Hejo!!
Znów nocka średnia, ale chociaż nad ranem niuńka dała się wyspać. Niestety oszukiwanie wodą skończyło się na oszukiwaniu mnie przez młodą - że niby kaszelek, że niby się zachłystuje
ałć!! musiało boleć. Współczuję!!
padłam "stał na wystawie z manekinami", hahaha - wyobraziłam sobie takiego małego szkraba podszywającego siępod manekina
oooo to może ja też kleik spróbuję :-) nie wiem właśnie jak to jest z tymi kaszkami i kleikami na noc, ale ja myślę, że jeśli maluch zje taką kachę i nie będzie budził się w nocy na dojadanie, to czemu nie??
Moja po kaszce i tak się budzi :-)
Muszę sprawdzić, czy mam jakąs aktualizację BB na telu
Jak mogłaś się przeziębić!!!?? przecież miałam wpaść do Ciebie
Nie wiem jak to jest z dopisaniem się do ubezpieczenia, jak nie jesteście po ślubie. My jesteśmy i ja jestem dopisana. Ja się do urzędu pracy nie zgłosiłam, bo też bym musiała pewnie jeździć do swojego rodzinnego miasta, a nie uśmiecha mi się to
Iwon - ja bym białego nie brała, bo chwila moment i będzie brudny. Ja mam taki jak ten pierwszy czerwony na zdjęciu (z paseczkiem do wysuwania) tylko, że czarny. Czerwony miałam i przez wkładanie i wyjmowanie z torebki szybko się zrobił nieładny, taki brudnawy i powycierany. Dlatgo też kupiłam czarny i mam już go od dawna:-) No i jak dla mnie bardzo wygodny.
widze, że u Ciebie z pobudkami też niewesoło
maćku - jak z malutką??
Sto lat dla GOSIAKA!!
Znów nocka średnia, ale chociaż nad ranem niuńka dała się wyspać. Niestety oszukiwanie wodą skończyło się na oszukiwaniu mnie przez młodą - że niby kaszelek, że niby się zachłystuje
Młoda nadal ząbkuje - ale jakas radosniejsza się zrobiła. Pewnie mniej boli lub przyzwyczaiła się do bólu.
Byłam w lidlu - kupilismy z T. antipasti i miał byc wieczór z winem, serkami itd. ale T. podczas krojenia bagietki prawie odciął sobie opuszek - reakcja - nie bede słów powtarzać ale moja kuchnia wygląda jakbym go zamordowała. Własnie skończyłam myc szafki. Mam białe wiec krew pieknie się komponowała.
ałć!! musiało boleć. Współczuję!!
Super, ze Wszystko dobrze się skończyło teściowa przy Was dojdzie do siebie a sytuacji z Kubą nie zazdroszczę. Ojciec mojego podopiecznego kiedyś zgubił w markecie znalazł go na dziale, ze słodyczami jak wcinał 3jajko niespodziankę
A moich znajomych synka (3latka) szukało całe tesco nawet zamknęli market aby ktoś go nie wyprowadził, a ten stał na wystawie sklepowej z manekinami
padłam "stał na wystawie z manekinami", hahaha - wyobraziłam sobie takiego małego szkraba podszywającego siępod manekina
Nie napisze nic więcej, bo mam kupę roboty, młody właśnie usnął i chyba muszę też go zacząć wcześniej usypiać, ale jest plus zasypia sam leżąc obok mnie
Dziewczyny od paru dni przed spaniem daję mu kleik ryżowy lub kukurydziany i dziś np była tylko jedna pobudka, a nie 10, ale powiedzcie mi czy dobrze na noc dawać kaszki czy lepiej rano- boję się, ze się roztyje :/ fobia grubej matki
oooo to może ja też kleik spróbuję :-) nie wiem właśnie jak to jest z tymi kaszkami i kleikami na noc, ale ja myślę, że jeśli maluch zje taką kachę i nie będzie budził się w nocy na dojadanie, to czemu nie??
Moja po kaszce i tak się budzi :-)
Jakaś nowa wersja bb na kom mi wskoczyla ale fajna jest:-)
Ogłaszam oficjalnie: mam zrabany humor:-( nawet prozak w normalnych dawkach nie pomoże... boli mnie głęboko w gardle tzn drapie a to może oznaczać przeziębienie :-( piję herbatę z malinami i cytryna i płakać mi się chce. Nie znoszę być chora. Kiedyś oznaczało to lezenie i czytanie książek i oglądanie filmów... teraz: ćwiczenie umiejętności przetrwania z Gosia pomimo choroby. Nie to samo:-( I jeszcze mały zonk: nie mam ubezpieczenia :-( urlop mi się skończył, umowa o pracę już w sierpniu, i teraz nie wiem co robić. - Urząd Pracy? (tutaj czy w Łodzi?)
- MOPS - któraś z Was pisała kiedyś o wychowawczym z mopsu - przypomnij się proszę
- dopisanie do ubezpieczenia Pe - czy muszę być żoną czy jako partnerka też mogę?
Doradzcie mi coś please :-(
Muszę sprawdzić, czy mam jakąs aktualizację BB na telu
Jak mogłaś się przeziębić!!!?? przecież miałam wpaść do Ciebie
Nie wiem jak to jest z dopisaniem się do ubezpieczenia, jak nie jesteście po ślubie. My jesteśmy i ja jestem dopisana. Ja się do urzędu pracy nie zgłosiłam, bo też bym musiała pewnie jeździć do swojego rodzinnego miasta, a nie uśmiecha mi się to
Iwon - ja bym białego nie brała, bo chwila moment i będzie brudny. Ja mam taki jak ten pierwszy czerwony na zdjęciu (z paseczkiem do wysuwania) tylko, że czarny. Czerwony miałam i przez wkładanie i wyjmowanie z torebki szybko się zrobił nieładny, taki brudnawy i powycierany. Dlatgo też kupiłam czarny i mam już go od dawna:-) No i jak dla mnie bardzo wygodny.
Cholera, wiedziałam, ze będzie jakiś powód, żeby ślub wziąć...
Czytalalam Was chyba godzine ,ale ile sie usmialam tyle moje B-) Oczy na zapalki, nic juz prawie nie pamietam tylko cos o zebach,koszmarach szkolnych, wyczynach Nikosia , mieszaniu mleka i kaszki nocnej na sniadanie,aaa i ze Magda ma fajnego Pe ;-)
Nie wiem czy isc spac skoro i tak pobudki mam co godzine, bo L syrene zalacza jak tylko wyczuje brak cyca czy glodna czy nie ciumkac musi :-| Cos sie pogniewala na smoczek , krzyczy bleee i rzuca nim z takim powerem zeby chyba daleko daleko odlecial i mama nie znalazla i... dala cyca :-)!
W dzien rece rece rece. Choinke juz 3 dzien ubieramy bo nic nie da zrobic :'( Masakra. Dobrze ze was poczytalam to mi sie humor polepszyl bo czasami wysiadam psychicznie z tym moim dzieciem.
Czy wasze juz umieja robic "pa pa" ?
Iwon tego z klapka nie kupuj- nie wygodne jest! Czerwone najlepsze,biale moze sie brudzic.
widze, że u Ciebie z pobudkami też niewesoło
maćku - jak z malutką??
Sto lat dla GOSIAKA!!
Ostatnia edycja: