reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Papitka ja tesknie!!! A najbardziej mi smutno ze ta druga ciaza to juz taka lajtowa nie bedzie ze spanie do poludnia, spacery zakupy i obiadki w knajpach...
Mlodak dobre z tym praniem:-) :-)
Kasienka w smyku w krakowskiej zwiekszyli przeceny i sa pajace chlopiece za 35:) w ogole duzo fajnych rzeczy ale nie moglam sie zdecydowac i mamy pajace i body tylko... No i oby nikos nie byl znow chory!!!! Super ze juz mu lepiej w tym zlobku:-)

A no i zeby bylo jasne mam zapieprz w pracy ale przeciez 10 min mnie nie zbawi:-) a z okazji tego zapieprzu wzielam urlop do srody i jedziemy na snowboard, oby tylko snieg sie uchowal:-\

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko na chwilę... po prostu chciałam się z Wami podzielić, że kocham ten kawałek:
Alicia Keys - Girl On Fire - YouTube

Podobno jej cała nowa płyta jest cudna - kupuję :tak:

A ten utwór, to tak jakby trochę o nas? :sorry2:

Lecę spać, bo jestem wykończona dzisiejszym wypadem na siłownię i zakupy. Jutro opowiem Wam o przygodach, które mnie spotkały :wink:

A teraz już zostawiam Was sam na sam z Alicią :)

Kasieńka - opłacało się tak jeździć za tym mlekiem?? Więcej na paliwo spaliłaś :D
Współczuję kataru - nas było to samo i tak aż został ze mną w domu.....

nie, nie dowiedziałam się co nabroili i chyba nie dowiem się :p to chyba zostanie ich słodka tajemnica :D

Alijenka - mój mąż też zaczyna urlop, ale tydzień i nie zaległy niestety...
a z tą poduszką to się nie przejmuj - kto się nie lubi policzkiem do czegoś przytulić? :D Ja sama uwielbiam!!! :D a ta podusia krówka czy owieczka - cudna :D i milusia!

Młodak trzymam kciuki za noc! a z tym zaśnięciem - Szymek potrafił usnąć na foteliku do karmienia podczas jedzenia z pół łyżeczki włożoną do buzi, otworzył buzię iiiiiiiiiii głowa mu zwisła i śpi.....

Monika ma małego siniaka na policzku, próbując "przeskoczyć" na czworaka do przodu zaryła w drewniany klocek :p

a z tym słownikiem to się uśmiałam :p

Papitka - noooo ja też tak mówiłam, że nie tęsknię do bycia w ciąży, że Szymek mi starczy ale mi przeszło :D i jest Monisia :D

Muńka - ja oglądałam władcę pierścieni i ćwiczyłam skalpela hehe, dwa w 1!

Mąż właśnie wraca z drinka z koleżanką, i nutkę zazdrości czuję :p Chociaż wiem, że ona też mężatka i że od zawsze (a znają się już chyba 10 lat) ją traktował jak młodszą siostrę a ona go jak starszego brata (zwierzali się sobie, ona nam kibicowała jak jeszcze "świat o nas nie wiedział") to i tak lekka nutka zazdrości jest. Nawet pomimo tego, że jak się spotykają to ona do mnie dzwoni i połowę spotkania to same potrafimy przegadać. Najgorsze, że jest śliczna, zgrabna, szczera i że ją bardzo lubię :-D pokręcona jestem, nie??
aaa no i ma bardzo zazdrosnego męża a mój mąż jest jedynym jej kolegą z którym ona ma pozwolenie się spotkać (też się znają z jej mężem, bo my wszyscy to ekipa z Bristolu i wszyscy się znamy) ... Obiecała mi (bo już ją zapraszam od ho ho ho, że w końcu przyjedzie do nas w odwiedziny w przyszłym tygodniu :)
aaa - ona pierwsza wiedziała, że R ma mi się oświadczyć :p jeszcze zanim mi się oświadczył :p

Hej
Moje dziecko sobie dziś w nocy zrobiła 2 godzinną przerwę w spaniu, a co jak w nocy też można płakać, gadać i marudzić :szok::-:)szok::-(, od 2.30 do 4.30 miałam czas dla dziecka ( jakbym w dzień mało go miała ), dopiero jak jej wsadziłam czopka to się uspokoiła i zasnęła. MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Rysica no nic z tą podusią nie zrobię daję jej bo inaczej nie zaśnie mi :-( bo ja to mogę bez poduszki spać i mi to nie przeszkadza,
a nie wiem ale ja bym nie pozwoliła na takie przyjacielskie spotkania mojego z jakąś koleżanką :crazy::eek:

Ja też już nie śpię ;P

Alijenka współczuję nocy, ale podusią bym się tak nie martwiła :tak: tym bardziej jak płaściutka.
a co do spotkania z koleżanką - oni 9 lat razem pracowali dzień w dzień, jakby się coś miało między nimi dziać to już by się dawno zadziało, teraz dziewczyna z wakacje zmieniła pracę więc się długo nie widzieli. No i naprawdę są tacy przyjaciele do zwierzeń, nie "do pocieszania" tym bardziej, że nie ma po czym pocieszać ;)

Papitka - ja też czasami tęsknię za tym okresem, ale jak sobie wspomnę to samopoczucie, to już nie jest mi tak smutno. No, ale jeszcze raz trzeba będzie to przejść, choć mam nadzieję, że będzie lepiej

Papitka ja tesknie!!! A najbardziej mi smutno ze ta druga ciaza to juz taka lajtowa nie bedzie ze spanie do poludnia, spacery zakupy i obiadki w knajpach...

Papitka - noooo ja też tak mówiłam, że nie tęsknię do bycia w ciąży, że Szymek mi starczy ale mi przeszło :D i jest Monisia :D
Hihi JA raczej zostane przy jednym dzieciaczku. Chciałam mieć dwójkę i przy malej różnicy wieku ale to były plany po tym jak skończe skołe a conajmniej jak bede miała 25 lat a tu wyszło jak wyszło. Tęsknić tęsknie za tym stanem dla małego jeszce raz moge cały pierwszy trymestr nic nie jeść i przytulać kibelek ale na drugie dziecko nie ma szans.

Kubuś dżemie. Przespał już drugą nocke w łóżeczku. Zasnął o 20 i wstał o 7:30 :-D U nas okropna pogoda pochmurno raz śnieg raz deszcz nie wiem czy wyjdziemy na spacerek. Ja już posprzątałam do ogarnięcia zostałam tylko ja ;p

reklama
no no Rysica dobrze że tak jest czasami się takie przyjaźnie zdarzają i jest to fajna sprawa, choć ja nie wierzę w taką przyjaźń ale każdy ma swoje zdanie, ja też mam przyjaciela ale jest gejem :-p

Do góry