reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
No heeeej
Pierwszy od iks dni wieczór na be be :-)
Dzisiaj nie poszłam na fitness i jakoś tak spokojniej czs płynie. A zrezygnowałam dlatego, że czekała na mnie wątpliwa przyjemność wizyty u zębologa Coś mnie pobolewał od kilku dni i okazało się, że to kieł, którego naprawiałam w zeszłym roku - ubytek był bardzo głęboki i babka wypełniła mi go, ale ostrzegała, że może być różnie. No i odezał się i bez kanałowego leczenia się nie obyło, bo mam duże zapalenie Siedzę z napuchniętą od znieczulenia gębą i liczę, że ząb mi nie będzie dzisiaj dokuczał. Muszę się tak bujać z antybiotykiem dwa tygodnie, a potem kontrola i jak będzie ok, to zamknięcie.
Wiecie, że ja pierwszy raz miałam leczenie kanałowe? Dla mnie to abstrakcja, bo nigdy nie miałam problemów z zębami. No i zaniedbałam i teraz mam
Niespodzianka ja mam też co najmniej dychę do zrzutu, choć mój plan jest o wiele bardziej ambitny
Sunshine śliczna fotka w avatarze - mała na niej taka "dorosła" :-)
Zaza pytałaś o dietę SB - ta stronka fajnie ją opisuje
DIETA SOUTH BEACH. Dieta plaż południowych. Przepisy i porady
Muńka jak ja Ci zazdraszczam tego trunku Napij się też za mnie ;-)
Josie nie nadrabiasz? Miałaś wpaść wieczorem i co? Samotnam
Pierwszy od iks dni wieczór na be be :-)
Dzisiaj nie poszłam na fitness i jakoś tak spokojniej czs płynie. A zrezygnowałam dlatego, że czekała na mnie wątpliwa przyjemność wizyty u zębologa Coś mnie pobolewał od kilku dni i okazało się, że to kieł, którego naprawiałam w zeszłym roku - ubytek był bardzo głęboki i babka wypełniła mi go, ale ostrzegała, że może być różnie. No i odezał się i bez kanałowego leczenia się nie obyło, bo mam duże zapalenie Siedzę z napuchniętą od znieczulenia gębą i liczę, że ząb mi nie będzie dzisiaj dokuczał. Muszę się tak bujać z antybiotykiem dwa tygodnie, a potem kontrola i jak będzie ok, to zamknięcie.
Wiecie, że ja pierwszy raz miałam leczenie kanałowe? Dla mnie to abstrakcja, bo nigdy nie miałam problemów z zębami. No i zaniedbałam i teraz mam
Niespodzianka ja mam też co najmniej dychę do zrzutu, choć mój plan jest o wiele bardziej ambitny
Sunshine śliczna fotka w avatarze - mała na niej taka "dorosła" :-)
Zaza pytałaś o dietę SB - ta stronka fajnie ją opisuje
DIETA SOUTH BEACH. Dieta plaż południowych. Przepisy i porady
Muńka jak ja Ci zazdraszczam tego trunku Napij się też za mnie ;-)
Josie nie nadrabiasz? Miałaś wpaść wieczorem i co? Samotnam
MsMickey
Fanka BB :)
Aga dzwon na plebanię, opieprz, że zapomnial i nie przyszedł niech specjalnie dupsko ruszy Bo Ty chcesz mieć księdza po kolędzie! O!
hatszept ale wypracowanie!
wspolczuje nawalu pracy, u mnie tez sie powoli rozkreca ale na razie nie zostaje po godzinach. to co piszesz o rownouprawnieniu - cala prawda! ja przed ciaza awansowalam glownie dzieki zostawaniu po godzinach, bo tak to u nas w firmie jest. no i cale szczescie ze mnie awansowali wtedy bo teraz juz bym sie nie doczekala!
maly na awatarku super wyglada dobrze ze dr mowi ze okaz zdrowia
ja ci nic nie streszcze bo tez rzadko bywam i ostatnie pare dni mam nienadrobione... powiem tylko ze wszystkie rzucily sie na skalpel chodakowskiej no i dzis ja tez dolacze tylko jeszcze musze dwie rzeczy do pracy zrobic.
no wiec spadam
iwon no jestem jestem
wspolczuje nawalu pracy, u mnie tez sie powoli rozkreca ale na razie nie zostaje po godzinach. to co piszesz o rownouprawnieniu - cala prawda! ja przed ciaza awansowalam glownie dzieki zostawaniu po godzinach, bo tak to u nas w firmie jest. no i cale szczescie ze mnie awansowali wtedy bo teraz juz bym sie nie doczekala!
maly na awatarku super wyglada dobrze ze dr mowi ze okaz zdrowia
ja ci nic nie streszcze bo tez rzadko bywam i ostatnie pare dni mam nienadrobione... powiem tylko ze wszystkie rzucily sie na skalpel chodakowskiej no i dzis ja tez dolacze tylko jeszcze musze dwie rzeczy do pracy zrobic.
no wiec spadam
iwon no jestem jestem
Noooo to laseczki, u mnie dziś święto lasu wpisane w kalendarz!!! Nalewka wiśniowa, którą dostałam po porodzie od przyjaciółki poszła w ruch!!!! mniam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to Ci smaku narobiłam wpisem u góry co??? no przeczytaj sobie jeszcze raz!!
Ale jak skończysz karmić, to idziemy : Świeże piwo prosto z browaru dostępne w stolicy!
hatszept!!! hejo!
tylko dlaczego mi się objawy nadchodzącego @ skończyły, a @ nadal nie ma??:-) oszalał mój organizm...
Odpowiem śpiewająco: "przyjdzie na to czas, przyjdzie czas, przyjdzie czas..." ;-)
eehh...moi znajomi w zeszłym roku mieli podobną sytuacje.
Iwon - to fajno, że nigdy problemów nie miałaś z zębami. Ja leczę zęby od 5 roku życia i nadal coś się znajduje do leczenia dobrze chociaż, że są ładne :-);-)
Oki środowe dziewczyny, to jutro widzimy się od 20.00 ;-)
Usypianie G.
Jak Wam minął dzień: na plus czy minus?
Rysica a udusic Cię? Pić nie mogę a tu proszę; piwka ... takie lubię właśnie, nie jakiś tam żywiec srywiec tylko warzone w małych browarach... smak wspaniały:-)
eh... idę zajesc szarlotką z lodami :-):-):-)
to Ci smaku narobiłam wpisem u góry co??? no przeczytaj sobie jeszcze raz!!
Ale jak skończysz karmić, to idziemy : Świeże piwo prosto z browaru dostępne w stolicy!
hatszept!!! hejo!
Kobiety żyjące w skupiskach czesto mają razem @...widocznie na naszym forum jest podobnie, bo ja własnie też mam wątpliwą przyjemność przezywania comiesiecznych bolesci...
tylko dlaczego mi się objawy nadchodzącego @ skończyły, a @ nadal nie ma??:-) oszalał mój organizm...
Co jeszcze u nas? pełzamy do przodu w prędkością światła ;-), ale raczkowania brak, siadania brak, stania tym bardziej ale chyba jeszcze mamy czas...Munka???
Odpowiem śpiewająco: "przyjdzie na to czas, przyjdzie czas, przyjdzie czas..." ;-)
Ale jestem wkurw..... właśnie sąsiadka mi powiedziała, ze ksiądz był u niej o 19tej, a o nas chyba ZAPOMNIAŁ kur.. ja dziecko męczę nie kładę spać....... jestem wsciekła i nie martwiłabym się gdyby potem nie robił problemów jak się potrzebuje coś z kościoła załatwić.
eehh...moi znajomi w zeszłym roku mieli podobną sytuacje.
Iwon - to fajno, że nigdy problemów nie miałaś z zębami. Ja leczę zęby od 5 roku życia i nadal coś się znajduje do leczenia dobrze chociaż, że są ładne :-);-)
Oki środowe dziewczyny, to jutro widzimy się od 20.00 ;-)
Aga ja bym zadzwoniła na plebanie i powiedziala że czekam.
Hatszept fajno znów ujrzec Twój nick, osobiście zobaczę Ciebie jutro i nie ma inaczej.
Iwon dobrze że odpuscilas troszkę i do naszajrzalas :-)
Ale mam stresa przed spotkaniem. No i jeszcze pierwszy raz autem sama stolice nawiedze to już w ogole.
Hatszept fajno znów ujrzec Twój nick, osobiście zobaczę Ciebie jutro i nie ma inaczej.
Iwon dobrze że odpuscilas troszkę i do naszajrzalas :-)
Ale mam stresa przed spotkaniem. No i jeszcze pierwszy raz autem sama stolice nawiedze to już w ogole.
Aga - zadzwoń z zapytaj czy masz jeszcze czekać skoro do 22 chodzą to ty mozesz dzwonić. U nas napisu KMB nikt w klatce nie ma. A ksiądz i tak chodził. Ale nauczył sie po zeszłym roku - chodzą od 16. A tamtym roku zadzwonił do klatki o 21.30 - nikt go nie wpuścił.
MOja nuna od 2 dni prawie nie spi. Wczoraj 2 drzemki po pół godziny - dziś do 14.30 żadnej. Jak przyszłam to mnie zastał wielki ryk. I 3 h nosiłam grzdylka w chuście... potem zasneła na moment - i znów ryk. Wczoraj udało mi sie na godzine spacyfikowac i spała. Dziś sztuczka nie wyszła. Na szczęscie padła po kapieli - teraz słysze skrzypienie smoczka - ciekawa jestem kiedy jaśnie panna obudzi sie na pierwsze am....
MOja nuna od 2 dni prawie nie spi. Wczoraj 2 drzemki po pół godziny - dziś do 14.30 żadnej. Jak przyszłam to mnie zastał wielki ryk. I 3 h nosiłam grzdylka w chuście... potem zasneła na moment - i znów ryk. Wczoraj udało mi sie na godzine spacyfikowac i spała. Dziś sztuczka nie wyszła. Na szczęscie padła po kapieli - teraz słysze skrzypienie smoczka - ciekawa jestem kiedy jaśnie panna obudzi sie na pierwsze am....
reklama