reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Zaszyłam się na chwilkę na allegro i już mam dwie strony do nadrobienia :rolleyes:

A propo - stwierdzam, że nie jestem normalna. Spędziłam już dzisiaj chyba z dwie godziny na poszukiwaniu etui na tel. komórkowy :rolleyes2: Mam od rana pootwierane strony z dziesięcioma wybranymi i analizuję, który będzie do mnie najbardziej pasował :-pBiorę pod uwagę nawet kolor kalendarza, który używam i na którym zazwyczaj ta komórka leży :-p
Qrde, to telefon krócej wybierałam :-D

Pamka no i jednak Cię pogięło :wink: A moja pierwsza praca biurowa wyglądała podobnie, tyle że ładowałam czasem z magazynu na auto roletki i żaluzje :-D

Muńka łe, no ja też wolę prawdziwego browara, bo ten to tylko "prawie", a prawie jak wiemy, robi dużą różnicę ;-)

Kasieńka
a Ty nie za dużo byś chciała? Dziecko Ci już prawie chodzi i najsprytniejsze na forum, a Ty jeszcze się o zęby prosisz. O nie! :oo:;-);-);-)

Aylin poka sie w nowym fryzie :cool2:

Młodak Lecem, pendzem na zonka ;-)

Maćku czyli jednak ząbki? No i gratuluję ciociu :-)

Aga nie bój się dawać małemu kaszkę czy kleik. W 7. miesiącu nawet jest wskazane (tak podają w schemacie żywienia dzieci karmionych UU). Można dawać na noc, na pewno od jednego kleiku czy kaszki nie utyje, spokojnie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Iwon - jutro strzele zdjęcie :) Bo dziś juz sie nie nadaję do pokazywania :)
Pokaż te etiu :) Pomozemy ci podjąć decyzję (jak z kombinezonem - i tak wybierzesz inne :)

Jakaś nowa wersja bb na kom mi wskoczyla ale fajna jest:-)

Ogłaszam oficjalnie: mam zrabany humor:-( nawet prozak w normalnych dawkach nie pomoże... boli mnie głęboko w gardle tzn drapie a to może oznaczać przeziębienie :-( piję herbatę z malinami i cytryna i płakać mi się chce. Nie znoszę być chora. Kiedyś oznaczało to lezenie i czytanie książek i oglądanie filmów... teraz: ćwiczenie umiejętności przetrwania z Gosia pomimo choroby. Nie to samo:-( I jeszcze mały zonk: nie mam ubezpieczenia :-( urlop mi się skończył, umowa o pracę już w sierpniu, i teraz nie wiem co robić. - Urząd Pracy? (tutaj czy w Łodzi?)
- MOPS - któraś z Was pisała kiedyś o wychowawczym z mopsu - przypomnij się proszę
- dopisanie do ubezpieczenia Pe - czy muszę być żoną czy jako partnerka też mogę?

Doradzcie mi coś please :-(

MsMickey faktycznie nieciekawa sytuacja. Niewiele wiem o ubezpieczeniach i wychowawczym z mopsu ale co do UP to chyba jak najszybciej i najlatwiej. Sadze ze tak gdzie jestes zameldowana, chyba.
No i zdrowka zycze.

MsMickey kurcze, jeśli chodzi o Mops, to nie pomogę, a ubezpieczenie na Pe, to chyba jednak musiałabyć być żoną, ale pewności nie mam :confused:

Aylin sama chciałaś ;-)

untit4.jpguntit5.jpguntitel6.jpg3.jpg1.jpg5.jpg2.jpg

No i jak? ;)
Chyba skłaniam się ku białemu, podoba mi się też ten pudrowy róż, ale kurna kalendarz w tym roku mamy czerwony :huh:

Ostatnia edycja:
Iwon jesli moge doradzic jako jeszcze aktualny sprzedawca w sklepie firmowym Plusa to daruj sobie te etui w ktore sie wklada caly telefon jakby na stale i wyglada jakby mial klapke. Raczej szybko sie psuja bo peka po bokach i moga zle wplywac na dzialanie baterii bo zamkniecie jest na magnez.
Mi najlepiej sprawdzaja sie etui ktore sa na rzep i za ten paseczek tez sie wyciaga telefon. No i zawsze proponuje foliena wyswietlacz bo nawet przy wysuwaniu z etui moze sie rysowac.
Klienci tez chwalili sobie etui cale na suwak. Wtedy to zaden kurz sie nie dostaje tyle ze wiecej zachodu z wyjeciem telefonu jak dzwoni. ale to tez kwestia przyzwyczajenia.

Ostatnia edycja:
Dzięki Mlodak
problem polega na tym, ze jestem zameldowana w Łodzi. A jeśli dostaje się jakiś zasiłek to trzeba się tam pewnie odhaczac. A jeżdżenie do Łodzi w tyg czyli pociągiem zimą po to, żeby się odhaczyc gdy i tak pracy nie szukam no i nie w Łodzi... nie wiem sama. Jutro będę tam dzwonić może coś mi doradczą. Choć wątpię:-(

Hatszept jesteś wielka - tantum stoi na bufecie a u mnie najwyraźniej szare komórki zrobiły shut down:-(

Iwon jeśli chodzi o kolory to biały. Ale powiem Ci, ze wraz z nowym tel kupiłam futeral i nie używam go. Poprzedni tel porysowal się przy wsuwaniu (jednak tarcie jest a to są dość delikatne plastiki). No i wkladanie i wyjmowanie ... daj spokój;-)

Cholera, wiedziałam, ze będzie jakiś powód, żeby ślub wziąć...

Ostatnia edycja:
Hatszept mam czarny :tak:

Młodak to kurde trochę mi popsułaś szyki, bo właśnie bardziej skłaniałam się do tego, do którego wkłada się tel. na stałe :rolleyes: Ale dzięki za cenne informacje, nie wiedziałam o tym, fajnie że Cię mam :-)

MsMickey
chcę futerał, bo nie umiem trzymać go w jednym miejscu w torebce, tylko zawsze gdzieś się wala i przez to jednak rysuje. A ja chciałabym go potem sprzedać, jak dostanę nowy :tak:

reklama
Iwon - tak jak pisze Młodak - nie z klapką, jest to wkurzające i szybko się psuje. Najlepszy ten pierwszy, i czerwony i ładny :D
a ja mam "skarpetę" i jest super :) i nie rysuje bo jest mięciutka.

MsMickey - ja nie mam pojęcia co Ci poradzić, ale bardzo współczuję choróbska!!!

Do góry