się bałam wejść, ze będę miała dużoooo stron do nadrabiania, a tu nie :)

Gratki dla Gabo i Moni za nowe umiejętności :)

U mnie dziś była przyjaciółka czerwcówka 2013 :) jaki ma piękny brzuszek, ale mimo wszystko wolę już swojego szkraba tulić w ramionach jak sobie przypomnę te wieczne obawy.
No i nasmażyłam faworków:) niby dużo z myślą i jutrze, ale cały czas ich ubywa :angry::angry:

Dobra czekam na relacje, ze spotkania która pierwsza Rysica czy Ty już wracasz ostatnią skm??

a ja jutro nie robie paczkow nie chce mi sie :confused2: kupie w PL sklepie :-p i mysle na faworkami czy zrobic...
Qurcze w ciazy to i faworki i paczki sama robilam a teraz po to nic mi sie nie chce gdzie ta energia ciazowa hmmmm..... pytam sie.....:sorry:

Aylin- a Tobie zazdroszcze tych spotkan i to jeszcze takich pysznych echhhh :-p
Iwon, Macku- to cwane bestie jestescie :-D ja zaraz uciekam bo normalnie robiera mnie na lopaki to chorobsko :wściekła/y:

wróciłam :) dobrze ze Rysicy nie ma bo by krzyczała :)
dzis zamiast skalpela pączki smazyłyśmy z dziewczynami. Pychota..... pochłonelam 4.... i ide popić herbatką i spać :)

no wiesz? ja bym miała krzyczeć?
sama dzisiaj zamiast ćwiczyć to zafundowałam sobie wielki kaloryczny karmelowy puchar lodów! o! :D

jutro już pączków nie tknę :p

Spotkanie super, dziewczyny też :D
DZIEWCZYNY DZIĘKI ZA SPOTKANIE!!! Teraz ja zapraszam :D

Młodak i Miśki miały pociąg 22:20 więc i ja wróciłam wcześniej, ale stracha miałam, boję się wracać tak późno (w sumie to zawsze się bałam...)... Muńka i MsMickey farciary auto miały :D Ja bym jeszcze posiedziała ale kurcze bałam się tej ostatniej SKMki :/ dziwna jestem?? Chyba za dużo mi mąż opowiada....
ogólnie to był dużo śmiechu, bo ja najgrubsza wzięłam oczywiście coś najbardziej kalorycznego, a jeszcze w dodatku bez skalpela. No i ciekawe kogo uszy piekły ;P

Rysica co sie martwisz, jutro 2 skalpele strzelisz i sie wartosci kaloryczne wyrownaja.
A tak w ogole to prawie dukana wszystkie mialysmy i same proteiny na talerzach:
Miski - kurczak z makaronem
MsMickey - jajo z salatka
Muńka - lody z owocami
Rysica - lody z polewa
Ja - losos z nalesnikiem

Spotkanko super, oby częściej sie udawalo nam tak spotykac.

No i Muńka tsk gada i gada o tym @ i u niej nic. A ja tylko do Zlotych tarasow weszłam i juz dostalam.

Mamy fotorelacje rodem z wesela podczas palaszowania dan dukajowskich

Mnie strasznie! ;-)
hahaha akurat Ciebie to nie przez nas ;P

Rysica co sie martwisz, jutro 2 skalpele strzelisz i sie wartosci kaloryczne wyrownaja.
A tak w ogole to prawie dukana wszystkie mialysmy i same proteiny na talerzach:
Miski - kurczak z makaronem
MsMickey - jajo z salatka
Muńka - lody z owocami
Rysica - lody z polewa
Ja - losos z nalesnikiem

Spotkanko super, oby częściej sie udawalo nam tak spotykac.

No i Muńka tsk gada i gada o tym @ i u niej nic. A ja tylko do Zlotych tarasow weszłam i juz dostalam.

Mamy fotorelacje rodem z wesela podczas palaszowania dan dukajowskich
Najpierw muszę wysłać zdjęcia do cenzury zanim coś gdzieś umieszczę ;P

Hello Nocne Marki i Janki ;-)

Dotarlam u zamiast iść spać to na bb oczywiście ;-)

Spotkanie się odbyło - jak zwykle fajnie było poznać kolejne czerwcówy in person:p

A oprócz tego, fajnie było po prostu posiedzieć na luzie i pogadać o *******ach, nie naslu****ac potencjalnego płaczu...

Spokojnej nocy:-)

reklama
pozdrowienia z drogi do pracy ;-)

Wczoraj było sympatycznie :-). Dobrze, że się zdecydowałam na dołączenie i poznałam w realu dziewczyny.

A dukan był na całego! A do tego pyszna kawa :cool2:

hatszept współczuję sytuacji w robocie :-(. Niestety znam ten ból...

zaza biedny Sergiusz :-(

Dobrego dnia.

Ostatnia edycja:
Do góry