reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
No i duuupppppaaaaaaaaaaaaaa :-:)-:)-( Mlodek zeszlo na oskrzela :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wlsnie wrocilam od lekarza, dostala inhalator i spray taki co sie daje na astme :dry: Mam nadzieje, ze pomoze bo biedna spac w nocy nie moze ii musze ja w nocy przekladac do bujaczki bo inaczej sie krztusi flegma :baffled:

łłoooooj....:baffled:to duuuuuużo zdrowia!!!

Padłam przed chwilą :-Dzapewne każda z Was wie, jak wygląda pies goniący swój ogon, właśnie Gabi goniła swoją nogę!!!!:-D:-D na początku nie wiedziałam ,czemu ona się tak w kółko kręci i dopiero potem zajarzyłam, jak zaczęła się wukrzać:-D

Padłam przed chwilą :-Dzapewne każda z Was wie, jak wygląda pies goniący swój ogon, właśnie Gabi goniła swoją nogę!!!!:-D:-D na początku nie wiedziałam ,czemu ona się tak w kółko kręci i dopiero potem zajarzyłam, jak zaczęła się wukrzać:-D

To przebij Gabi piątala od Antka, bo ja dziś z mamuśką mało, ze śmiechu się nie posikałyśmy, bo A robił to samo :D

Witam się i ja :-)

My już po spacerku ( pierwszy raz w spacerówce, nice, nice :-)), no i obiadku.

Iwon - wzięłaś kobito na swoje barki sporo!! :-) musisz trochę odpoczywać, bo się zamęczysz.
Super, że dieta przynosi rezultaty!

potrzaskaj jeszcze emoty, bo ja nie do końca rozumiem Twój dobry humor!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-p:-p

woooww 6 kg, piękny spadek wagi!!!:tak:

suuuuper!!!!:-D

normalnie szalejecie laseczki z tymi dietami i ćwiczeniami!!! :-)

Ja zabieram się za ćwiczenia po @, której nadal nie ma:wściekła/y::wściekła/y: jak przyjdzie w środę, to się załamię!!!

W Złotych Tarasach w kawiarni FRAGOLA, ale nie wiem o której. Jedź po prostu na dworzec centralny.

zdrówka!!!

mlodak - czy w Sony Xperia J jest latarka?? i który lepiej trzyma baterię, Sony czy Samsung Galaxy 3 ???

Nie ma latarki, ale można ją pobrać ze sklepu Play (ja to zrobiłam i jest ok.)
Samsung Galaxy III I9300 ma zaj...stą baterię (2100mAh), ale też duży wyświetlacz. Trzyma orientacyjnie tak jak sony (1750mAh). Mi soniak wytrzymuje ok 3 dni, na początku max 2 dni bo wiadomo że się nim bawiłam.
A jeśli chodzi o samsunga galaxy sIII mini I8190 to bateria gorsza niż w galaxy I9300 i sony bo tylko 150mAh.

No i duuupppppaaaaaaaaaaaaaa :-:)-:)-( Mlodek zeszlo na oskrzela :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wlsnie wrocilam od lekarza, dostala inhalator i spray taki co sie daje na astme :dry: Mam nadzieje, ze pomoze bo biedna spac w nocy nie moze ii musze ja w nocy przekladac do bujaczki bo inaczej sie krztusi flegma :baffled::-(

A moj Pe wyjechal na 3 dni w delegacje wraca na tlusty czwartek i oczekuje paczkow :dry::dry::dry: Kupic czy smazyc:dry::dry::dry:

Super ze Kubus jest taki dzielny i kciukasy za mamusie aby tez sie dzielnie trzymala :tak:

nie bedzie latwo sie odzwyczaic :no:

Gratulacje dla Gosiaczka :tak:

Gratulacje widac dziala :tak: ale jak Ty dajesz to wszytsko zrobic? wlasnie obejrzalam filmik masakra:szok: podziwiam :tak:

Iwon- dziewczyno chcesz sie wykonczyc? odsprzedaj czesc obowiazkow mezulkowi to nie bedziesz taka zestresowana :tak: noooooo i oczywiscie gratulacje ze zrzucenia KG :-):tak:

Munka- zdrowka :tak: ja tez dalej czekam na @ a to PMS mnie wykonczy :angry:

Kasia.natka- glosik oddany :tak:

Aylin- ale fajnie masz..... w grupie zawsze razniej i smazyc i jesc :-D

Mlodak- ja tez sie nie odchudzam tylko jeeemmm :-):-):-)
Butterfly- 6kg WOW gratki :tak:

Wczoraj byl u mnie szef z zona i kolesiem z Hiszpanii na obiedzie POLSKIM tyle tego narobilam i praiw nic nie zostalao jeszcze karpatka poszla w Take away :-D chyba smakowalo :dry::dry::dry: :-D:-D:-D

No to się cieszę, że nie jestem jedyna. Bo gdybym jeszcze do tego masakrycznego niewyspania i zmęczenia dołożyła odchudzanie to bym chyba nie dała rady z łóżka się zwlec rano.

Młodak a co sądzisz o sony xperia U? Bo taki firmowy mam dostac?
Zaza - ja zaczynam dziś bo meza nie ma :) ale nie martw sie - dieta po tłustej sobocie dopiero

Bardzo podobny wizualnie do sony xperia J tyle, że ma mniejszą baterię i wyświetlacz nie jest Amoled oraz jest mniejszy. Sądzę, że fajny telefonik (bb z niego będzie działało na 100% :)) tyle, że nie ma wejścia na kartę pamięci. ma za to sporą pamięć wewnętrzną - ta dostępna dla użytkownika to 4GB.

Bardzo podobny wizualnie do sony xperia J tyle, że ma mniejszą baterię i wyświetlacz nie jest Amoled oraz jest mniejszy. Sądzę, że fajny telefonik (bb z niego będzie działało na 100% :)) tyle, że nie ma wejścia na kartę pamięci. ma za to sporą pamięć wewnętrzną - ta dostępna dla użytkownika to 4GB.

no i to przecież jest najważniejsze :)

To przebij Gabi piątala od Antka, bo ja dziś z mamuśką mało, ze śmiechu się nie posikałyśmy, bo A robił to samo :D

:-D:-Dhehehe piąteczka!!

Nie ma latarki, ale można ją pobrać ze sklepu Play (ja to zrobiłam i jest ok.)
Samsung Galaxy III I9300 ma zaj...stą baterię (2100mAh), ale też duży wyświetlacz. Trzyma orientacyjnie tak jak sony (1750mAh). Mi soniak wytrzymuje ok 3 dni, na początku max 2 dni bo wiadomo że się nim bawiłam.
A jeśli chodzi o samsunga galaxy sIII mini I8190 to bateria gorsza niż w galaxy I9300 i sony bo tylko 150mAh.

no, to fajno. W takim razie zdecyduję się na Soniacza chyba :-)

no i to przecież jest najważniejsze :)

hahahahahahahah :-D

reklama
Wy tu o dietach a ja się zajadam muffinkami właśnie i aż mi głupio :sorry2: Ale gratuluję Wam samozaparcia i spadków wagi i trzymam kciuki, żeby nie było efektów jojo ;-)

A znalazłam dziś przypadkiem powód wczorajszej niechęci do spania i nocnego marudzenia - następnego ząbka - dolna dwójeczka :-D

Rysica
naprawdę w 9dni poszło 7,5cm? W szoku jestem...:shocked2:

Iwon
wrzuć na luz, czasem perfekcja nie wskazana! Nie można być wciąż doskonałym - pomyśl trochę o sobie też, a nie tylko o innych! :blink:

Do góry