reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Kasia.natka
tylko kiedy ja nadrobie ten stracony czas :(
Kasienka nie możesz podchodzić do tego jak do "straconego" czasu :dry: twój maluch w tym czasie się rozwija, zdobywa nowe umiejętności i nawiązuje pierwsze przyjaźnie ;-) nigdy już nie będzie tak że będziesz z nim cały czas i nic cię nie ominie :sorry2: dzieci rosną, czas płynie a my... korzystaj z każdej chwili z Nikosiem ale też z tych chwil dla siebie!

katrina i hatszept - najlepszego dla jubilatów!

reklama
Hej dziewczyny - jakaś taka dzisiaj jestem nieogarnięta... Zaraz skalpel to mi się poprawi... gdyby nie to, że dopiero co miałam @ to bym nawet myślała, czy aby nie wpadliśmy ;P Ale nie.
Monika dzisiaj kilka razy podraczkowała do przodu :-) co prawda tylko 2-3 kroczki ale zawsze coś! Lada dzień chyba ruszy :D oczywiście kable to najlepsza motywacja :D
I co się budziła (rano i z drzemek) i po obudzeniu pierwsze co to siadała sobie i się bawiła a dopiero potem wołała nas ;P

Katrina Hatszept najlepszego dla waszych synków!!!!!!

MsMickey Aga ha ha ha chciałabym to zobaczyć, musi wyglądać słodko :)

Kasienka witaj w klubie pracujących mam! rozumiem twoje rozterki - w niedzielę nawet doszłam do wniosku, że na drugie dziecko się nie zdecyduję tylko i wyłącznie dlatego, że są te potworne dylematy związane z powrotem do pracy:( dziś oczywiście już chcę mieć kolejne bobo ;) bo przecież taka kolej rzeczy :)

Sergiusz wczoraj dostał 3 łyżeczki brokuła gotowanego na parze, a dziś cały obsypany :( przedwczoraj zjadł kawałek wielkości groszku tego wafla z Hippa z sokiem jabłkowym i szczerze wolałabym, żeby to było to
nie wiem co on będzie jadł jak tak dalej pójdzie :(

zaza - oj nie zazdroszczę tego uczulenia. I Życzę aby to był wafelek.

hatszept, Katrina - wszystkiego naj, naj, naj dla Waszych synków

claudette - nie miej wyrzutów co do tych zjedzonych muffinek. Ja w sobotę upiekłam 24sztuki i dzisiaj wchłonęłam ostatnie 2. Do poprzednich 22 oczywiście tez się nieźle przyłożyłam :baffled:

Ostatnia edycja:
Wróciłam właśnie z zakupów i zaczynam czuć ściąganie w dole brzucha i lędźwiówce... oby tylko się nie rozszalało!!

Wy tu o dietach a ja się zajadam muffinkami właśnie i aż mi głupio :sorry2: Ale gratuluję Wam samozaparcia i spadków wagi i trzymam kciuki, żeby nie było efektów jojo ;-)

A znalazłam dziś przypadkiem powód wczorajszej niechęci do spania i nocnego marudzenia - następnego ząbka - dolna dwójeczka :-D

Rysica
naprawdę w 9dni poszło 7,5cm? W szoku jestem...:shocked2:

Iwon
wrzuć na luz, czasem perfekcja nie wskazana! Nie można być wciąż doskonałym - pomyśl trochę o sobie też, a nie tylko o innych! :blink:

witamy ząbalka :-)

Hej dziewczyny - jakaś taka dzisiaj jestem nieogarnięta... Zaraz skalpel to mi się poprawi... gdyby nie to, że dopiero co miałam @ to bym nawet myślała, czy aby nie wpadliśmy ;P Ale nie.
Monika dzisiaj kilka razy podraczkowała do przodu :-) co prawda tylko 2-3 kroczki ale zawsze coś! Lada dzień chyba ruszy :D oczywiście kable to najlepsza motywacja :D
I co się budziła (rano i z drzemek) i po obudzeniu pierwsze co to siadała sobie i się bawiła a dopiero potem wołała nas ;P

no, to pięknie! Gabrysia jeszcze uskutecznia bujanko przód tył, ale już coraz lepiej radzi sobie w tej pozycji:-)

Katrina Hatszept najlepszego dla waszych synków!!!!!!

MsMickey Aga ha ha ha chciałabym to zobaczyć, musi wyglądać słodko :)

Kasienka witaj w klubie pracujących mam! rozumiem twoje rozterki - w niedzielę nawet doszłam do wniosku, że na drugie dziecko się nie zdecyduję tylko i wyłącznie dlatego, że są te potworne dylematy związane z powrotem do pracy:( dziś oczywiście już chcę mieć kolejne bobo ;) bo przecież taka kolej rzeczy :)

Sergiusz wczoraj dostał 3 łyżeczki brokuła gotowanego na parze, a dziś cały obsypany :( przedwczoraj zjadł kawałek wielkości groszku tego wafla z Hippa z sokiem jabłkowym i szczerze wolałabym, żeby to było to
nie wiem co on będzie jadł jak tak dalej pójdzie :(

współczuję alergii...kurcze przekichane. Czy u Was ktoś jest alergikiem, że mały taki wrażliwy??

hatszept, katrina - ucałuski na 8 miesiąc dla dzieciaczków!!

Wy tu o dietach a ja się zajadam muffinkami właśnie i aż mi głupio :sorry2: Ale gratuluję Wam samozaparcia i spadków wagi i trzymam kciuki, żeby nie było efektów jojo ;-)

A znalazłam dziś przypadkiem powód wczorajszej niechęci do spania i nocnego marudzenia - następnego ząbka - dolna dwójeczka :-D

Rysica
naprawdę w 9dni poszło 7,5cm? W szoku jestem...:shocked2:

Noo naprawdę, aż w szoku jestem :p ale jest co zrzucać więc wiesz... Szybko idzie bo tłuszczu dużo ;) Mąż widzi róznicę - dzisiaj mi to powiedział i dał motywującego buziaka :D:D:D

efekt jojo - wypluj te słowa :-D

a Lence gratulujemy ząbka :D

ja też spadam póki co, bo muszę obiad na jutro zrobić i piszingerów mi się zachciało, a że przychodzą jutro szwagierki, to przynajmniej pomogą je jeść. Najgorsze, że okropnie mi się nie chce...

Dziewczyny, to na którą w środę?? 19.30 może być?? siedzimy do ostatniej SKM-ki ??:-)
MsMickey - będziesz autem?? bo jak tak, to kocyki zabiorę.

Dziewczyny gratuluję:
Iwon i butterfly spadku wagi :tak:

Rysica centymetrów na minusie :-)

katrina i hatszept kolejnego ukończonego miesiąca ;-)

claudette
ząbka :tak:

Czy wyście poszalały z tymi dietami???? Na FB tylko się odchudzają, tutaj też się zaczyna. A ja tylko jem, jem i jem i doooopa rośnie.
A nie cycki? :confused:;-)

No i duuupppppaaaaaaaaaaaaaa :-:)-:)-( Mlodek zeszlo na oskrzela :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wlsnie wrocilam od lekarza, dostala inhalator i spray taki co sie daje na astme :dry: Mam nadzieje, ze pomoze bo biedna spac w nocy nie moze ii musze ja w nocy przekladac do bujaczki bo inaczej sie krztusi flegma :baffled::-(
Przykro mi :-( Dużo zdrówka życzę!
Padłam przed chwilą :-Dzapewne każda z Was wie, jak wygląda pies goniący swój ogon, właśnie Gabi goniła swoją nogę!!!!:-D:-D na początku nie wiedziałam ,czemu ona się tak w kółko kręci i dopiero potem zajarzyłam, jak zaczęła się wukrzać:-D
:-D

Po wczorajszych wieczornych wariakcjach dzisiaj ładnie zasnęła i śpi do teraz. Oby tak zostało do rana;-)

reklama
Maćku - cycki też trochę, ale dooopa jednak bardziej :-(

Nie poszłam jednak spać bo zapomniałam napisać o jakże wspaniałym wydarzeniu - dzisiaj moje dziecię tuż przed kąpielą pierwszy raz samo stanęło w łóżeczku!!!!! Wskutek czego natychmiast wysłałam K do piwnicy po klucze i obniżyliśmy łóżeczko na najniższy już poziom.
Strsznie dziwne to uczucie - kolejny etap za nami.... bardzo się cieszę oczywiście, ze mój syn się rozwija, ale jednak troszkę szkoda, że już takie chwile nie powrócą.

Tym razem już na pewno - dobranoc.

Do góry