Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Rysica wkleiłam oko Julka na zonku
lecę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rysica wkleiłam oko Julka na zonku
Zośka też czasami takie czerwone pod oczami... Wydaje mi się, że wtedy gdy jest zmęczona.Wiecie co, już od jakiegoś czasu mam wrażenie, że G ma podkrążone oczka. Mój S też to widzi, ale zastanawiamy się, czy to przez to, że skóra u malucha w tym miejscu jest delikatna i widać naczynka, czy przez urodę po tatusiu, bo mąż ma cienie wokół oczu (no ale to chyba co innego), czy coś jest na rzeczy...
Myślicie, że powinnam iść z tym do lekarza?
NIe wiem, czy już pytałam, ale gdzie dokładnie jedziesz (dobrze pamiętam, że Konin?)Dobrze, że jutro jedziemy do teściów a nie do moich, mam nadzieję, że do wigilii wszyscy będą zdrowi!!
Najlepszego!Witam dziś skończyliśmy pół roczka
A to nie jest tak, że 3 razy można odmówić?ale się wkurzyłam dostałam skierowanie do pracy
Gratulacje! ;-)Już możecie mi gratulować, bo urodziłam dokładnie 6 m-cy i 25 minut temu ;-):-):-):-)
Czuję się pominięta :-(;-)Iwon Paulina wszystkiego naj dla waszych półroczniaków!!! czy jakiś inny czerwcowy bobas się jeszcze dziś urodził? jeśli tak, to wszystkiego najlepszego
Widzę, że się znasz na aparatach. Jakie są najlepsze ustawienia, żeby robić dobre fotki w domu?Bo na ustawieniu manual jak masz przysłonę f 2,6 i czas naświetlania 1/13 albo 1/20 sekundy i czułości ISO 400-800 (jak jest ciemno) aż do 1/300 sekundy przy mocnym świetle słonecznym to już większa szkoła jazdy i tego Ci nie proponuję Bo tu już dobry sprzęt trzeba mieć i znieruchomiałę dziecko
Muńka, u la la, widzę że pakowanie u Ciebie idzie pełną parą , normalnie brakuje Cię tu dzisiaj
a ja mam stresa, bo dzisiaj wybywam na tą firmową wigilię i mlody od 15.30 będzie z babcią, a potem przed 19 przyjedzie tata i położy małego spać, a ja się martwię czy mu krzywdy nie zrobią a może się martwię, że mały nie będzie tęsknił
z drugiej strony oczywiście nie mogę się doczekać na wyrwanie się z domu i kontakt z dorosłymi
ach te dylematy;-)
NIe wiem, czy już pytałam, ale gdzie dokładnie jedziesz (dobrze pamiętam, że Konin?)
Najlepszego!
Muńka leciMY na wyprzedaże chciałaś napisać... będziemy sobie okazję wyrywać już widzę, jak się szarpiemy za włosy na środku h&m, w ręku ostatni bodziar za 5,99 sztuka... :-
Zrobiłam dziś zdjęcie Gochy z nowym uśmiechem:-)
:-)
Masz przewagę - krótsze włosy
Muszę iść do fryzjera przed ustawką ...
Wejdę do fryzjera i powiem: Tnij Kobieto idę na wyprzedaże!