reklama
No i duuupppppaaaaaaaaaaaaaa :---( Mlodek zeszlo na oskrzela Wlsnie wrocilam od lekarza, dostala inhalator i spray taki co sie daje na astme Mam nadzieje, ze pomoze bo biedna spac w nocy nie moze ii musze ja w nocy przekladac do bujaczki bo inaczej sie krztusi flegma
łłoooooj....to duuuuuużo zdrowia!!!
Padłam przed chwilą zapewne każda z Was wie, jak wygląda pies goniący swój ogon, właśnie Gabi goniła swoją nogę!!!! na początku nie wiedziałam ,czemu ona się tak w kółko kręci i dopiero potem zajarzyłam, jak zaczęła się wukrzać
agaundpestka
Fanka BB :)
Padłam przed chwilą zapewne każda z Was wie, jak wygląda pies goniący swój ogon, właśnie Gabi goniła swoją nogę!!!! na początku nie wiedziałam ,czemu ona się tak w kółko kręci i dopiero potem zajarzyłam, jak zaczęła się wukrzać
To przebij Gabi piątala od Antka, bo ja dziś z mamuśką mało, ze śmiechu się nie posikałyśmy, bo A robił to samo
Witam się i ja :-)
My już po spacerku ( pierwszy raz w spacerówce, nice, nice :-)), no i obiadku.
Iwon - wzięłaś kobito na swoje barki sporo!! :-) musisz trochę odpoczywać, bo się zamęczysz.
Super, że dieta przynosi rezultaty!
potrzaskaj jeszcze emoty, bo ja nie do końca rozumiem Twój dobry humor!!!!!!!!!!!
woooww 6 kg, piękny spadek wagi!!!
suuuuper!!!!
normalnie szalejecie laseczki z tymi dietami i ćwiczeniami!!! :-)
Ja zabieram się za ćwiczenia po @, której nadal nie ma jak przyjdzie w środę, to się załamię!!!
W Złotych Tarasach w kawiarni FRAGOLA, ale nie wiem o której. Jedź po prostu na dworzec centralny.
zdrówka!!!
mlodak - czy w Sony Xperia J jest latarka?? i który lepiej trzyma baterię, Sony czy Samsung Galaxy 3 ???
Nie ma latarki, ale można ją pobrać ze sklepu Play (ja to zrobiłam i jest ok.)
Samsung Galaxy III I9300 ma zaj...stą baterię (2100mAh), ale też duży wyświetlacz. Trzyma orientacyjnie tak jak sony (1750mAh). Mi soniak wytrzymuje ok 3 dni, na początku max 2 dni bo wiadomo że się nim bawiłam.
A jeśli chodzi o samsunga galaxy sIII mini I8190 to bateria gorsza niż w galaxy I9300 i sony bo tylko 150mAh.
No i duuupppppaaaaaaaaaaaaaa :---( Mlodek zeszlo na oskrzela Wlsnie wrocilam od lekarza, dostala inhalator i spray taki co sie daje na astme Mam nadzieje, ze pomoze bo biedna spac w nocy nie moze ii musze ja w nocy przekladac do bujaczki bo inaczej sie krztusi flegma :-(
A moj Pe wyjechal na 3 dni w delegacje wraca na tlusty czwartek i oczekuje paczkow Kupic czy smazyc
Super ze Kubus jest taki dzielny i kciukasy za mamusie aby tez sie dzielnie trzymala
nie bedzie latwo sie odzwyczaic
Gratulacje dla Gosiaczka
Gratulacje widac dziala ale jak Ty dajesz to wszytsko zrobic? wlasnie obejrzalam filmik masakra podziwiam
Iwon- dziewczyno chcesz sie wykonczyc? odsprzedaj czesc obowiazkow mezulkowi to nie bedziesz taka zestresowana noooooo i oczywiscie gratulacje ze zrzucenia KG :-)
Munka- zdrowka ja tez dalej czekam na @ a to PMS mnie wykonczy
Kasia.natka- glosik oddany
Aylin- ale fajnie masz..... w grupie zawsze razniej i smazyc i jesc
Mlodak- ja tez sie nie odchudzam tylko jeeemmm :-):-):-)
Butterfly- 6kg WOW gratki
Wczoraj byl u mnie szef z zona i kolesiem z Hiszpanii na obiedzie POLSKIM tyle tego narobilam i praiw nic nie zostalao jeszcze karpatka poszla w Take away chyba smakowalo
No to się cieszę, że nie jestem jedyna. Bo gdybym jeszcze do tego masakrycznego niewyspania i zmęczenia dołożyła odchudzanie to bym chyba nie dała rady z łóżka się zwlec rano.
Młodak a co sądzisz o sony xperia U? Bo taki firmowy mam dostac?
Zaza - ja zaczynam dziś bo meza nie ma ale nie martw sie - dieta po tłustej sobocie dopiero
Bardzo podobny wizualnie do sony xperia J tyle, że ma mniejszą baterię i wyświetlacz nie jest Amoled oraz jest mniejszy. Sądzę, że fajny telefonik (bb z niego będzie działało na 100% ) tyle, że nie ma wejścia na kartę pamięci. ma za to sporą pamięć wewnętrzną - ta dostępna dla użytkownika to 4GB.
Bardzo podobny wizualnie do sony xperia J tyle, że ma mniejszą baterię i wyświetlacz nie jest Amoled oraz jest mniejszy. Sądzę, że fajny telefonik (bb z niego będzie działało na 100% ) tyle, że nie ma wejścia na kartę pamięci. ma za to sporą pamięć wewnętrzną - ta dostępna dla użytkownika to 4GB.
no i to przecież jest najważniejsze
To przebij Gabi piątala od Antka, bo ja dziś z mamuśką mało, ze śmiechu się nie posikałyśmy, bo A robił to samo
hehehe piąteczka!!
Nie ma latarki, ale można ją pobrać ze sklepu Play (ja to zrobiłam i jest ok.)
Samsung Galaxy III I9300 ma zaj...stą baterię (2100mAh), ale też duży wyświetlacz. Trzyma orientacyjnie tak jak sony (1750mAh). Mi soniak wytrzymuje ok 3 dni, na początku max 2 dni bo wiadomo że się nim bawiłam.
A jeśli chodzi o samsunga galaxy sIII mini I8190 to bateria gorsza niż w galaxy I9300 i sony bo tylko 150mAh.
no, to fajno. W takim razie zdecyduję się na Soniacza chyba :-)
no i to przecież jest najważniejsze
hahahahahahahah
katrina115
Potrójna Mama
hatszept - no to wszystkiego naj dla naszych 8-miesięczniaków!!!
reklama
claudette
Fanka BB :)
Wy tu o dietach a ja się zajadam muffinkami właśnie i aż mi głupio Ale gratuluję Wam samozaparcia i spadków wagi i trzymam kciuki, żeby nie było efektów jojo ;-)
A znalazłam dziś przypadkiem powód wczorajszej niechęci do spania i nocnego marudzenia - następnego ząbka - dolna dwójeczka
Rysica naprawdę w 9dni poszło 7,5cm? W szoku jestem...
Iwon wrzuć na luz, czasem perfekcja nie wskazana! Nie można być wciąż doskonałym - pomyśl trochę o sobie też, a nie tylko o innych!
A znalazłam dziś przypadkiem powód wczorajszej niechęci do spania i nocnego marudzenia - następnego ząbka - dolna dwójeczka
Rysica naprawdę w 9dni poszło 7,5cm? W szoku jestem...
Iwon wrzuć na luz, czasem perfekcja nie wskazana! Nie można być wciąż doskonałym - pomyśl trochę o sobie też, a nie tylko o innych!