Jednogłośnie stwierdziliśmy wczoraj z mężem, że przyszedł kres oglądania przez nas Władcy Pierścieni nie wiemy, który raz oglądaliśmy, ale przez połowę filmu podkładaliśmy sami dialogi pod bohaterów i rechotaliśmy z tego jak głupki (domyślacie się jakie głupie teksty padały.... )
Gabryśka mi się zlała w pajaca i jak poszłam spać, to musiałam ją całą przebrać, no i dziewczę się rozbudziło i nadawało sobie do 2.00
Ja od rana czuję spadek energii, bo @ zbliża się wielkimi krokami, no i nie wiem, czy mi się pierś nie zapaliła, bo znów boli Co prawda gorączki póki co nie mam, więc może to zakwas, bo wczoraj chwilkę poćwiczyłam. Widać z tego, że póki co ćwiczenia muszę sobie odpuścić... Najgorsze, że G nie chce mi już ściągać pokarmu, więc nie wiem czy powinnam użyć laktatora, czy nie - jak myślicie????
bardzo fajny utworek :-) o kupnie płyty myślę już od jakiegoś czasu i jakoś mi nie po drodze
oj tam, oj tam...nigdy nie mów nigdy ;-)
Gabryśka mi się zlała w pajaca i jak poszłam spać, to musiałam ją całą przebrać, no i dziewczę się rozbudziło i nadawało sobie do 2.00
Ja od rana czuję spadek energii, bo @ zbliża się wielkimi krokami, no i nie wiem, czy mi się pierś nie zapaliła, bo znów boli Co prawda gorączki póki co nie mam, więc może to zakwas, bo wczoraj chwilkę poćwiczyłam. Widać z tego, że póki co ćwiczenia muszę sobie odpuścić... Najgorsze, że G nie chce mi już ściągać pokarmu, więc nie wiem czy powinnam użyć laktatora, czy nie - jak myślicie????
Ja tylko na chwilę... po prostu chciałam się z Wami podzielić, że kocham ten kawałek:
Alicia Keys - Girl On Fire - YouTube
Podobno jej cała nowa płyta jest cudna - kupuję
A ten utwór, to tak jakby trochę o nas?
Lecę spać, bo jestem wykończona dzisiejszym wypadem na siłownię i zakupy. Jutro opowiem Wam o przygodach, które mnie spotkały
A teraz już zostawiam Was sam na sam z Alicią
bardzo fajny utworek :-) o kupnie płyty myślę już od jakiegoś czasu i jakoś mi nie po drodze
Hihi JA raczej zostane przy jednym dzieciaczku. Chciałam mieć dwójkę i przy malej różnicy wieku ale to były plany po tym jak skończe skołe a conajmniej jak bede miała 25 lat a tu wyszło jak wyszło. Tęsknić tęsknie za tym stanem dla małego jeszce raz moge cały pierwszy trymestr nic nie jeść i przytulać kibelek ale na drugie dziecko nie ma szans.
oj tam, oj tam...nigdy nie mów nigdy ;-)
Ostatnia edycja: