reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aylin ja też mam w planie dziś zacząć skalpel :tak: tylko jak to się ma do tłustego czwartku i pączków które kocham :baffled:
mlodka szkoda że ci się nie otwiera :dry: a co do odchudzania tu i na fb to pewnie dlatego że w grupie raźniej i będziemy się wspierać i motywować :tak:
niespodzianka może to jest wyjście - wynieść się gdzieś gdzie nie ma słodyczy :-D

dziękuję kochane za głosiki :* oczywiście będę się przypominać żebyście głosowały codziennie :sorry2:

reklama
Witam po weekendzie :-)

niestety u nas kiepskim :(
Wik się rozchorował , temperatura , bez kaszlu i smarków - trzydnówke już miał więc to nie to , dziś byliśmy u lekarza :( na szczęście temperatura już opanowana, osłchowo czysto, tylko gardło czerwone :( narazie bez anybiotyku :) podobno panuje jakiś wirus wywołujący zapalenie gardła , zaczyna się od temp, bóli mięśni , delikatnego kaszlu i kataru :(

nawet nie próbuje nadrabiać :zawstydzona/y:przepraszam :-(

powodzenia w skalpowaniu i dietach , u mnie motywacji i sił bark, a dooopsko sobie rośnie dalej :((

Witam się i ja :-)

My już po spacerku ( pierwszy raz w spacerówce, nice, nice :-)), no i obiadku.

Iwon - wzięłaś kobito na swoje barki sporo!! :-) musisz trochę odpoczywać, bo się zamęczysz.
Super, że dieta przynosi rezultaty!

Oznajmiam z zadowoleniem, iż Gocha budziła się dziś o 2 i o 7!!! (tu zawinił mój budzik). Czyli właściwie raz! JEDEN!!! (la la la la:-):-):-))
Bez płaczu:-)
Weszlam do sypialni i drugiej (no nie spalam do tej godziny :-( a tam Gocha leży w łóżku i się do mnie po ciemku śmieje :-):-):-)
Wieczorem usnela ok 8, 2x marudzenie po paru minutach - trzeba było podnieść,.przytulić i tyle:-)

Czy mój dobry humor jest wystarczająco zauważalny czy mam jeszcze trzaskac emoty? :p

Żeby nie bylo zbyt słodko wieczorem Pe się na mnie obraził. :-( eh... trudno nadążyć...

potrzaskaj jeszcze emoty, bo ja nie do końca rozumiem Twój dobry humor!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-p:-p

Cześć dziewczyny:) Znów mnie dawno nie było... ale netu nie miałam...;/ U nas może być, ze spaniem różnie to bywa...ale tragedii nie ma;) Młoda nadal zębów nie ma i nie raczkuje, chociaż i tak już są postępy bo pełza;)
Ostatnio byłyśmy u alergologa... mamy próbować wprowadzać masełko... jeśli to przejdzie, to jogurty i może zmiana mleka... mam nadzieje, że ta alergia na mleko krowie jej minie...
A ja się pochwalę, że wczoraj zakończyłam 2 tyg. dietę norweską...ubyło mi 6 kg;D Od dziś jestem na South beach;) bo jeszcze mam trochę do zrzucenia;) Miłego dnia Wam dziewczynki życzę, później spróbuję Was nadrobić:* buziaki:*

woooww 6 kg, piękny spadek wagi!!!:tak:

suuuuper!!!!:-D

Niespodzianka - :-D:-D:-D no ja lubię ludzi dezorientować :D a na spacerek idźcie jak nie ma gorączki :)

ja po 9 dniach ćwiczenia SKALPELA i -3 kg, -7,5 cm w brzuchu (na wysokości pępka)
:)

normalnie szalejecie laseczki z tymi dietami i ćwiczeniami!!! :-)

Ja zabieram się za ćwiczenia po @, której nadal nie ma:wściekła/y::wściekła/y: jak przyjdzie w środę, to się załamię!!!

Muńka, MsMickey - mszczonów zaprasza, Mszczonów czeka.
A w środę to o której i gdzie się w końcu spotykamy??? Ja tak średnio znam Warszawę, będę jechała chyba autem do Obi, tam zaparkuję i dalej komunikacja miejska.
.

W Złotych Tarasach w kawiarni FRAGOLA, ale nie wiem o której. Jedź po prostu na dworzec centralny.

Witam po weekendzie :-)

niestety u nas kiepskim :(
Wik się rozchorował , temperatura , bez kaszlu i smarków - trzydnówke już miał więc to nie to , dziś byliśmy u lekarza :( na szczęście temperatura już opanowana, osłchowo czysto, tylko gardło czerwone :( narazie bez anybiotyku :) podobno panuje jakiś wirus wywołujący zapalenie gardła , zaczyna się od temp, bóli mięśni , delikatnego kaszlu i kataru :(

nawet nie próbuje nadrabiać :zawstydzona/y:przepraszam :-(

powodzenia w skalpowaniu i dietach , u mnie motywacji i sił bark, a dooopsko sobie rośnie dalej :((

zdrówka!!!

mlodak - czy w Sony Xperia J jest latarka?? i który lepiej trzyma baterię, Sony czy Samsung Galaxy 3 ???

Ostatnia edycja:
No i duuupppppaaaaaaaaaaaaaa :-:)-:)-( Mlodek zeszlo na oskrzela :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wlsnie wrocilam od lekarza, dostala inhalator i spray taki co sie daje na astme :dry: Mam nadzieje, ze pomoze bo biedna spac w nocy nie moze ii musze ja w nocy przekladac do bujaczki bo inaczej sie krztusi flegma :baffled::-(

A moj Pe wyjechal na 3 dni w delegacje wraca na tlusty czwartek i oczekuje paczkow :dry::dry::dry: Kupic czy smazyc:dry::dry::dry:

Witajcie :-)Kurcze co za nudny weekend był u mnie, nie nawidze takich. Jutro rano idę odprowadzić Kube do przedszkolak muszę się pochwalić, ze dzielnie to zniósł (na pewno dzielniej ode mnie:)) i juz zaczyna mówić po angielsku :tak: a ja się jeszcze stresuje jak idzie :zawstydzona/y:

Super ze Kubus jest taki dzielny i kciukasy za mamusie aby tez sie dzielnie trzymala :tak:

muszę się przyznać, że ostatnio moje uzależnienie od tysiąca urosło do olbrzymich rozmiarów i brak mi czasu na BB:zawstydzona/y: muszę się udać na odwyk, bo mój D krzywo na mnie patrzy :)

nie bedzie latwo sie odzwyczaic :no:

Aha, i Goch zrobiła wczoraj pierwszy raz pozycję do bzykania:):):) w nocy i przez sen prawie ale i tak się liczy:)
No i kupiłam te chrupki z hippa i wcina upierniczając wszystko ... słit!

Gratulacje dla Gosiaczka :tak:

ja po 9 dniach ćwiczenia SKALPELA i -3 kg, -7,5 cm w brzuchu (na wysokości pępka)
:)

Gratulacje widac dziala :tak: ale jak Ty dajesz to wszytsko zrobic? wlasnie obejrzalam filmik masakra:szok: podziwiam :tak:

Iwon- dziewczyno chcesz sie wykonczyc? odsprzedaj czesc obowiazkow mezulkowi to nie bedziesz taka zestresowana :tak: noooooo i oczywiscie gratulacje ze zrzucenia KG :-):tak:

Munka- zdrowka :tak: ja tez dalej czekam na @ a to PMS mnie wykonczy :angry:

Kasia.natka- glosik oddany :tak:

Aylin- ale fajnie masz..... w grupie zawsze razniej i smazyc i jesc :-D

Mlodak- ja tez sie nie odchudzam tylko jeeemmm :-):-):-)

Butterfly- 6kg WOW gratki :tak:

Wczoraj byl u mnie szef z zona i kolesiem z Hiszpanii na obiedzie POLSKIM tyle tego narobilam i praiw nic nie zostalao jeszcze karpatka poszla w Take away :-D chyba smakowalo :dry::dry::dry: :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Młodak a co sądzisz o sony xperia U? Bo taki firmowy mam dostac?

Zaza - ja zaczynam dziś bo meza nie ma :) ale nie martw sie - dieta po tłustej sobocie dopiero

Aga super pidżamka. A pod spodem to jakieś body ma chyba?
Nie nic, ja sobie pod piżamkę też nic nie ubieram, a młody śpi pod kołderką i się nie odkrywa, a jak odkryje to ja jestem obok.

Kifsi, zdrówka dla Wiktorka.

kasia Aylin no nie róbcie mi tego :( zaczekajcie na mnie z tym skalpelem - myślę, że po tłustym czwartku możemy startować ;)
Ja też po tłustym czwartku ostatnie chyba 5lat nie jadłam pączka w tłusty czwartek, bo zawsze byłam na diecie :D a teraz przyjedzie przyjaciółka w ciąży i zażyczyła sobie faworki.

Sunshine
biedna Aurelcia zdrówka przesyłam.

Mój miał świetny humorek, poszedł spać o 12tej na godzinkę i obudził się mega marudą :szok:więc poszedł o 15tej znowu spać, a ja zamiast coś robić to rozkoszuję się chwilą ciszy :)

reklama
kasia Aylin no nie róbcie mi tego :( zaczekajcie na mnie z tym skalpelem - myślę, że po tłustym czwartku możemy startować ;)
ja tak odkładam i odkładam bo zawsze się jakaś wymówka znajdzie więc jak mi się uda to zacznę dziś ale spokojnie bo po czwartku to karnie będę musiała pewnie podwójnie odpokutować :-D

jejku dziewczyny tyle chorych maluszków :-( współczuję i duuużooo zdrówka życzę &&&

Kasienka szybko zleci i jeszcze wieczór z Nikosiem spędzisz :tak:

Do góry