Hej,
Rysica - mój od kuchni zawsze trzymał sie z daleka. Jak byłam w ciązy i mała miala miesiąc to zaczął gotować. Ale ja musiałam stać i mówic co po kolei. Jak zapowiedziami daj łyżkę śmietany to łyżka odmierzał. Teraz juz na oko robi. I sam wpadnie czasem na to co ugotować.
ja 3 kupuje. 70 jest. W tamtym tygodniu ambitnie kupilam 4 ale do 4 to u nas jeszcze dluuuuga droga.
fajna cena za pampki.
Ja miałam pół paczki lidlowaskich. Taka dada tylko z lidla. Całkiem nie głupie. Ale przy moim sikaczu na noc odpadają.
Rysica - mój od kuchni zawsze trzymał sie z daleka. Jak byłam w ciązy i mała miala miesiąc to zaczął gotować. Ale ja musiałam stać i mówic co po kolei. Jak zapowiedziami daj łyżkę śmietany to łyżka odmierzał. Teraz juz na oko robi. I sam wpadnie czasem na to co ugotować.
Aylin - a ile pieluch w paczce??
ja 3 kupuje. 70 jest. W tamtym tygodniu ambitnie kupilam 4 ale do 4 to u nas jeszcze dluuuuga droga.
zaza mój te wafelki wcinał przez kilka dni a od 2 dni nie chce ani tego ani chrupka i nie wiem czyżby ząbki 4?
A co do pampersów to mi położna mówiła,że one mają w sobie taki środek chemiczny uzależniający i jak się dłuzszy czas ich używa to większość dzieci nie może potem przejść na inne pieluszki i to wcale nie musi być wina dady.
Ja używam pampersów z racji tego,że mam wejście i za 82 szt płacę 38 zł ale mimo wszystko jedną lub 2 dziennie zakładam dady lub rossmanowskie i nie mamy problemów.
A uzywała któraś może lidlowskich pieluszek????????????????????????????????????????
fajna cena za pampki.
Ja miałam pół paczki lidlowaskich. Taka dada tylko z lidla. Całkiem nie głupie. Ale przy moim sikaczu na noc odpadają.