reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

aaaaaaaaaaaaa chyba mnie zwolnią :p
tęsknie :) a dostęp mam nieograniczony więc kuci strasznie, żeby do was zaglądać:-D

Iwon

Zaza i jak w pracy, i jak? :-) Mój powrót na pewno wpłynął pozytywnie na higienę umysłu ;) Ciekawa jestem Twoich emocji.
ciężko cokolwiek powiedzieć, bo za dużo do roboty nie mam na razie, koleżanka od której mam przejąć część roboty jest tak zabiegana, że nie ma czasu się mną zająć :/ także grzebie w systemie, żeby się trochę zorientować w klientach, kodach, itp.

Dobra zaza, spadamy dalej pracować, co? :-p
no ja znowu tu :p

Wracamy z cysto.
Gocha ryczala wnieboglosy.
Nie polecam :-(
bidulka :( strasznie mi przykro :(

Muńka ja np tylko hormonom ufam, bez tabsów nie umiem czerpać przyjemności z seksu, bo się boję wpadki;-)

reklama
Wiecie, jaką kreatywną księgowość uprawia szpital? Byłam we wtorek na pobraniu krwi na oddziale i dzis się dowiedziałam na izbie, że ciągle tam jestem. Pani doktor zaczęła mi tłumaczyć, że jak robią badanie ambulatoryjnie to w wypisie będzie wynik... za 10 dni !!! Więc oficjalnie dla nfz Gocha jest w szpitalu 10 dni. Normalnie tylko do pzu uderzyć... po wypłatę za pobyt w szpitalu...

:-D
Kasia-natka- gratuluje oficjalnego zabka :tak: to chyba tylko moja bezzebna :dry:
u nas to ledwo na razie coś tam widać ;-) ale za to czuć :happy2:

No długo to się ciągnie. Ja pamiętam, że jak pierwszy raz wzięłam tabsy anty (sto lat temu:-)), to plamienia miałam prawie przez cały miesiąc.

Gratulacje dla zębolka!!:-)

A słyszałyście o tych tabsach Diane 35, że zaczynają je wycofywać, bo są przypadki zgonów??
Moja siorka brała to przez kilka lat...

Ja dlatego antykoncepcji farmakologicznej mówię zdecydowane NIE!!
ja przy zwykłych anty nie miałam nigdy żadnych problemów a brałam całe lata :sorry2: a o Dianie nic nie słyszałam odnośnie zgonów ale od dawna wiadomo że to badziew :tak:

MsMickey współczuję ogromnie malutkiej ale już ma to za sobą :tak:

Ja tabsy bralam parę lat. Nie pamiętam teraz nazwy ale było miło bo okres krótki. Dopiero mój Pe powiedział, że bez sensu, żebym się faszerowala i przeszliśmy na latex. Lub "uważaj, kochanie!" - "Na pewno nic się nie stanie"... Wolałabym do tabs nie wracać. Teraz to na pewno ale po drugim bejbiku ... no zobaczymy.

ja przy zwykłych anty nie miałam nigdy żadnych problemów a brałam całe lata :sorry2: a o Dianie nic nie słyszałam odnośnie zgonów ale od dawna wiadomo że to badziew :tak:

Muńka ja np tylko hormonom ufam, bez tabsów nie umiem czerpać przyjemności z seksu, bo się boję wpadki;-)

ja pewnie, gdyby nie złe doświadczeni i praca, to też dla bezpieczeństwa i lajtowego okresu bym się zdecydowała, ale na szczęście ufam latexowi :-D

Wiecie, jaką kreatywną księgowość uprawia szpital? Byłam we wtorek na pobraniu krwi na oddziale i dzis się dowiedziałam na izbie, że ciągle tam jestem. Pani doktor zaczęła mi tłumaczyć, że jak robią badanie ambulatoryjnie to w wypisie będzie wynik... za 10 dni !!! Więc oficjalnie dla nfz Gocha jest w szpitalu 10 dni. Normalnie tylko do pzu uderzyć... po wypłatę za pobyt w szpitalu...

:szok::szok:

to uderzaj :D a co! :)
tylko zobacz przy wypisie data przyjęcia i data wypisu :D czy się zgadza :D a wiesz - oni dostają też kasę za każdy dzień pacjenta przyjętego na oddziale :p

Heloł :-)

MsMickey - oj biedna ta Twoja Gocha, że tak płakała....

Muńka - obyście Wy nie musiały na to badanie się udać &&&&&&

Iwon - higiena umysłu mówisz. A co to takiego bo już nie pamiętam? Może w srodę sobie przypomnę :-D.

Rysyca, Muńka, MsMickey, hatszept - mnie tak wsio jedno czy pójdziemy do kina, najbardziej mi zależy na poznaniu Was. A prawda taka, że do kina to możemy zawsze się wybrać. Faktycznie może najpierw się zobaczmy na kawusi. Tylko obawiam się, że gadać to będziemy non stop o naszych szkrabach :-).

A co do przyjazdu do mnie to skoro się widzimy w środę to proponuję piątek. Bo jak zjadę w środę do domu na jakąs 1 w nocy to następnego dnia mogę za bardzo nie czaić jak się sama nazywam :szok:

Gratuluję ząbków kolejnych, u nas nadal nic. Sprawdzam kilka razy dziennie.

Ja też nie zdecydowałam się w końcu na hormony. Kupiłam opakowanie Yaz w sierpniu i leżą. Któraś chętna?

Aha, nocka u nas znów z milionem pobudek, na szczęście K też słyszał i wstawał. Powoli zaczynam sie przyzwyczajać do niewyspania i nawet wystarczyły mi dzisiaj tylko 2 kawy aby się obudzić.

Ostatnia edycja:
Aga - powodzonka z jedzonkiem ;-) a jak tam Twoj nos,bo u mnie nadal od czasu do czasu ból...
Pomału się goi, ale rana dalej jest :/

Potem resztę nadrobię, napisze tylko, ze jestem po 2,5h spacerku i spotkaniu w sprawie nianiowania i wszystko byłby fajnie gdyby nie znowu to 3 piętro bez windy :/ mamy się zastanowić czy chce.

reklama
dziewczyny u mnie mega zapieprz w robocie, masakra

ja tabletki bralam pare lat, yasmin, i nie narzekalam. ogolnie bylam zadowolona bo piekna cera nietluste wlosy i wieksze piersi:-D no i mysle zeby wrocic po drugiej ciazy ale tak straszycie.... lateksu nie lubie

msmickey wspolczuje biednemu goskowi :/

Do góry