reklama
jak tak dalej pojdzie to czerwcowki beda najbardziej wycwiczonymi mamami na tym forum
kolega z pracy mi rano pokazal filmik z monitoringu jak niania bije takiego maluszka jak nasze i do teraz nie moge przestac myslec o tym biednym dziecku. a kolega sie smial w najlepsze jak mi to pokazywal a sam ma dziecko :-(
kolega z pracy mi rano pokazal filmik z monitoringu jak niania bije takiego maluszka jak nasze i do teraz nie moge przestac myslec o tym biednym dziecku. a kolega sie smial w najlepsze jak mi to pokazywal a sam ma dziecko :-(
Kasienka_
Fanka BB :)
Josie TY nie cwicz bo Ty szczypior jestes faceci sa dziwni ....
ja sie chyba przylacze do cwiczen coby nie odstawac ...
Iwon Hatszept Miśki nie wpadnijcie w pracoholizm ...
Mlodak fajnie ze udalo Ci sie wyspac
Aga fajny ksiadz u nas tez nie wzial
ja tez sie pisze na spotkanie
a u nas nocka bleee pobudki i jeszcze do tego dalam mu kolo 1 wody i albo ulal albo zwrocil ... dobrze ze byla poduszka to wyciagnelam bo takto musialabym cale lozeczko przebierac a nie tylko jego... no i ostatnio pobudki o 6 :| za malo spi kurcze ... w dzien tez niebardzo sypia z tego co kobity mowia. w zlobku... moze powinnam wczesniej go klasc
ja sie chyba przylacze do cwiczen coby nie odstawac ...
Iwon Hatszept Miśki nie wpadnijcie w pracoholizm ...
Mlodak fajnie ze udalo Ci sie wyspac
Aga fajny ksiadz u nas tez nie wzial
ja tez sie pisze na spotkanie
a u nas nocka bleee pobudki i jeszcze do tego dalam mu kolo 1 wody i albo ulal albo zwrocil ... dobrze ze byla poduszka to wyciagnelam bo takto musialabym cale lozeczko przebierac a nie tylko jego... no i ostatnio pobudki o 6 :| za malo spi kurcze ... w dzien tez niebardzo sypia z tego co kobity mowia. w zlobku... moze powinnam wczesniej go klasc
Kasienka no ja wiem ze szczypior, ale tego flaka z przodu musze sie pozbyc! bo okropnie mnie to denerwuje.
a tu kiedys nawet byl taki watek o cwiczeniach z chodakowska ale ani razu do niego nie zajrzalam a teraz prosze, Rysica wszystkie pieknie zmobilizowala nawet mnie
a tu kiedys nawet byl taki watek o cwiczeniach z chodakowska ale ani razu do niego nie zajrzalam a teraz prosze, Rysica wszystkie pieknie zmobilizowala nawet mnie
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Od rana nie mam chwili, żeby coś zrobić na kompie poza urywkowymi postami na fbk :/
nie ma to jak mąż w domu :/
rano jaśnie pan SYN zażyczył sobie naleśniki, na szczęście miałam twaróg i śmietanę, to masę serową zrobiłam naleśniki zjedliśmy wszyscy, potem upiekłam z mąki razowej dietetyczne bułeczki aaale pycha!!! Przepis mi podsunęła KlusiaM
oczywiście na Thermomixa zupka dla Monisi się rozmraża a mąż robi drugą część gołąbków
nie ma to jak mąż w domu :/
rano jaśnie pan SYN zażyczył sobie naleśniki, na szczęście miałam twaróg i śmietanę, to masę serową zrobiłam naleśniki zjedliśmy wszyscy, potem upiekłam z mąki razowej dietetyczne bułeczki aaale pycha!!! Przepis mi podsunęła KlusiaM
oczywiście na Thermomixa zupka dla Monisi się rozmraża a mąż robi drugą część gołąbków
U nas dziś nocka przespana, bo jak uciekłam do Gabi to usnęłyśmy i spałyśmy do 7.40. Nie wiem czy to zasługa tej Camili, czy nie, bo wiem, że leki homeopatyczne trzeba trochę pobrać, żeby zaczęły działać, no ale najważniejsze, że jestm wyspana na dzisiejszy wypad ;-)
MsMickey - a propos homeopatii - ja w nią wierzę, bo mi kiedyś bardzo pomogła - domyślam się, że mógł to być efekt placebo, ale wolę tak niż faszerować się lekami. Poza tym znam przypadki, gdzie homeopatia pomogła dzieciom, a w tym przypadku o efekcie placebo raczej nie ma mowy ;-)
i tu widać, jak matki poświęcają się dla swoich dzieci!! wyobraziłam sobie jak to musiało fajnie wyglądać
wtedy to ja już będę z głową w chmurach upajać się ciepłem i rozkoszować kolorami
Dasz radę!!!:-) za kierownicą najważniejsze zdecydowanie i odwaga!
myślę, że na tym etapie zakumplowania, nie umiałybyśmy żadnej z nas zignorować. Ja tam czuję się zżyta z Wami i rozumiem, że nie każda ma tyle czasu na BB;-)
kurcze, fajnie by było się spotkać również z Tobą, ale nie wiem czy czerwiec to dobry termin ja będę pewnie intensywnie przygotowywać roczek Gabrysi...
MsMickey - a propos homeopatii - ja w nią wierzę, bo mi kiedyś bardzo pomogła - domyślam się, że mógł to być efekt placebo, ale wolę tak niż faszerować się lekami. Poza tym znam przypadki, gdzie homeopatia pomogła dzieciom, a w tym przypadku o efekcie placebo raczej nie ma mowy ;-)
Dziewczyny bawcie sie jutro dobrze i nie obgadywac za duzo bo beda nas uszy piekly
ale jak skonczylam to patrze co on taki spokojny a ten podlaczony do ladowarki od telegonu!!! a ladowarka pod pradem no i zabawial sie w najlepsze, myslicie ze jest prad w takiej ladowarce? polizalam ale poczulam tylko jakby cos kwasnego
i tu widać, jak matki poświęcają się dla swoich dzieci!! wyobraziłam sobie jak to musiało fajnie wyglądać
Muńka przyjdzie czas, wiosna itp to będziemy o spotkaniu rozmawiać noułeris;-)
wtedy to ja już będę z głową w chmurach upajać się ciepłem i rozkoszować kolorami
Stresa mam bo ....sama nie wiem czemu. Troche boje sie pogody no ale może uda mi sie w rowie nie wylądować:-o.
Dasz radę!!!:-) za kierownicą najważniejsze zdecydowanie i odwaga!
dzień dobry dziewczynki :-)
pewnie mnie niedługo wyrzucicie stąd ale będziecie ignorować ale ja po 12h w pracy nie mam ani sił anie czasu na bb a następnego dnia gdybym chciała nadrobić to musiałabym Misię zamknąć w szafie sama już nie wiem jak to rozwiązać bo dobrze mi tu z wami ale rzeczywistość mocno mnie ogranicza...
myślę, że na tym etapie zakumplowania, nie umiałybyśmy żadnej z nas zignorować. Ja tam czuję się zżyta z Wami i rozumiem, że nie każda ma tyle czasu na BB;-)
ja tez sie pisalam, moze byscie wziely pod uwage pierwsze 2 tyg czerwca bede w PL :-)
kurcze, fajnie by było się spotkać również z Tobą, ale nie wiem czy czerwiec to dobry termin ja będę pewnie intensywnie przygotowywać roczek Gabrysi...
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
moje dziecko zaczyna raczkować, dzisiaj kilka razy przeszła na czworaka około 1,5 m wprzód, ale jak braciszek - pomału i małymi kroczkami (rodzinne?) - najlepsza motywacja - kostka do gry! (jak gramy z Szymkiem w Grzybobranie czy Chińczyka. Poza tym wstaje na kolanka łapiąc się poręczy w łóżeczku. ;P i z tego powodu nie chce spać
reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Ale puuuuchy