reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
hehehehehehe ;-) u mnie był kumpel i tak jak lubiłam się z nim spotykać, to teraz nie cierpię jak przychodzi, bo wkurza mnie to co robi z Gabi. Bierze ją, wstaje, siada, potem przekłada na jedną, na drugą nogę i to wszystko tak chaotycznie, że cały czas jestem spięta i ich obserwuję...Siedział z nią na piłce i już w ogóle byłam w strachu! Chciał ją na wyjście w usta pocałować:no::wściekła/y: nosz... udało mi się łagodnie powiedzieć, żeby nie w usta!!! eehh....

Ja już przed południem się w miarę ogarnęłam do wyjścia wieczornego, bo wiedziałam, że później czasu nie będzie :-)

No i Gabryśka dołącza do dzieci robiących papa:-D:-D ale to cudownie wygląda!

moje dziecko zaczyna raczkować, dzisiaj kilka razy przeszła na czworaka około 1,5 m wprzód, ale jak braciszek - pomału i małymi kroczkami (rodzinne?) - najlepsza motywacja - kostka do gry! (jak gramy z Szymkiem w Grzybobranie czy Chińczyka. Poza tym wstaje na kolanka łapiąc się poręczy w łóżeczku. ;P i z tego powodu nie chce spać :confused2::dry:

gratki dla Monisi:tak:

hehehehehehe ;-) u mnie był kumpel i tak jak lubiłam się z nim spotykać, to teraz nie cierpię jak przychodzi, bo wkurza mnie to co robi z Gabi. Bierze ją, wstaje, siada, potem przekłada na jedną, na drugą nogę i to wszystko tak chaotycznie, że cały czas jestem spięta i ich obserwuję...Siedział z nią na piłce i już w ogóle byłam w strachu! Chciał ją na wyjście w usta pocałować:no::wściekła/y: nosz... udało mi się łagodnie powiedzieć, żeby nie w usta!!! eehh....

Ja już przed południem się w miarę ogarnęłam do wyjścia wieczornego, bo wiedziałam, że później czasu nie będzie :-)

No i Gabryśka dołącza do dzieci robiących papa:-D:-D ale to cudownie wygląda!
tez by mnie takie zabawy stresowaly :baffled:
no i oczywiscie gratki dla Gabi za papa :-)

Jak juz chwlimy nasze pociechy to ja chyba sie nie pochwalilam,ze moja juz od prawie 2 miesiecy trzyma sama butle a teraz to sie juz z nia turla i jak jej wyleci to potrafi zlapac za smoczek i spowrotem do buzki trafic :-) uwielbiam na nia patrzec i podziwiac jaka ona samodzielna i jaka dorosla sie juz robi :zawstydzona/y:

aaaaa jeszcze raz udanego spotkania :tak::-)

P.S co do spotkania to rzeczywiscie czerwiec moze odpadac bo to JUZ PIERWSZE ROCZKI BEDA ORGANIZOWANE bo ja wlasnie przylatuje na roczek :sorry2:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, nie dam dziś rady jednak :(((((((((((((((( miałam fatalne spotkanie w pracy i muszę się siedzieć nad kolejną rzeczą wieczorem :( buuuuuu...

Miski, widzę, ze u Ciebie tez nie za ciekawie...:/ ale podziwiam Cię!!! te dojazdy do pracy i 3 dzieciaków! Szacun!!!
Niespodzianka, no łatwo nie jest...projekt do konca czerwca, a dzis dzieki mojemu szefowi jeszcze idiotke z siebie zrobilam na spotkaniu...q...wa jego mac!

buuuuu...załuję ogromnie!!!
bawcie sie super!!!!

Hatszept Buuuuuuuuu!!! No jak to tak!?!?! Bedzie nam Ciebie brakowac!!!!!!

A ja sie melduje z SKMki ze ruszylam i jaaade do Was! :-)

No a Monia przed kąpaniem juz raczkowala na calegoobeszla caly przedpokoj, oczywiscie zahaczajac o buty Szymka, kontakt z zatyczka na szczescie, kolka od wozka, lustro ;-)

Nooo, puchy. Teraz widać, kto najwięcej urzęduje na bb - te, które się dzisiaj spotykają :-p

Moj bąbel się za to rozpełzał i robzykał na maksa ;-) Pozycja na czworaka jest jego ulubioną, wprawdzie nie raczkuje, ale przemieszcza się ze swobodą. No i już potrafi w miarę stabilnie siedzieć, chociaż jeszcze nie usiądzie samodzielnie. Ale domaga się, żeby go sadzać, zdecydowanie nie przepada już za leżeniem.

U mnie w domu szpital, mąż chory. Gorączka, leżenie w łóżku. Takiemu to dobrze ;)

Dobra, uciekam, bo starszak już mi wisi na ramieniu - obiecałam mu dzisiaj jakąś bajkę na zalukaj. Może wpadnę później, a jak nie, to skrobnę rano, jak zawsze :-)

dziewczyny nadrabiam was cały dzien :( nie mam na nic siły, plecy mi siadły i głowa pęka z niewyspania :(
młodemu prawie zeszła wysypka wczoraj a dziś jest tragicznie :( musiałam posmarować silnym sterydem:( w ogóle to chyba bym się załamala, gdyby nie to słoneczko dzisiaj, po pracy poszłam z młodym na spacer i trochę nadziei nabrałam, ale sił mi dalej brak... kiedy młody przestanie się budzić w nocy? sama już nie wiem co mu jest- czy zęby czy jednak skóra swędzi?
dobra ponarzekałam sobie - przepraszam

mlodak och jak ja ci zazdroszczę takiej fajnej nocki!!! oby to byl przełom

Rysica gratuluję wyczynów Monisi :)

Muńka smakowały likiery?bo ja czekałam na piwko i się rozczarowałam niestety...

kasia zagłosowane :)

miśki 1,5godz na dojazd - strasznie dużo, współczuję

kasienka współczuję nocki!

sorki, że tak ogólnikowo ale brak mi sił:-(

maćku ja jeszcze jestem, wpadłam na moment :-)

zaza współczuję, mój też się nadal budzi w nocy, ale ja nawet nie mogę tego zgonić na żadną wysypkę. Po prostu tak ma, a zębów brak :confused2:

Położyłam się dzisiaj na chwilę przed 19-tą jak kładłam małego i ... tadam... jestem wyspana. Super uczucie

:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też dzisiaj drzemkę z mała zaliczyłam. Zasnęła na spacerze i o dziwo nie obudziła się jak ją wnosiłam do domu. Nie rozebrałam jej tylko otworzyłam okno i spałyśmy jakieś 2 godzinki. Dawno tak długo nie spała w dzień!

Do góry