reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Rysica - ja robiłam metoda tradycyjna wcześniej. Aczkolwiek sam proces lepienia wydaje mi się że jest ten sam. Ja na kawałek ciasta nakładałam powidła sliwkowe czasem zmieszane z różą jak miałam. I lepiłam w kulkę. DO wyrośnięcia odkładałam zlepieniem do dołu.

dzień dobry wszystkim :-)
dziś mam wolne i cieszę się dniem z Misią :happy2: przez te dwa dni jak byłam w pracy to niestety troszkę mnie ominęło :dry: pierwsze nurkowanie i pierwszy samodzielny siad ehhh ja to mam szczęście:wściekła/y: ale i tak się cieszę

widzę że tu tematy skrajne - dieta i ćwiczenia kontra tłusty czwartek i pączki :-D super! to zupełnie jak w mojej głowie, biją się te dwie myśli ;-)

a no i bardzo prosimy o głosiki! można codziennie zagłosować :tak: https://www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/5181

witam

co do tysiąca to obiecuję poprawę :)
młody zarządził dzisiaj pobudkę o 4.30... w ogóle ostatnio od 3 ciężko mu się śpi - ciągle się wierci :(

Iwon ty po prostu za dużo na siebie bierzesz, wyluzuj trochę, bo zwariujesz ;) i zaglądaj do nas częściej :)
Gratuluję postępów na diecie, a co do cyckania to ci powiem, że sen jest ci bardziej potrzebny niż twojemu dziecku smoczek w postaci twoich piersi, bo podejrzewam, że nie je za dużo w nocy, co? S odkąd je w nocy butlę na jedzenie budzi się raz, a nie 3-4!

Rysica śliczny awatar!!! kurcze strasznie mi się podobasz:-D:-D:-D chyba zmienię orientację:-D:-D
a te wyniki ze skalpela to takie zajebiaszcze, że nie przestaje o nim myśleć, ale jakoś sił mi na razie brak... a powiedz mi czy ten skalpel jest dobry na rzeźbienie i ujędrnianie ciała czy tylko na zrzucanie wagi?

Muńka Maćku współczuję nocek!!!

Aylin przez te twoje pączki to musiałam zjeść kolejne kanapki, a dopiero skończyłam szamać:-p

Kasia mam ten sam dylemat ;) już pędzę oddać głosik o ile się da u mnie w pracy

Ojej... Rysica chcesz mnie zabic ;) I cwiczysz codziennie czy co drugi dzien? Ja chce miec taki brzuch!!! I chce takie okragle poslady, a nie takie zwisy jak mam teraz :dry:

Kasia.natka glosik oddany, a dylematu z paczkami nie mam. Za daleko do polskiego sklepu - pewnie nie bedzie mi sie chcialo isc, a robic nie umiem :D

Zaza u mnie tez od 2-3 mlody szwankuje ze snem. Ehh a ja myslalam, ze jak misio skonczy 6 miesiecy to juz bedzie przesypial cale noce ;)

Witam się po weekendzie. Czytalam na bieżąco, ale odpisać to już nie dawało rady. K w domu cały czas więc zero możliwości na luz :-D
W sobotę przyjechała koleżanka z synkiem 1 rok i 2 miesiące. Śmiesznie strasznie było.
Niestety młody od kilku nocy budzi się co 20 minut. Śpi ładnie do 1-1:30 a potem wycie, rzucanie się na łózeczku. Nie mam już siły naprawdę. Poprzedniej nocy spalismy z nim w jego pokoju na podłodze. Wstawaliśmy na zmianę. Tej nocy o 1 poszłam znów do niego bo nie byłam w stanie tak latać z pokoju do pokoju. A wystarczy go przekręcić i cisza jest. Tyle, że na krótko.
W dzień podczas zabawy jest super, niestety popsuł się w zasypianiu. Pada na twarz niemalże, ale jeszcze musi się pokręcić, pomarudzić, czasami nawet się rozpłacze. Dopiero uśnie, albo i nie. Wczoraj np. spał sumarycznie w dzień tylko 1h i 45min.
Czuję się koszmarnie, wyglądam koszmarnie i ogólnie mam wrażenie że całe życie jest koszmarne.

Muńka, MsMickey - mszczonów zaprasza, Mszczonów czeka.
A w środę to o której i gdzie się w końcu spotykamy??? Ja tak średnio znam Warszawę, będę jechała chyba autem do Obi, tam zaparkuję i dalej komunikacja miejska.

Iwon - podziwiam za wytrwałość, a jednocześnie mówię: przystopuj kobieto bo padniesz.

Rysica - gratuluję spadku wagi i ubytku cm!!!

Aga super pidżamka. A pod spodem to jakieś body ma chyba?

Maćku, Muńka, zaza, niespodzianka - łączę się w bólu niewyspania i potwornych nocek.

MsMickey - radzę dobrze, nie pisz za duzo że Ci dziecko przesypia noce bo za chwilę będziesz miała jazdy. Czego oczywiście nie życzę, ale mam wrażenie że te małe gluty jakieś czujniki mają czy co i jak tylko wyczują, że matka szczęśliwa (bo wyspana) to za chwilę dają ostro popalić.
Ale oczywiście zazdroszcze Ci takich nocek :-)

kasia.natka ja nie mogę zagłosować.... nie otwiera się stronka.

Czy wyście poszalały z tymi dietami???? Na FB tylko się odchudzają, tutaj też się zaczyna. A ja tylko jem, jem i jem i doooopa rośnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Butterfly - dziekuję. Poczytałam, brzmi smakowicie.... chyba zacznę.... Ale jeszcze sie mobilizuje.
A dzis mam ambitne plany zamiast próby skalpel zacząć.... ehhh juz mie sie nie chce

Do góry