reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

mam pytanie do tych dziewczyn które biorą femibion natal2 . czy zauważyłyście ze w jego składzie nie ma bardzo ważnego w czasie ciąży żelaza? i w związku z tym mam pytanie czy dokupujecie oddzielnie żelazo dla ciężarnych? niedobór żelaza w czasie ciąży może prowadzić do uszkodzenia płodu.....kurcze ja chyba dokupie...co myślicie?

Dlatego ja biorę Femibion klasyczny...i mam zamiar tylko ten brać ze względu na skład.

reklama
a moze ktorys z zawartych tam składników jest czyms w rodzaju zamiennika ?

a ja tez myśle ze to co gin przepisuje tego trzeba sie trzymac przeciez ginekolodzy znają sklady tych naszych witaminek i wiedzą chyba co przepisują :) ja ufam swojemu lekarzowi i nie martwie sie tym ze nie ma w skladzie zelaza w pierwszej ciazy moje witaminki tez nie mialy zelaza i bylo wszystko ok :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny
sicilpol trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wszystko na pewno jest w porządku :tak:

Miałam ponarzekać że za dużo em i tyję ale chyba sobie daruję:-D bo to nie takie ważne ile przytyję.

cześć.Jestem wściekła mój gino poszedł na urlop do końca roku ani karty ani usg nic zapisałam się do innego ale boje się że będzie spychodza a wizyte lekarz tylko odwali a przecież powinnam mieć usg to które sprawdza czy dzidzia zdrowa :no: nie wiem czy próbować sama załatwić to usg jak myślicie a wizyte mam na 8 grudnia .

Sicilpol boli Cię brzuch? A to nie normalny termin @? Moja kumpela plamiła do 3 miesiąca w terminach przypadających na @...Głowa do góry!

Siula idź do innego lekarza...nie wiem czy liczysz na becikowe, ale jak tak to badania musza być przed 10 tygodniem chyba...

Siula idź do innego lekarza...nie wiem czy liczysz na becikowe, ale jak tak to badania musza być przed 10 tygodniem chyba...[/QUOTE]
jak byłam pierwszy raz u niego to mówił że zaznaczy w karcie przyjęć że byłam w 8 tygodniu będzie ok

reklama
Do góry