alijenka
Mamcia Nataszki :))
dokładnie :-szok:Alijenka - oj coś widzę, że do Ciebie to dzisiaj "bez kija nie podchdź"
Pamka widzę że ty też masz słaby dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie :-szok:Alijenka - oj coś widzę, że do Ciebie to dzisiaj "bez kija nie podchdź"
właśnie zapodałam jej drugą część soczku jak wstała i wypiła, teraz ją chciałam na ręce wziąć i puściła pawia w moje włosy na szyję w cycki aż po pas mi poleciało
No ja to już za młodym nie nadążam normalnie......... właśnie wpierdziela mi kabel usb.....
nie da się cichaczem, bo zazwyczaj daję mu duże zabawkiAga wyobraziłam sobie sytuację jak cichaczem wrzucasz zabawkę do wózka co by nikt nie widział, rozglądasz się na boki czy nikt się nie czai za rogiem i beztrosko jedziesz dalej A jak Leni była mniejsza to też się budziłam często z cyckiem na wierzchu
dwie wieści:
1) mamy alergię na jabłko , ciumkała dziś w gryzaku i znów czerwone plamy wyszły..
2) potrafimy tak robić Zobacz załącznik 524833
Maz powiadaszAgaundpestka - hahahahaha ale się uśmiałam!!! Zarówno z tego, że jedynym znakiem karmienia była rano naga pierś może mąż się dobierał? No i z tego że na zakupach zabawki grająco-świecące mu dajesz na chwilę .
Dziewczyny, ale się uśmiałam teraz jak Was czytałam
alijenka do mojej wpadła o 16:40 chrzestna i z dziecka zrobił się anioł, chyba muszę jej powiedzieć, żeby częściej wpadała. Ogólnie to mam hardcore od kilku dni i nie wyrabiam, po prostu dziecko moje ma bunt i już.
2) potrafimy tak robić Zobacz załącznik 524833