reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Hatszept - aaale wypracowanie! Brakowało Cię tu i to jak!!!!!!!!!
Współczuję nawału pracy i ciężkiego projektu - czemu zawsze matkom dają ciężkie projekty?? grrrr oby się to jak najszybciej skończyło!!! I żeby było lżej! Dobrze, że poszłaś do lekarza z tymi pobudkami, może faktycznie jest coś na rzeczy z tym brzuszkiem?? Sama nie wiem, czy lepiej, żeby coś znaleźli i wyeliminowali i żeby ładnie spał, czy żeby nic nie znaleźli i faktycznie okazał się okazem zdrowia nie chcącym spać w nocy...

właśnie piję pół Corneliusa bananowego, a zaraz mnie czeka pół czarnego Komesa - Cornelius pyszny, ale Komes - orgazm w ustach!!! Polecam!!!!! w życiu nie piłam tak dobrego piwa. Jest IDEALNE!!! Receptura z XVI wieku! :)

reklama
Rysica nawet mnie nie denerwuj ... ja mam karmi w lodówce. A piwa z małych browarów uwilebiałam....
Ale jeszcze nie czas i nie miejsce na te rozkosze

Iwon, no ja missed U2!!! :rofl2::rofl2::rofl2::-) Ty lepiej kombinuj jak sie wbic na któres z naszych spotkań, bo jakos nie wyobrazam sobie nie zobaczyc Ciebie live w koncu i nie pogadac!
aaa....I pierwszego kanałowego tez zazdroszcze...ja juz po chyba przynajmniej 3...tzn. cała klawiatura w komplecie ;-) i wygląda w miarę ok ;-) , ale nie mam zebow ze stali, oj nie...

Josie, dokładnie miałam jak Ty z tymi awansami. Kiedys pracowałam długo, bo byłam sama, wiec wisiało mi to, czy wrócę do pustego mieszkania o 18.00, czy 21.00. Wszystko robiłam na biezaco, a teraz nie ma takiej opcji. W moim biurze w wawie jest oprócz mnie 3 chłopaków na dokładnie tym samym stanowisku. Jeden po rozwodzie (dziecko dostaje w weekedny), drugi -singiel, bez dzieci, trzeci - żonaty, bez dzieci (chyba nie mogą, juz po 40-sce), no wiec panowie pracują standardowo do 19.00-20.00. Jesli chciałabym im "dorównac" to dziecka w ogole nie widziałabym w tygodniu :(((((( nie wyobrazam sobie!!! Juz nawet trudno bylo mi zniesc to siedzenie do 23.00, kiedy dostawałam kolejne mmsy od P. z zabawy przed snem, z kapieli, nawet pózniej spiącego Pitera...normalnie łezke uroniłam...

Dzieki za wyjasnienie tego skalpela, bo własnie miałam o to pytac...:sorry2: myslałam juz, z operacje plastyczne w planach ;-):-D

Munka, za chwileczke dołączam do Ciebie z jakims drineczkiem...musze wypic chocby kieliszeczek ;-)

Młodak, rany! dlaczego masz stresa przed spotkaniem?!!! ;-) strach przed nawiedzeniem stolicy autem rozumiem...

Muńka czyli nadszedł ten wielki dzień pijactwa, jupiiiiii :-D

Aylin one tak mają chyba wszystkie - mój też ostatnio nie śpi za wiele. No i od tygodnia budzi mi się po położeniu spać wieczorem. Zęby? :sorry2:

Pamka witaj :-)

właśnie piję pół Corneliusa bananowego, a zaraz mnie czeka pół czarnego Komesa - Cornelius pyszny, ale Komes - orgazm w ustach!!! Polecam!!!!! w życiu nie piłam tak dobrego piwa. Jest IDEALNE!!! Receptura z XVI wieku! :)

Małpa :-p

Hatszept oj uwierz mi, wiele bym dała za spotkanie z Wami :sorry2: Dlatego cały czas liczę na Muńkę, bo obiecała zorganizować na wiosnę coś w większym gronie :-p

Dziewczyny czy to możliwe żeby po 5 godzinach czuć jeszcze w ustach smak znieczulenia? Bleeeaah....

to ja Was znowu powkurzam, bo Monika dalej śpi 2 razy - albo ok 10:00/10:30-11:00/11:30 i po 13 -15/15:30 albo 12:14 i 16:30-17:30

Iwon - a kazała Ci nie jeść i nie pić 2h? Może to nie znieczulenie czujesz a czasowe wypełnienie - tlenek cynku, ma posmak goździków :D
takie białe chropowate.

Ostatnia edycja:
Hej,
przepraszam ale Was nie poczytalam. Mam dosc po dzisiejszym dniu. Wojtek maruda jak nie wien, katar "po kolana". Kaszel, goraczka...od 19 spi, zobaczymy jak dlugo.

Rzucilo mi sie w oczy, ze o dietach pisalyscie. Ja "przerabialam" dukana I norweska I one pozwolily mi zrzucic zbedne kilogramy po ciazach :tak: I nie wrocily wiec nie narzekam :-)

Muńka czyli nadszedł ten wielki dzień pijactwa, jupiiiiii :-D
Hatszept oj uwierz mi, wiele bym dała za spotkanie z Wami :sorry2: Dlatego cały czas liczę na Muńkę, bo obiecała zorganizować na wiosnę coś w większym gronie :-p

Nadszedł i całkiem mi z tym dobrze :-D

A co do organizacji spotkania, to ja się nadal piszę, ale co pytałam, to raptem Ty i chyba zaza?? wykazywałyście chęci, aaa i chyba maćku, ale nie jestem pewna :-) No więc już sama nie fiem co i jak.

Helloł,

Melduję, że zyjemy. Zostały mi 3 ostatnie strony do tłumaczenia i może jakoś się ogarnę i wrócę do świata żywych.
Jutro a najdalej pojutrze:-D

wracaj, wracaj!!:-)

hatszept - to ja się zastanowię, czy iść, już dwie chcę mnie dusić, Ty i MsMickey :D

Ja Cię obronię !!! :-D:-D:-D

A Ty mlodak, nie stresuj się spotkaniem, bo my nie gryziemy;-) no, chyba, że Rysica, bo jej jeszcze nie miałam okazji poznać osobiście :-D

hatszept - to stuknijmy się kielonkami !! ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja Cię obronię !!! :-D:-D:-D

A Ty mlodak, nie stresuj się spotkaniem, bo my nie gryziemy;-) no, chyba, że Rysica, bo jej jeszcze nie miałam okazji poznać osobiście :-D

Dziękuję!!! no to będę ;)

nieee ja nie gryzę, jak przystało na Rysicę tylko drapię, ale akurat paznokcie obcięłam więc jesteście wszystkie bezpieczne :D

Do góry