Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
wszystkie się na bóstwo robią buahahahahahahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moje dziecko zaczyna raczkować, dzisiaj kilka razy przeszła na czworaka około 1,5 m wprzód, ale jak braciszek - pomału i małymi kroczkami (rodzinne?) - najlepsza motywacja - kostka do gry! (jak gramy z Szymkiem w Grzybobranie czy Chińczyka. Poza tym wstaje na kolanka łapiąc się poręczy w łóżeczku. ;P i z tego powodu nie chce spać
tez by mnie takie zabawy stresowalyhehehehehehe ;-) u mnie był kumpel i tak jak lubiłam się z nim spotykać, to teraz nie cierpię jak przychodzi, bo wkurza mnie to co robi z Gabi. Bierze ją, wstaje, siada, potem przekłada na jedną, na drugą nogę i to wszystko tak chaotycznie, że cały czas jestem spięta i ich obserwuję...Siedział z nią na piłce i już w ogóle byłam w strachu! Chciał ją na wyjście w usta pocałować nosz... udało mi się łagodnie powiedzieć, żeby nie w usta!!! eehh....
Ja już przed południem się w miarę ogarnęłam do wyjścia wieczornego, bo wiedziałam, że później czasu nie będzie :-)
No i Gabryśka dołącza do dzieci robiących papa ale to cudownie wygląda!