reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Ja tu się bałam wejść, ze będę miała dużoooo stron do nadrabiania, a tu nie
Gratki dla Gabo i Moni za nowe umiejętności
U mnie dziś była przyjaciółka czerwcówka 2013 jaki ma piękny brzuszek, ale mimo wszystko wolę już swojego szkraba tulić w ramionach jak sobie przypomnę te wieczne obawy.
No i nasmażyłam faworków niby dużo z myślą i jutrze, ale cały czas ich ubywa
Dobra czekam na relacje, ze spotkania która pierwsza Rysica czy Ty już wracasz ostatnią skm??
Gratki dla Gabo i Moni za nowe umiejętności
U mnie dziś była przyjaciółka czerwcówka 2013 jaki ma piękny brzuszek, ale mimo wszystko wolę już swojego szkraba tulić w ramionach jak sobie przypomnę te wieczne obawy.
No i nasmażyłam faworków niby dużo z myślą i jutrze, ale cały czas ich ubywa
Dobra czekam na relacje, ze spotkania która pierwsza Rysica czy Ty już wracasz ostatnią skm??
Sunshine6
a ja jutro nie robie paczkow nie chce mi sie kupie w PL sklepie i mysle na faworkami czy zrobic...
Qurcze w ciazy to i faworki i paczki sama robilam a teraz po to nic mi sie nie chce gdzie ta energia ciazowa hmmmm..... pytam sie.....
Aylin- a Tobie zazdroszcze tych spotkan i to jeszcze takich pysznych echhhh
Iwon, Macku- to cwane bestie jestescie ja zaraz uciekam bo normalnie robiera mnie na lopaki to chorobsko
Qurcze w ciazy to i faworki i paczki sama robilam a teraz po to nic mi sie nie chce gdzie ta energia ciazowa hmmmm..... pytam sie.....
Aylin- a Tobie zazdroszcze tych spotkan i to jeszcze takich pysznych echhhh
Iwon, Macku- to cwane bestie jestescie ja zaraz uciekam bo normalnie robiera mnie na lopaki to chorobsko
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
wróciłam dobrze ze Rysicy nie ma bo by krzyczała
dzis zamiast skalpela pączki smazyłyśmy z dziewczynami. Pychota..... pochłonelam 4.... i ide popić herbatką i spać
no wiesz? ja bym miała krzyczeć?
sama dzisiaj zamiast ćwiczyć to zafundowałam sobie wielki kaloryczny karmelowy puchar lodów! o!
jutro już pączków nie tknę
Spotkanie super, dziewczyny też
DZIEWCZYNY DZIĘKI ZA SPOTKANIE!!! Teraz ja zapraszam
Młodak i Miśki miały pociąg 22:20 więc i ja wróciłam wcześniej, ale stracha miałam, boję się wracać tak późno (w sumie to zawsze się bałam...)... Muńka i MsMickey farciary auto miały Ja bym jeszcze posiedziała ale kurcze bałam się tej ostatniej SKMki :/ dziwna jestem?? Chyba za dużo mi mąż opowiada....
ogólnie to był dużo śmiechu, bo ja najgrubsza wzięłam oczywiście coś najbardziej kalorycznego, a jeszcze w dodatku bez skalpela. No i ciekawe kogo uszy piekły ;P
No i ciekawe kogo uszy piekły ;P
Mnie strasznie! ;-)
Rysica co sie martwisz, jutro 2 skalpele strzelisz i sie wartosci kaloryczne wyrownaja.
A tak w ogole to prawie dukana wszystkie mialysmy i same proteiny na talerzach:
Miski - kurczak z makaronem
MsMickey - jajo z salatka
Muńka - lody z owocami
Rysica - lody z polewa
Ja - losos z nalesnikiem
Spotkanko super, oby częściej sie udawalo nam tak spotykac.
No i Muńka tsk gada i gada o tym @ i u niej nic. A ja tylko do Zlotych tarasow weszłam i juz dostalam.
Mamy fotorelacje rodem z wesela podczas palaszowania dan dukajowskich
Muńka - lody z owocami
Rysica - lody z polewa
Ja - losos z nalesnikiem
No i Muńka tsk gada i gada o tym @ i u niej nic. A ja tylko do Zlotych tarasow weszłam i juz dostalam.
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
hahaha akurat Ciebie to nie przez nas ;PMnie strasznie! ;-)
Najpierw muszę wysłać zdjęcia do cenzury zanim coś gdzieś umieszczę ;PRysica co sie martwisz, jutro 2 skalpele strzelisz i sie wartosci kaloryczne wyrownaja.
Muńka - lody z owocami
Rysica - lody z polewa
Ja - losos z nalesnikiem
MsMickey
Hello Nocne Marki i Janki ;-)
Dotarlam u zamiast iść spać to na bb oczywiście ;-)
Spotkanie się odbyło - jak zwykle fajnie było poznać kolejne czerwcówy in person
A oprócz tego, fajnie było po prostu posiedzieć na luzie i pogadać o *******ach, nie naslu****ac potencjalnego płaczu...
Spokojnej nocy:-)
Dotarlam u zamiast iść spać to na bb oczywiście ;-)
Spotkanie się odbyło - jak zwykle fajnie było poznać kolejne czerwcówy in person
A oprócz tego, fajnie było po prostu posiedzieć na luzie i pogadać o *******ach, nie naslu****ac potencjalnego płaczu...
Spokojnej nocy:-)
reklama
pozdrowienia z drogi do pracy ;-)
Wczoraj było sympatycznie :-). Dobrze, że się zdecydowałam na dołączenie i poznałam w realu dziewczyny.
A dukan był na całego! A do tego pyszna kawa
hatszept współczuję sytuacji w robocie :-(. Niestety znam ten ból...
zaza biedny Sergiusz :-(
Dobrego dnia.
Wczoraj było sympatycznie :-). Dobrze, że się zdecydowałam na dołączenie i poznałam w realu dziewczyny.
A dukan był na całego! A do tego pyszna kawa
hatszept współczuję sytuacji w robocie :-(. Niestety znam ten ból...
zaza biedny Sergiusz :-(
Dobrego dnia.
Ostatnia edycja: