reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

witam

oczywiście też oglądałam władców, też nie wiem po raz który, ale ten film jest świetny, na prawdę o niewielu ekranizacjach można to powiedzieć

Iwon też lubię tą piosenkę, no i masz racje to o nas, bo przecież wszystkie czerwcówki są girls on fire ;-)

Rysica wcale cie się nie dziwię, że jesteś zazdrosna, ja tam w przyjaźń damsko-męską nie wierzę :p

alijenka współczuję nocki, ciekawa jestem skąd się dzieciom biorą te pomysły na nie spanie w środku nocy? mojemu też się to zdarza wcale nie rzadko :/

Muńka jak jesteś pewna, że to zastój to rozgrzej pierś (prysznicem lub okładem) i odrobinę odciągnij

Waris produkcja nie jest taka straszna :) myślę, że szybko się odnajdziesz :yes: co do kupek i gorączki to też myślę, że mogą to być zęby

Kompletnie nie mam weny do pisania... Ani do niczego:confused2:
mnie własnie przeszło i coś naskrobalam ;) a co cię tak nieciekawie nastraja?

zaraz lecimy do znajomych, co mają też czerwcowego chłopczyka to się dzieciaki pobawią, a my mamy w planach pizzę - moją pierwszą od ponad 7 miesięcy :szok:

dzisiaj obudziliśmy z małżem Sergiuszka:-p:-D odkąd nie karmię mam w końcu ochotę;-)

reklama
MsMickey macie wyniki cysto? Wszystko ok? A co do kapci to u nas motyw podobny, więc wiem jak to jest :-D

zaza ja czekam na moment kiedy karmić przestanę właśnie przez nie-ochotę :confused2::ninja2:

Ostatnia edycja:
Hej Maćku - ja też. Od wczoraj.

Dlatego tylko o nas. Wczoraj poszłam na piwo z dziewczyna mi z rzeszowskiego bb. Umówiłysmy sie na majowy wyjazd z dzieciakami.
Dziś rano basen, potem ja dom a mąż na zakupy spożywcze bo w lodówce słoiki tylko zostały. A głupio tak jeść ogórki kiszone z dzemem i zaryzać suszonymi pomidorami. Był na ryneczku wiec miesiwo jest :) Dla nuni kupił cielęcinke i wołowinke.
POtem dopadł nas kryzys. Mąż chciał redbulla - w domu nie było. Dziecko mimo wcześniejszej drzemki po pół godzinie znów chciało spac a ja z nimi. Mąż padł pierwszy i pierwszy sie obudził - dorzucił jarzyn do gotujacego się mieska wiec rosół bedzie. Podsmażył mielone i sparzył kapuste - zostało mi wymieszać doprawic i zawinąć - na obiad rosół i gołąbki. Moje nauki nie poszły w las i facet gotowac się nauczył :) A teraz ide makaron gotować. Wróće wieczorowa porą

Muńka moja też czasem zsika pajaca i potem się tak rozbudzi, że nie ma szans na spanie :sorry:, ale ostatnio chyba 2? nocki miałaś przespane to wiesz.. nie może być za dobrze :-D

już nie będę się chwalić, bo potem wypominają :-D:-p:-p:-p:-p

MsMickey - ja też lubię F&F i przydałoby się w takim razie skoczyć do tesco, ale nie chce mi się tyłka ruszyć!!!!

zaza - a byłaś już na Hobbicie??

Waris - bardzo możliwe, że zęby, musisz ją obserwować i stwierdzisz, czy się pogarsza, czy nie.
A mili ludzie w pracy?? chętni do pomocy nowej pracownicy?

Na pierwszy rzut to wszyscy byli mili, zobaczymy jak dalej będzie. Wczoraj nie było tej dziewczyny która ma mi przekazywać swoje obowiązki, pomagałam takiej Ani która całkiem coś innego robi.

Dzis już chyba nie wracam tu na bb bo mamy wieczór zaplanowany ( idziemy do kina ;-) )

Dzięki za odp w sprawie dzieciaka, będe obserwowała.

Przyjemnej sobotki, pa

W życiu nie miałam zauważalnych przeze mnie objawów PMS, a teraz wiem, że moje samopoczucie to nic innego, jak właśnie to...
Totalne rozdrażnienie, chaos w umyśle, brak chęci do wszystkiego, spojrzenie w lustro z myślą " rany, jak ja wyglądam!!! " A piszą, że PMS nasila się często po pierwszej ciąży:szok: idę książkowo!:wściekła/y:

Masakryczne samopoczucie i ciekawe kiedy dostanę @, bo nie chciałabym się z Wami spotykać w takim stanie. No i ciekawe jak przebiegnie @, bo cały czas liczę, że najgorsze bóle miałam przed ciążą.

To sobie popaplałam, idę się położyć.

Papitka - sto lat dla Kubusia!

Ostatnia edycja:
i znowu nadrabiania ....

z katarkiem jako tako ... niby jest ale go nie ma ... zastosowalam kuracje wczoraj i dzisiaj tez zastosujemy na noc moze sie nie wykluje

Mlodak jak sama wiesz Nikodem przebija wszytko :p caly czas cos natomiast siniakow brak ... nie zauwazylam ani jednego siniaka mimo ze sie przewraca uderza i w ogole... jak sobie cos w glowke zrobi to jest czerwone ale zazwyczaj znika i siniaka brak ... wczorak sie uderzyl na przyklad w lepetynke centralnie na srodku czola byl slad do wieczora a dzisiaj nic ... jak przykosil w drzwi mial szrame ale po nocy nic juz nie bylo widac ...

Papitkaa ja bym chciala znowu byc w ciazy ... super bylo czuc ruchy i w ogole oczekiwac .. ale ja mialam ciaze bezstresowa i bezobjawowa :) STO LAT dla Kubulka :D

Aga no to z dwojka takich maluchow to juz wyzwanie ...

Sunshine po antybiotyku i w trakcie warto podawac caly czas jakis probiotyk typu biogaia, mi tez polecono Immunoglukan (co prawda od 3 lat jest napisane na ulotce, ale dlatego ze badania dla mlodszych dzieci sa duzo bardziej kosztowne, ale lekarka powiedziala mi ze na jakims wykladzie mowili ze mozna juz nawet od pol roczku podawac tylko trzeba odpowiednio dawke obnizyc, i na okres chorobowy jesien/zima 2ml dla 8 miesiecznego dziecka a tak normalnie 1ml, dla rocznego juz 3ml w okresie chorobsk )

Rysica te sklepy nie sa od siebie jakos bardzo oddalone, ale fakt moglam odpuscic :p ale pojezdzilam sobie przynajmniej a uwielbiam jezdzic :) wiecej poszlo na wozenie meza :p troche zazdrosi nikomu nie zaszkodzilo :) a to chyba normalne ...

Josie a bodziaki za ile?? udanego wyjazdu :):)

Muńka a czemu sciagasz mleczko? no i oby PMS przeszedl szybko za sprawa drugiej ciazy trza sie o nia postarac :p

Claudette zdroweczka dla Lenki... mogloby juz przejsc bo masakra jakas

MsMickey zdarzyla przed mama wyczyscic oba :p??

Zaza to sie dzialo jak juz dziecie budzicie :p

Maćku a czemuz to ??

Waris jesli sie bedzie goraczka utrzymywac wtedy bym poszla, napewno sobie poradzisz w pracy :)

co myslicie ?? jak dla mnie szal Hardcore z Rosji! :D 215m nad ziemią. - YouTube

widze ze wszystkie mialy dlugie pobudki w nocy, my milismy taka ale rano ... o 6 i juz nie chcial spac :| reszta nocy przespana i spiworek poki co daje rade :D

Kasienka - bo boli mnie pierś i nie wiem ,czy to nie stan zapalny, choć nie gorączkuje, więc może to zakwas;-)

a co do filmiku, to aż mnie ciary przeszły!! Niektórzy naprawdę cierpią na niedobór adrenaliny:-D

Claudette nie mamy jeszcze wyników ale dr na oko mówiła, że wygląda dobrze :-)

Nie zdążyła wyczyścić dwóch ledwo dwa razy włożyła do buzi jeden - od spodu były takie dwa widoczne slinowe podpisy;-)

reklama
Do góry