KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Wesołych Świąt !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
Wyspana, wyspana, wyspana. Jedna pobudka w nocy i rano o 8
no to rzeczywiście ceny fantastyczne, w PL tyle wody toaletowe tyle kosztują :/Iwon - tutaj jak w Uk, zwłaszcza przed świętami są super promocje. Za 50ml Calvina Kleina płaciłam chyba po 20 Euro. Takie prezenciki typu zestaw Hally Berry kosztuje chyba 10-12 Euro. Na prawdę dla mnie na początku to był SZOKKK. Teraz to juz normalne i zawsze czekam na początek roku, bo wtedy ceny są jeszcze niższe, żeby wyprzedać to wszystko, co zostało.
zaza - mnie w Polsce też nie było stać na firmówki, tutaj.... one są dużo tańsze i ceny realne w stosunku do zarobków.
oj z tym ciemiączkiem to niedobrze, oby to jednak nie było to, a wolne na pewno się przydaMuszę również iść z moim dzieckiem do lekarza na kontrolę i jednak bez dermatologa się nie obejdzie Ciemne nachodzi coraz wyżej i ostatnio zauważyłam plamkę ciemniejszą na Julka pupie, a to już nie jest ciekawe. Do tego ma dziwnie wystające kości nad uszami i martwi mnie, że to przez ciemiączko, które już jest ledwo wyczuwalne, a ja bardzo chcę by nie miał zdeformowanej czaszki. No i jak na mój gust wystaja mu żebra te dolne... hmmmm no i rehabilitacje tez muszę z nim jeszcze zaliczyć bo mieliśmy się pokazać do kontroli. Przydałby mi się tydzień wolnego w okresie pozaświątecznym.