reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aga - ja przedtem chodziłam (oczywiście prywatnie) do Dr. Kowalskiej, ma swój gabinet w DACH-BUDZIE na Komandorskiej. Ma tam swoje USG, ale tylko dopochwowe, tzn. kilka lat temu miała tylko takie. Jeśli chcesz, to poszukam do Niej nr tel. jak będziesz chciała, to się skontaktuj i dowiedz więcej.
Dzięki, ale mam super gina do którego chodziłam 10lat, ale jakoś 180zł za wizytę to trochę drogo dla mnie teraz:/ w przychodni mam super lekarkę, ale bez usg :/

Aga - pokaz mlodego w tej pizamce! Ciekawa jestem :-)
https://picasaweb.google.com/100758...authkey=Gv1sRgCL_-pNf8rMmP2AE&feat=directlink

Iwon 2kg ładnie i nie złość się kochana- złość piękności szkodzi :)

MsMickey u nas tez nocka super od 21-9tej w tym pobudka o 3:50 o 6ta Luksus!!

Aylin właśnie często widziałam dzieciaczki w saunie jak byłam w de.

reklama
Tak znajoma chodziła od 6mies zawsze co sobotę na basen i saunę
, a druga miała dziecko z atopowym zapaleniem skóry i miałam nakaz od lekarza chodzić dwa razy w tygodniu.

Iwon kochana Ty naprawdę masz za dużo na głowie, tyle h w pracy, dwójka dzieci, i to wszystko co piszesz plus nocne wstawanie - ja uważam, że powinnaś już przejść an MM i niech mąż wstaje do niego, bo się wykończysz!!!
Dziękuję za komplement :D

Aylin - Tobie też dziękuję :D i zazdroszczę pączków teściowej!!! my będziemy sami robić chyba w tym roku w Thermomixie :)

MsMickey - super, że nocka udana! Oby mężowi foch szybko przeszedł ;)

Agaundpestka - ale super wygląda w tej piżamce :D:D:D Taki dorosły już :D

ja nie wiem o której młoda wstała, bo dzisiaj do niej mąż wstał a ja przysypiałam do 10, teraz mąż mi kawkę zrobił i czekamy aż bułeczki ostygną :D

Dzięki kochane moje robaczki za słowa otuchy :sorry2:

Buterfly ja też jestem na SB :-) Drugi tydzień pierwszej fazy.
Udzielam się na vitali.pl, dołączysz? :)
Aga genialna piżamka :D

Siemka :D

Rysica zmienilas avatar - pieknie - tylko przez chwile bylam zdezorientowana ;)

Iwon mam nadzieje, ze szybko sie uda Ci sie wszystko zgrac. Moze nastepny weekend posiedz po prostu na kanapie w szlafroku i kapciach ;) Gratuluje spadku wagi - ile masz do zrzucenia jesli mozna spytac? Ja na diecie od 2 stycznia...

Aylin ja sie zastanawialam co Wy tak o paczkach, a przeciez Tlusty Czwartek nadchodzi... Ehhh to zycie na emigracji ;)

Aga ja tez jestem ciekawa tej pizamki.

Waris zdrowka dla robaczka.

Munka szybkiego przepedzenia PMS. Ja mam chyba permamentny ostatnio :dry:

U nas dzis piekna pogoda, a mlody dalej ma kaszel. Isc na spacer czy sie wstrzymac jescze pare dni...

reklama
hmmm macie moze książki w pdf o tej diecie SB? Troszkę poczytałam ale chyba za mało....

Rysica - środowe pączki z thermomiksa będą. Ale chyba na kilka partii pieczone/smazone bo grono pączkożerców dość duże się szykuje

Do góry