reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej :)

No muszę się pochwalić, sorrki :sorry2::-p Dzisiaj znowu obyło się bez jedzenia pomiędzy 22.30 a 8 :-) Poszłam za ciosem i nakarmiłam go po 22. Około 4 obudził się i trochę musiałam go polulać, dać mu kilka łyków wody. Ale pokręcił się, powiercił i zasnął :rofl: Tak więc myślę, że chyba jest gotowy do pożegnania nocnej konsumpcji. A co za tym idzie jest szansa, że będę się jednak wysypiać do pracy ;-)

Pamka mój też lubi jak go całuję po ciałku, "pierdzę" mu w szyję czy brzuch :-D Lubi też głaskanie i gilgotanie ;-)

Zaza i jak tam próby ograniczenia UU?

Rysica
mój M. jest przeciwieństwem Twojego - wszystko robi energicznie, czasem mnie to wręcz wkurza, zwłaszcza kiedy nie pozwala mi dokończyć myśli czy zdania próbując zgadnąć, co chcę powiedzieć :baffled:

Aylin
te przespane nocki, to wynik podawania bardziej konkretnego jedzenia w ciągu dnia. Teraz UU to w zasadzie bardziej takie popijanie między posiłkami, bo mały nawet jak zje, to za godzinę potrafi wypić flaszkę mm. I niestety niechętnie już je UU. Muszę coraz częściej odciągać i podawać mu w butli, bo mi się zastoje robią :baffled:

Muńka u mnie z UU podobnie, mały pocmoka chwilę i zaraz się odrywa. To nie to samo, co kiedyś, gdy potrafił wisieć na mnie godzinami :sorry2:
Ja też bardziej lubię prezenty dla dzieci, niż dla siebie :tak: no i fajnie, że mężuś się spisał z opieką nad małą, nie ma to jak samotne wypady :cool2:

reklama
Witajcie:-)

Pytanie: dlaczego moje przeziębienie nie chce mi przejść? Pomimo antybiotyku! No dlaczego!??

Gocha śpi, Pe pakuje prezenty, ja idę posmarować obdarty nos:-(

W tych dniach tak pięknych, oczekiwanych, gdzie gasną spory, goją się rany,
życzymy zdrowia, szczęścia, miłości, niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta
kochanej twarzy, co rano budzi a wokół szczerych, życzliwych ludzi

Zdrowych, pogodnych i rodzinnych świąt!!!!!!!!!!!!!!!

Iwon na razie to on nie chce ani cyca ani butli, chyba żyje miłością do taty, który ku jego zdziwieniu nie poszedł dziś do pracy:-D a tak serio to chcę go odstawić bardzo powoli, na razie chcę wyeliminować drugie karmienie po przebudzeniu i karmienie po kąpieli (to już dawno zrobiłam w sumie) na rzecz MM a po świętach trzeci posiłek będzie obiadkiem
trochę żałuję, że nie zaczęłam miesiąc temu, bo bym już sobie normalnie pojadła na święta a tak będę jeść barszcz:-(

MsMickey na obeschnięty nosek najlepsza do smarowania wazelina :tak: zdrówka dla Ciebie!!!!!!

Wpadlam zyczyc

Wesolych Swiat pelnych spokoju i milosci

Kurcze mialam siedziec na bb, nadrabiac i pisac, a nie wiedzialam w co rece wlozyc. Nigdy wiecej Wigilii u mnie ;) Maz jak na zlosc wyszedl do sklepu zamiast zajac sie mlodym, bo nie mozemy zyc bez mopa parowego :dry: Na szczescie wszystko juz ugotowane. Zostaly mi podlogi do ogarniecia, no i ja sama do ogarniecia (z tym chyba najwiecej roboty ;) )

Wszystkim chorowitkom zycze zdrowka i jeszcze wiecej zdrowka.

Zabkow gratuluje jak rowniez przespanych nocek.

@ wspolczuje, oby przeszly bezbolesnie.

reklama
Do góry