reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

To relaksuj się teraz, weź kąpiel albo zrób sobie herbatę i popisz z nami ;-)

Ps. moje dziecko spi od 2h! ciekawe, jak wieczór będzie wyglądać!
Moj też śpi od 15tej i nie przeszkadzało mu, ze w markecie rozebrałam go z kurtki potem ubrałam, wróciliśmy do domu rozebrałam i usnął przy cycu dalej.

reklama
Ale naskrobałyście od wczorajszego wieczora. Przeczytałam, ale już nie pamiętam co komu za bardzoo.

Sto lat dla dzisiejszych półroczniaków!!!!!

hatszept - wytrwałości w pracy życzę. w domu też przy brzdącu.

alijenka - dobrze, że wreszcie zasnęła. Może jak sie wyśpi to humoru lepszego nabierze.

Szymek też jakiś dziwny od paru dni. Nie ma dłuższej drzemki między 12 a 16 tylko robi sobie takie po 30 minut co 2h. Więc za wiele zrobić w domu nie mogę bo nie wiem ile pośpi.
A dzisiaj to już w ogóle mnie zaskoczył - drzemnął się rano o 9:30 do 10:10, potem ja pojechałam do Żyrardowa, więc K o 12 dał mu zupkę, wracam o 13 a młody śpi od 12:40. Obudził się o 13:15. O 15:30 już tak marudził, że miałam ochotę po prostu wyjść z domu sama, więc zaryzykowałam i dałam mu wcześniej butlę. Szczerze nie wierzyłam że nie tylko nie zje, ale że bardziej się rozwyje na widok butli bo znów ma awersję do niej. A ten wszamał, odbił i zasnął. I śpi do tej pory :szok::szok::szok:.

jeszcze mojemu wujkowi, który z nami mieszka przypomniało się teraz że drzewo trzeba porąbać do palenia ja jebi.......... zaraz i jego zabiję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurdę ale Ci dobrze też bym chciała tak zakupy robić z moją małą
On jak nie śpi to się rozgląda i obserwuje, więc zakupy mogę robić, a w dużym markecie wchodząc przechodzę obok zabawek wsadzam mu do wózka grającą- świecącą i po zakupach w drodze do kasy oddaje :D

Generalnie nie zapeszać, ale on jest naprawdę grzeczny :) tylko taki mami synek, choć z dwa razy dziennie poleży z 10min na macie sam.
Dziś też mu dałam pierwszy raz herbatkę w niekapku i wypił prawie 100 :) wszystko co nowe jest fajne i dobre :D mam nadzieje, ze tak zostanie.

a moja w markecie czy jakimkolwiek sklepie jak nie śpi to wózek ją parzy !!! zaczyna mi się wyginać robić mostki, wyć, stękać i w ogóle szkoda gadać nawet zabawki nie pomagają chyba że bym co 5 min je zmieniała na inny model

moja dziś pierwszy raz od urodzenia wypiła coś innego niż mleko soczek z bobo fruta jablko i malina rozrobione z wodą, a niekapka to gryzie jak gryzaka :)

416905_3824565544969_347370706_n.jpg

mlodak hahaha nie martw się ja ostatnio też !!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz to specjalnie słodyczy nie kupujemy ale nie mogę sobie odmówić codziennego piwka wieczorem i coś do piwka jak nie krakersy to talarki o smaku cebulowy to zwykłe andruty ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

reklama
Najlepszego dla półroczniaków!!! :tak:
Maćku i jak szczepienie ? jaka waga malej :>?
Na końcu rochę zapłakała, ale nie było źle ;-) Waży 7900 :tak:

Hej,

A teraz zbieram sie na szczepienie. Ale wątpie abysmy zaszczepili - mala ma gorączkę
A na co szczepiłaś? Bo mi dzisiaj położna mówiła, że przy wzw to można szczepić nawet z gorączką :dry:

Tak naprawdę to mogłam załadować te zdjęcia z tel a tu faktycznie, gdy chcę więcej na raz wrzucić, nie łączy się. Ale któż w to uwierzy, tylko jedno w głowie... :p:p:p
No raczej, że nikt ;-)

Nasze dzieciaczki to dowód na to, ze cuda są na tym świecie! :tak:
Amen ;-)
Witam i ja
Normalnie rak nie czuje od noszenia mlodej:-( oby do jutra mezus dzisiaj ostatni dzien w morzu i 2tyg wolnego jjuuppii.

Wy tu o pakowaniu prezentow a ja jeszcze nic nie mam :-( ani prezentow ani jedzonka kupionego nic:-( nie wiem jak ja to wszystko ogarne w 1 dzien:baffled:
ojjjjjjjjj znowu jeczy
Dasz rade! :tak:

Pamiętaj tylko, że wg mnie w święta chodzi o to, żeby że sobą pobyc a nie wpierniczac caly czas.
Co?! :eek:;-)

Do góry