reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Nie wstalam dzis do małego ani razu. O 1:30 coś tam plumkał ale nie poszłam bo siły nie mialam wstac. I usnal. Pozniej też cos słyszałam ale K sie ruszył i w ten oto sposób wstalismy o 7:30. Az mi sie w głowie kreci bo od nie pamietam kiedy całą noc spędziłam w pozycji horyzontalnej. Nawet siku nie bylam co u mnie to dziwne jest.
No ale wreszcie wyspana jestem.

Stresa mam bo ....sama nie wiem czemu. Troche boje sie pogody no ale może uda mi sie w rowie nie wylądować:-o.

Miski jak chcesz moge Cię zabrać. Wyjezdzam ok 18 to bym pojechalav przez Żyrardów.

reklama
A co do organizacji spotkania, to ja się nadal piszę, ale co pytałam, to raptem Ty i chyba zaza?? wykazywałyście chęci, aaa i chyba maćku, ale nie jestem pewna :-) No więc już sama nie fiem co i jak.

i ja, i ja :)

A na ewentualne spotkanie czerwcówek to pewnie i aylin się pisze, bo to przecież nasza powsinoga No1 ;)

No dokłądnie :)

spotkanie wyjazdowe czerwcowek? TO JA TEZ CHCE!!!!

dziewczyny po skalpelu wstalam z lozka i zle nie jest. chyba za bardzo oszukiwalam :zawstydzona/y:

dzień dobry dziewczynki :-)
pewnie mnie niedługo wyrzucicie stąd ale będziecie ignorować ale ja po 12h w pracy nie mam ani sił anie czasu na bb a następnego dnia gdybym chciała nadrobić to musiałabym Misię zamknąć w szafie :baffled: sama już nie wiem jak to rozwiązać bo dobrze mi tu z wami ale rzeczywistość mocno mnie ogranicza...

dziś mam wolne i podwójny jubileusz - 8-mio miesięcznica Kropki i moje urodzinki :blink: nieustająco 21-sze ;-) mąż w pracy do 22 a my sobie w domku razem

u nas powrót zimy :szok: bialutko się zrobiło mimo dodatniej temperatury

co z tym spotkaniem czerwcówek?

a i przypominam się z codziennym głosowaniem https://www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/5181

Nie wstalam dzis do małego ani razu. O 1:30 coś tam plumkał ale nie poszłam bo siły nie mialam wstac. I usnal. Pozniej też cos słyszałam ale K sie ruszył i w ten oto sposób wstalismy o 7:30. Az mi sie w głowie kreci bo od nie pamietam kiedy całą noc spędziłam w pozycji horyzontalnej. Nawet siku nie bylam co u mnie to dziwne jest.

wow super to sie doczekalas i przespania nocki przez synka i tego ze K sie ruszyl.... :-)

spotkanie wyjazdowe czerwcowek? TO JA TEZ CHCE!!!!

dziewczyny po skalpelu wstalam z lozka i zle nie jest. chyba za bardzo oszukiwalam :zawstydzona/y:

ja tez sie pisalam, moze byscie wziely pod uwage pierwsze 2 tyg czerwca :sorry2:bede w PL :-)

Mloda juz mnie wola to tyle na razie.......................

Hatszept trzymaj sie i nie daj sie! Ile ten projekt ma trwac? Jakas szansa na to, ze po skonczeniu go bedzie mniej pracy?

Kasia natka wszystkiego naj dla Was! Zdrowka i milosci. I nie martw sie, ze zapomnimy - my tu wyrozumiale jestesmy ;-)

Josie mowisz, ze nie tak zle po skalpelu... hmmm. Chyba zaczne dzisiaj, bo sekta coraz wieksza, a ja jeszcze do niej nie naleze ;)

Iwon wspolczuje dentysty, ale dobrze, ze zebol nie boli.

Mloda K gratuluje niocy, oby wiecej takich :)

Dzień dobry!
Mała obudziła się dzisiaj wyjątkowo wcześnie, bo o 7.30 i cały czas marudzi :confused2:
Na 12 idziemy na kawkę do niani :tak:

Stresa mam bo ....sama nie wiem czemu. Troche boje sie pogody no ale może uda mi sie w rowie nie wylądować:-o.
Super! :-)

Mój M wpadł wczoraj w poślizg i w pole wjechał...

dziś mam wolne i podwójny jubileusz - 8-mio miesięcznica Kropki i moje urodzinki :blink: nieustająco 21-sze ;-)
A nie 18ste? :cool2:

Sto lat! :tak:

reklama
Kasia.natka sto latek dla Was kobietki!!!

Maćku straszysz mnie tym wjazdem w pole. No chce jeszcze pozyc, mam dla kogo.

Niespodzianka też mnie to pisanie o cwiczeniu natchnelo i 3 dzień na orbitreku zasuwam. A w weekend chce odświeżyć kasetę cwiczen Cindy Crawford. Ona to dopiero daje popalic.

Do góry