reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witajcie :-)

A co tutaj tak cichutko dzisiaj??

Munka dzięki, milo, ze o mnie pamietalas :tak:

A Tobie życzę zdrówka. Na pewno nic poważnego ale musisz iść do lekarza :tak: Trzymam kciuki.

Viola moja siostra używa pieluch z Lidla i jest zadowolona :tak: ja jak byłam w Oolsce to raz czy dwa razy założyłam Wojtkowi bo mi brakło. I nie narzekalam.

Kurcze co za nudny weekend był u mnie, nie nawidze takich. Jutro rano idę odprowadzić Kube do przedszkolak muszę się pochwalić, ze dzielnie to zniósł (na pewno dzielniej ode mnie:)) i juz zaczyna mówić po angielsku :tak: a ja się jeszcze stresuje jak idzie :zawstydzona/y:

Kurcze co za nudny weekend był u mnie, nie nawidze takich. Jutro rano idę odprowadzić Kube do przedszkolak muszę się pochwalić, ze dzielnie to zniósł (na pewno dzielniej ode mnie:)) i juz zaczyna mówić po angielsku :tak: a ja się jeszcze stresuje jak idzie :zawstydzona/y:

dzielny chłopak!! A mamusie zawsze bardziej przeżywają niż dzieci :-)

Dziękuję, dzielny, dzielny. Naprawdę się cieszy, że chodzi mimo, ze jeszcze prawie nic nie rozumie. Ale najważniejsze, ze chce chodzić. Myślałam, ze się zniechęci bo jak poszedł pierwszy dzień to akurat mieli alarm przeciwpożarowy i się zdenerwował i po mnie dzwonili ale na drugi dzień chciał iść.

a ja wpadłam powiedzieć dobranoc :)

muszę się przyznać, że ostatnio moje uzależnienie od tysiąca urosło do olbrzymich rozmiarów i brak mi czasu na BB:zawstydzona/y: muszę się udać na odwyk, bo mój D krzywo na mnie patrzy :)

Polaa super, że Wojtek tak szybko się zaklimatyzował :)

Super! :tak:

muszę się przyznać, że ostatnio moje uzależnienie od tysiąca urosło do olbrzymich rozmiarów i brak mi czasu na BB:zawstydzona/y: muszę się udać na odwyk, bo mój D krzywo na mnie patrzy :)
Oj to kiepsko, że nie ogarniasz dwóch na raz ;-)
Chyba musimy umówić się na partyjkę. :tak:

reklama
prosze nie kusic mnie tu tysiacem...

JA siedze tydzień sama w domu. Tj praca a potem z niunią. Mąż na tydzień do stolicy wybył. Ale juz się dziś do kumpeli wybrałam, jutro zamierzam iść wczesnie spać, pojutrze wybiore sie z niunia do spa :) w środę mamy tłustą srodę czyli pieczenie pączków w towarzystwie babsko- winnym i tydzień prawie minie :)

A teraz ide poczytac i spać

dobranoc

Do góry