reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

mnie nie było, ja byłam dzisiaj u siostry ciotecznej - mamy chrzestnej Monisi :D aaale było fajnie :) ona ma synka w wieku Szymka i jeszcze przyszła moja druga siostra cioteczna - jej rodzona, z Niną 8 tygodniową :D

Zaza - hahaha mnie mąż nauczył szybko podejmować decyzja - "to ja idę do kasy, szybko decyduj"

reklama
No ja tu do Was helouam a Wy nic???

Łaaadnie...

;)

U nas dziś dzień wrażeń, odwiedzaliśmy rodzinę. Najpierw dziadek Pe (stan krytyczny) więc trzeba było, potem moja siostra i mama. Przy okazji jeszcze mama Pe wpadła na 5 minut. Dobrze, że dość dosłowna jest;)

Wróciliśmy do domu ok 17 no i wiadomo, późny obiad, zabawa trochę z Goshką i kapiel (itd). Teraz Maluta śpi (oczywiście po jedzeniu dostała energii a wtedy się wala/turla po łóżku jakieś pół godziny i zasypia;)).

Ja obejrzałam najnowszy odcinek Grey's Anatomy i planuję jutrzejszy dzień i tydzień.

Muńka co z tym kinderkinem na jutro?
Idź Kobito do lekarza poczujesz się bezpieczniej:)

Jeden z punktów w moim planie to właśnie poumawianie moich badań (kolonoskopia - fuj!) i rtg bioder. Na żadne z nich nie wejdę z Gochą więc przy okazji trzeba umówić opiekę jakąś... ehh...

Qrczę nie weszłam jeszcze raz do tego tesco w Ł i nie dokupiła jeszzce jednej paczki pajaców. :(
Policzyłam w domu i okazało się, że na 80 już mam full ale na 86 tylko jedna paczka więc możnaby.

Rysica z przykrością wyjaśniam, że tylko wspominałam, że były te słoniowe różowe pajace, a nie,że je kupiłam... nie należę więc do słoniowej elity :( Ja kupiłam takie szar0-białe w jakieś misie. Gocha dostała na 80 zestaw różowy i pomyślałam, że wystarczy... a nie pamiętałam, ile mam na 86. Okazało się, że 0.

Aylin weż parę pączków prześlij... ja nie lubię kupnych tylko takie robione domowe - moja mama robi pyszne i siostra... :(:(:(

Aha, i Goch zrobiła wczoraj pierwszy raz pozycję do bzykania:):):) w nocy i przez sen prawie ale i tak się liczy:)
No i kupiłam te chrupki z hippa i wcina upierniczając wszystko ... słit!

Dobranoc Aylin!!

Kurdę, ja jeszcze nie dostałam tego pieprz*** @ i żebym tylko się nie rozłożyła na środę!!! Wrrrrr.

Rysica - fajne spotkanko!! :)

MsMickey - nie piszę się na jutro, bo nie wiem jak się będę czuła:-(

No jak to jak się będziesz czuła - wspaniale akurat na ukulturalnienie się w kinie... ;) to oczywiste:)

Na 100% się nie piszesz czy może zastanowisz się i rano ocenisz?
:)

MsMickey - no ja te w misie też mam, teraz właśnie w jednym śpi :D

Muńka - oj fajne spotkanie! Tym bardziej, że moja siostra jest samotną matką, mąż ją zostawił w 5 m-cu ciąży z synkiem (teraz 4,5 roku) a ona mimo wszystko potrafiła sama, bez niczyjej pomocy (w dopilnowaniu, wybieraniu) zbudować dom!!! Tzn nie własnymi rękoma, ale o 5 rano jechała na budowę, potem po syna odwieźć do przedszkola, z powrotem po syna, po 20 jak zasnął (mieszkała z mamą) znów na budowę, ale dom ma PIĘKNY!!! Na szczęście ziemię miała, bo jej babcia miała bardzo dużo ziemi i już pół ich rodziny się tam pobudowało :) niestety to nie nasza wspólna babcia tylko ta druga ;)
podziwiam ją! I ma w sobie tyle radości, sympatii i ciepła - moja córka ma szczęście, że ma taką mamę chrzestną :D

reklama
Do góry