reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Reklamy:-D:-D

Kasienka - to super, że panie chwalą Nikosia, no i współczuję znów kataru..

moja też non stop w coś głową przywala. Dzisiaj ogarniałam łóżko w sypialni i słyszę uderzenie, poczekałam chwilkę i nasłuchiwałam, czy będzie płacz czy nie (myśląc, że po prostu uderzyła w coś zabawką). Długo czekać nie musiałam, strasznie się rozpłakała... Uderzyła się chyba głową w kółko od wózka wiklinowego, bo tam ją znalazłam, ale na ciele póki co śladu brak:-) No i jak ją rozbierałam do kąpieli, to zauważyłam siniaczka na przedramieniu...

aga - a ile to dziecko ma??

Gabi się non stop wybudza:wściekła/y: akurat jak rodzice chcą film obejrzeć!

No to troszkę mi ulżyło, uffffff.

Spadam się kąpać i spać. K ma wrócić z kolegą, już wczoraj zakupił browary, więc raczej nie będę im potrzebna. I dobrze, bo zamierzam się wreszcie wyspać. Idę jeszcze tylko Szymkowi to na ucho szepnę to może nie zapomni :-D

Dziewczynki wpadlam powiedziec ze lece nacieszyc sie mezem przed TV bo od poniedzialku wysyjaja go w delegacje :-(

A Aurelka zaczela kaszlec i chrzakac :wściekła/y::-( dopiero co skonczyla antybola i co?????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Lece bo wzywaaaaaa :-D:-D:-D

Hej. Czasami wpadam poczytuje ale tyle piszecie że nie mam pojęcia kiedy o czym ;D Jutro Kubulek kończy 8 miesiecy. Musze sie pochwalić ze drugą nocke z rzędu śpi w łóżeczku swoim bo dotąd ze mną spał miejsce mu chyba nie pasowało przestawiłam mebelki w pokoju i teraz przesypia całą nocke. Ostatnio sam sie przewraca z plecyków na brzunio mimo ze nie lubi tej pozycji i zaraz krzyczy że mam go podnieść ;D. Własnie oglądam zdjęcia brzuszków sierpień 2013 i normalnie aż sie zatęskni za tym stanem wyczekiwania. Tez tak czasami macie?

mlodak - to się uśmiałam :-D:-D

Mój mąż czasem jak pisze do mnie na szybko smsa, to też cuda wychodzą i bywa tak, że muszę do niego dzwonić, bo nie wiem o co mu chodzi:-)

Młoda uśmiałam się :D słowniki dobre są :D

Z konca kwietnia, ale wczesniak miał się urodzić dzień przed Antkiem.

aaa myślałam, że trochę starszy i po schodach zaraz będzie śmigał :-)

Waris - jak w nowej prasy??

Papitka - ja też czasami tęsknię za tym okresem, ale jak sobie wspomnę to samopoczucie, to już nie jest mi tak smutno. No, ale jeszcze raz trzeba będzie to przejść, choć mam nadzieję, że będzie lepiej

Ostatnia edycja:
Papitkaa ja nie tęsknię za tym stanem i już bym nie chciała być w ciąży :-)

spadowywuję spać !!!! kolorowych snów Wam życzę i przespanej nocki :-D:-)

reklama
Do góry