reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam!
Chciałam nadrobić, ale wymiękłam w połowie :sorry2: Rzuciło mi się tylko w oczy, że Iwon przespała cała nockę - gratki! :tak:

Ja jakoś nie ogarniam. Do tego mała wcale nie pomaga - wczoraj obudziła się o 22 i grandziła do 1! :szok: A później obudziła się o 3.30 głodna! :szok: Dziś zasnęła o 22 i mam nadzieję, że się nie obudzi :no:
Właśnie kończę robić rybę po grecku. Miałam w planach jeszcze sernik, ale już sobie odpuszczę na dzisiaj ;-)
I w końcu ubrałam choinkę
choinka1.jpgchoinka2.jpg

reklama
Hej

moj maly przeziebil sie u tesciow:/ z nosa mu leci ale nic poza tym, mam nadzieje ze szybko mu przejdzie. Na szczescie jestesmy juz u moich rodzicow a tu cieplutko:) tylko moja mama juz zapomniala jak to jest miec niemowle i ciagle mu go budzi krzyczac do taty z kuchni zeby jej cos przyniosl :D

Pamka moj tak samo z przytulaniem jak twoj plus to co rysica nazywa calowaniem a ja mysle ze to proba odgryzienia mi policzka :-D

Horoskop super :-X

gratuluje przespanych nocek, oby wiecej!
Dobranoc

Młody jeszcze trochę ma katar, a teraz mnie rozkłada :( a tu jutro chrzciny:nerd::nerd:

Młody już się poturlał pod choinkę i zdjął cukierka :D
34r6dxz.jpg

Macku jaka masz orginalna choinkę fajna :)

Aylin byk:tak:

Zazdroszczę wam trochę tych przygotowań. Ja będę robić cokolwiek dopiero po świętach;-)

Julek spał ciągiem do 2:15 zjadł UU a potem spał do 5, wzięłam na ręce przytuliłam (on oczywiście wsadził mi palucha w oko a drugą łapką wyrwał garść włosów:baffled:), wzięłam do siebie i spaliśmy do 7... no chyba jako prezent świąteczny taka nocka:happy2:

Maćku śliczna choinka

Josie zdrówka
Aga trzymam kciuki by Was nie rozłożyło &&&&&

Dziewczynki ja też wpadam z życzeniami dla Was i Waszych rodzin:

Mnóstwo ciepła i radości,

Niechże w Waszym domku zagości,
Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,
I picia wybornego.
Niech pieniądz wam szeleści,
A miłość niech was w życiu pieści.

Zobacz załącznik 525604

Jeszcze powiem,że Antoś zmaga się z zapaleniem gardła:( i mamy kolejnego ząbka:)

Załączniki

• wesolych-swiat-drogie-paniexx.jpg
    wesolych-swiat-drogie-paniexx.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Dzień dobry! :-)
Hej

moj maly przeziebil sie u tesciow:/ z nosa mu leci ale nic poza tym, mam nadzieje ze szybko mu przejdzie. Na szczescie jestesmy juz u moich rodzicow a tu cieplutko:)
Zdrówka życzę! :tak:

Młody już się poturlał pod choinkę i zdjął cukierka :D
Smakowało? ;-)
No, wszystko ugotowane/upieczone, prezenty popakowane, pazurki na czerwono pomalowane, można iść spać, dobranoc i życzę zero pobudek :)

Zazdroszczę. Ja daleko w lesie :sorry2:

Dzisiaj dostałam pierwszy @ po porodzie :-(

reklama
Wpadłam Wam złożyć życzenia

Białe myśli lekkie jak puch
niech anioł przywieje z nieba,
otworzy skrzydłem nadziei
i kolędę zaśpiewa.
Bo dzisiaj jest piękny dzień,
wszystko się rodzi na nowo,
więc w blasku tajemnych świąt
żyjcie zdrowo i kolorowo.