reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Muńka leciMY na wyprzedaże chciałaś napisać... będziemy sobie okazję wyrywać :p już widzę, jak się szarpiemy za włosy na środku h&m, w ręku ostatni bodziar za 5,99 sztuka... :-:p:p:p

Zrobiłam dziś zdjęcie Gochy z nowym uśmiechem:-)

śliczny uśmiech :). moja czasami to taki ma uśmiech jakby kpiła ze mnie

no to już po,wszystko ładnie poszło
weszłam na zaplecze
pan pyta co ja mam,więc daje to skierowanie i mówię od razu że z miłą chęcią przyjmę prace ale uprzedzam że mam małe dziecko i karmię piersią no i co pan na to FATALNIE:-) i mi tłumaczy że nie da rady bo za dużo przerw mi się należy itd a ja w duchu uśmiechnięta jupi
napisał na skierowaniu
brak dyspozycyjności z powodu karmienia piersią
tylko z drugiej strony zobaczcie jaka dyskryminacja kobiet które karmią piersią
no to gratulacje :)

:-)
Masz przewagę - krótsze włosy:p
Muszę iść do fryzjera przed ustawką ...

Wejdę do fryzjera i powiem: Tnij Kobieto idę na wyprzedaże! :p
hahahahaa :-):-D

no i jak zawsze jak ja mogę siedzieć to Was nie ma, a jak mnie nie ma to po 15 stron skrobiecie :-D:-), wiem wiem przygotowania do świąt :crazy:

reklama
Alijenka dzięki:-)

Siula i tak na każdym kroku:-(

Muńka tak się pakuję, że w walizce dwie rzeczy, żelazko włączone pracowałam dużo, Gocha nakarmiona trzeciej drzemki odmówiła, ubrania leżą wszędzie w pokoju dużym no i jeszcze jedno minimum pranie przede mną ... Pe dokupywal prezent dla mojego chrzesniaka (koszula z hm) i jest jeszcze w jankach... a Gocha jak to Gocha wieczór się robi maruda.nadciąga...

Wiecie ze pisze posta od 10 rano? Potem stwierdziłam ze poczytam was, ale tyle naprodukowałyście ze nadrabiam cały dzień :) Jak za starych, dobrych ciazowych czasów.

Dziękuję ze komplementy. Aż się zawstydziłam :zawstydzona/y:

Gratuluję wszystkim półroczniakom :) Witamy na świecie :)

Wybrałam się na spacer o 10 i przez przypadek przechodziłam koło Praktikera - a tam wyprzedaż choinek (T. miał akurat dzis kupić) i upatrzyłam sliczną (lekko krzywa) jodłę kaukaską. Przecena z 90 na 20 zł. Zadzwoniłam, mąż przyjechał i odebrał :) Normalnie fuksior. A przecenili bo chcieli się już iglaków pozbyć. Świerki po 19.90 a jodełki w donicach takie niskie po 10 były. O 12 pewnie juz nie mieli co sprzedawać :)

Dostałam dzis od T. prezent pod choinkę - ukochaną dolce gabane light blue. Ale połoze ja sobie pod choineczką. Skoro prezent podchoinkowy ma być.

Moja dziecia zjadła dzis po raz pierwszy cały sloiczek zupki jarzynowej z kurczakiem i kaszka pszenną. Popiła 100 ml soku. Normalnie nie wierzyłam ze jest w stanie tyle zjeść.

Idę kleik jej zrobic z banankiem. A wieczorkiem jak juz pójdzie spać upieke w końcu piernik. Jutro mam w planie pierniczki i rolade turbobakaliową.

Do potem

Alijenka dzięki:-)

Siula i tak na każdym kroku:-(

Muńka tak się pakuję, że w walizce dwie rzeczy, żelazko włączone pracowałam dużo, Gocha nakarmiona trzeciej drzemki odmówiła, ubrania leżą wszędzie w pokoju dużym no i jeszcze jedno minimum pranie przede mną ... Pe dokupywal prezent dla mojego chrzesniaka (koszula z hm) i jest jeszcze w jankach... a Gocha jak to Gocha wieczór się robi maruda.nadciąga...

czyli tak, jak ja, jesteś w polu...
Ja wyniosłam rzeczy do spakowania z sypialni i mam teraz w dużym pokoju niezły sajgon. G już śpiuchna. Odkąd je kaszkę na noc, to usypia jakby w tej kaszce był jakiś środek nasenny. Połowa zjedzona a ona już oczy zamknięte:-D a gdyby tak spała bez pobudki, to w ogóle super by było. Dziś zasnęła bez smoka...hmm...ciekawe kiedy się obudzi.

Wiecie ze pisze posta od 10 rano? Potem stwierdziłam ze poczytam was, ale tyle naprodukowałyście ze nadrabiam cały dzień :) Jak za starych, dobrych ciazowych czasów.

Wybrałam się na spacer o 10 i przez przypadek przechodziłam koło Praktikera - a tam wyprzedaż choinek (T. miał akurat dzis kupić) i upatrzyłam sliczną (lekko krzywa) jodłę kaukaską. Przecena z 90 na 20 zł. Zadzwoniłam, mąż przyjechał i odebrał :) Normalnie fuksior. A przecenili bo chcieli się już iglaków pozbyć. Świerki po 19.90 a jodełki w donicach takie niskie po 10 były. O 12 pewnie juz nie mieli co sprzedawać :)

Dostałam dzis od T. prezent pod choinkę - ukochaną dolce gabane light blue. Ale połoze ja sobie pod choineczką. Skoro prezent podchoinkowy ma być.

Moja dziecia zjadła dzis po raz pierwszy cały sloiczek zupki jarzynowej z kurczakiem i kaszka pszenną. Popiła 100 ml soku. Normalnie nie wierzyłam ze jest w stanie tyle zjeść.

Idę kleik jej zrobic z banankiem. A wieczorkiem jak juz pójdzie spać upieke w końcu piernik. Jutro mam w planie pierniczki i rolade turbobakaliową.

Do potem

ale miałaś przyjemny dzionek, aż się miło czytało posta:-) ja też czekam na moje ukochane perfumiki, ale pewnie Mikołaj przyniesie ;-);-)

Ponieważ jutro wyjeżdżamy i czasu pewnie będzie mniej na zaglądanie do Was/Nas, to chciałam już dziś złożyć Wam wszystkim i Waszym rodzinom życzenia!

Heh !! można powiedzieć, że to już nasze drugie wspólne święta :-) ale ten czas leci!!!

Niech magiczna moc wigilijnego wieczoru
przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia
żyje własnym pięknem, a Nowy Rok
obdaruje Was zdrowiem pomyślnością i szczęściem
.

święta.jpg

Ponieważ jutro wyjeżdżamy i czasu pewnie będzie mniej na zaglądanie do Was/Nas, to chciałam już dziś złożyć Wam wszystkim i Waszym rodzinom życzenia!

Heh !! można powiedzieć, że to już nasze drugie wspólne święta :-) ale ten czas leci!!!

Niech magiczna moc wigilijnego wieczoru
przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia
żyje własnym pięknem, a Nowy Rok
obdaruje Was zdrowiem pomyślnością i szczęściem
.

Zobacz załącznik 525140
dla Was też :-D

się mi na wspomnienia wzięło

z dnia 12.06.2012r
Już jest radosna nowina o Alijenki ;
"Witam na świecie urodziłam się o 11.14 ważę 2900 i mam 51 cm wzrostu"

Pogratulowałam szczęśliwej mamusi córci i czekam na więcej info jak da radę to napisze.
biggrin.gif

Szczęśliwa i wzruszona mamusia Alijenka pisze o 20:49 " ...Ból niesamowity po cc.Mała cudna jest teraz Mnie wzięło na płakanie,jutro już wstanę i będę z nią cały czas. Na razie nie dawałam jeszcze cyca. Niestety niemożna mi się ruszać.Opieka super.Jestem głodna na maksa!!!Dopiero jutro coś dostanę. Pozdrów tam dziewczyny na bb"

Tak więc pozdrowienia przekazuje w obie strony.
biggrin.gif

Ale pięknie - przetrzymaliśmy mała i śpi od 19 wykąpana i najedzona! :-) Mam tylko nadzieję, że nie potraktuje tego jako drzemki i się za chwilę nie obudzi :sorry2: Idę coś porobić, bo dzisiaj przez to marudzenie prawie nic nie zrobiłam... A chciałam już salon ogarnąć i przyozdobić, aby zdążyć przed siostrzeńcem ;-)
Zrobiłam dziś zdjęcie Gochy z nowym uśmiechem:-)
Śliczna!

Czas na reklamę ;-)
Również polecam przepaski od Sunshine :tak:

Obraz 152.jpg

reklama
Do góry