reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aga! No to niefajnie...sorki za głupie pytanie (nie znam sie za bardzo w tym temacie...;)) - ale mieliscie K+M+B 2013 na drzwiach? Bo oni chyba na to zwracają uwagę...

reklama
No heeeej :-p

Pierwszy od iks dni wieczór na be be :-)
Dzisiaj nie poszłam na fitness i jakoś tak spokojniej czs płynie. A zrezygnowałam dlatego, że czekała na mnie wątpliwa przyjemność wizyty u zębologa :confused2: Coś mnie pobolewał od kilku dni i okazało się, że to kieł, którego naprawiałam w zeszłym roku - ubytek był bardzo głęboki i babka wypełniła mi go, ale ostrzegała, że może być różnie. No i odezał się i bez kanałowego leczenia się nie obyło, bo mam duże zapalenie :no: Siedzę z napuchniętą od znieczulenia gębą i liczę, że ząb mi nie będzie dzisiaj dokuczał. Muszę się tak bujać z antybiotykiem dwa tygodnie, a potem kontrola i jak będzie ok, to zamknięcie.

Wiecie, że ja pierwszy raz miałam leczenie kanałowe? Dla mnie to abstrakcja, bo nigdy nie miałam problemów z zębami. No i zaniedbałam i teraz mam :dry:

Niespodzianka ja mam też co najmniej dychę do zrzutu, choć mój plan jest o wiele bardziej ambitny ;)

Sunshine śliczna fotka w avatarze - mała na niej taka "dorosła" :-)

Zaza pytałaś o dietę SB - ta stronka fajnie ją opisuje :)

DIETA SOUTH BEACH. Dieta plaż południowych. Przepisy i porady

Muńka jak ja Ci zazdraszczam tego trunku :-p Napij się też za mnie ;-)

Josie nie nadrabiasz? Miałaś wpaść wieczorem i co? Samotnam :-p

hatszept ale wypracowanie!
wspolczuje nawalu pracy, u mnie tez sie powoli rozkreca ale na razie nie zostaje po godzinach. to co piszesz o rownouprawnieniu - cala prawda! ja przed ciaza awansowalam glownie dzieki zostawaniu po godzinach, bo tak to u nas w firmie jest. no i cale szczescie ze mnie awansowali wtedy bo teraz juz bym sie nie doczekala!
maly na awatarku super wyglada :) dobrze ze dr mowi ze okaz zdrowia :)

ja ci nic nie streszcze bo tez rzadko bywam i ostatnie pare dni mam nienadrobione... powiem tylko ze wszystkie rzucily sie na skalpel chodakowskiej no i dzis ja tez dolacze tylko jeszcze musze dwie rzeczy do pracy zrobic.
no wiec spadam

iwon no jestem jestem :D

Aaaa josie widzę już, widzę :-)

Hatszept "jakieś szczury w kaszce" :-D Leję :-D Czy już Ci mówiłam że było mi Ciebie I missed you? :sorry2:

Noooo to laseczki, u mnie dziś święto lasu wpisane w kalendarz!!! Nalewka wiśniowa, którą dostałam po porodzie od przyjaciółki poszła w ruch!!!! :-D:-D mniam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Usypianie G.
Jak Wam minął dzień: na plus czy minus?

Rysica a udusic Cię? Pić nie mogę a tu proszę; piwka ... takie lubię właśnie, nie jakiś tam żywiec srywiec tylko warzone w małych browarach... smak wspaniały:-)
eh... idę zajesc szarlotką z lodami :-):-):-)

to Ci smaku narobiłam wpisem u góry co??? :-p:-p no przeczytaj sobie jeszcze raz!! :-p:-p
Ale jak skończysz karmić, to idziemy : Świeże piwo prosto z browaru dostępne w stolicy!

hatszept!!! hejo!:-D

Kobiety żyjące w skupiskach ;) czesto mają razem @...widocznie na naszym forum jest podobnie, bo ja własnie też mam wątpliwą przyjemność przezywania comiesiecznych bolesci...

tylko dlaczego mi się objawy nadchodzącego @ skończyły, a @ nadal nie ma??:-) oszalał mój organizm...

Co jeszcze u nas? pełzamy do przodu w prędkością światła ;-), ale raczkowania brak, siadania brak, stania tym bardziej :baffled: ale chyba jeszcze mamy czas...Munka??? :baffled:

Odpowiem śpiewająco: "przyjdzie na to czas, przyjdzie czas, przyjdzie czas..." ;-)

Ale jestem wkurw..... właśnie sąsiadka mi powiedziała, ze ksiądz był u niej o 19tej, a o nas chyba ZAPOMNIAŁ:angry::angry::angry: kur.. ja dziecko męczę nie kładę spać....... jestem wsciekła i nie martwiłabym się gdyby potem nie robił problemów jak się potrzebuje coś z kościoła załatwić.

eehh...moi znajomi w zeszłym roku mieli podobną sytuacje.

Iwon - to fajno, że nigdy problemów nie miałaś z zębami. Ja leczę zęby od 5 roku życia i nadal coś się znajduje do leczenia:baffled: dobrze chociaż, że są ładne :-);-)

Oki środowe dziewczyny, to jutro widzimy się od 20.00 ;-)

Aga ja bym zadzwoniła na plebanie i powiedziala że czekam.

Hatszept fajno znów ujrzec Twój nick, osobiście zobaczę Ciebie jutro i nie ma inaczej.

Iwon dobrze że odpuscilas troszkę i do naszajrzalas :-)

Ale mam stresa przed spotkaniem. No i jeszcze pierwszy raz autem sama stolice nawiedze to już w ogole.

Aga - zadzwoń z zapytaj czy masz jeszcze czekać :) skoro do 22 chodzą to ty mozesz dzwonić. U nas napisu KMB nikt w klatce nie ma. A ksiądz i tak chodził. Ale nauczył sie po zeszłym roku - chodzą od 16. A tamtym roku zadzwonił do klatki o 21.30 - nikt go nie wpuścił.

MOja nuna od 2 dni prawie nie spi. Wczoraj 2 drzemki po pół godziny - dziś do 14.30 żadnej. Jak przyszłam to mnie zastał wielki ryk. I 3 h nosiłam grzdylka w chuście... potem zasneła na moment - i znów ryk. Wczoraj udało mi sie na godzine spacyfikowac i spała. Dziś sztuczka nie wyszła. Na szczęscie padła po kapieli - teraz słysze skrzypienie smoczka - ciekawa jestem kiedy jaśnie panna obudzi sie na pierwsze am....

reklama
Helloł,

Melduję, że zyjemy. Zostały mi 3 ostatnie strony do tłumaczenia i może jakoś się ogarnę i wrócę do świata żywych.
Jutro a najdalej pojutrze:-D

Do góry