reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Iwon jeśli wsuwany to trzeci: jest czarny więc zawsze go zobaczysz na kalendarzu i nie będziesz szukać. No a jeśli wezmiesz czerwony to może wizualnie zginąć to raz, a dwa to czerwony na czerwonym może się gryźć. Nie to nasycenie koloru, nie ten odcień i będzie zgrzyt.

edek: Rysica, Iwon dzięki:-)

reklama
No to jeśli jednak ma być wsuwany, to jeszcze Wam biały pokażę
:sorry:

22.jpg

Msmickey najlepszego dla półroczniaka :) co do ubezpieczenia, to ja jestem UP zarejestrowana termin miałam na początek listopada, a następny połowa stycznia.
Iwon ten róż pudrowy śliczny no, ale gryzie się z kalendarzem :D

Co do tego dziecka z filmiku to taki sam jest synek mojej koleżanki o którym Wam pisałam, a do tego ma zęba :D

No nic 2pralki prania powieszone stos poprasowany jutro drugi, część prezentów popakowana więc czas się zbierać do łóżka :)

iwon a "skarpeta" ??
jak dla mnie najwygodniejszy i nie rysuje wyświetlacza :p
no ale mało stylowy :p
raczej "młodzieżowy"
ja mam taki:
2810775938

łatwo znaleźć w torebce i nie rysuje się i łatwo się wciąga bo tylko wyciskasz telefon :p

Ostatnia edycja:
Rysica pomysłowa i fajna ta skarpeta, na pewno też wygodna, tylko właśnie jak dla mnie za bardzo młodzieżowa :sorry: Ech, jednak sporo starsza jestem od Ciebie i powoli dziadzieję ;) Poza tym mam taką pracę, że często chodzę na spotkania z dyrektorami, szefami itp. :rolleyes2: No i gdybym taką skarpetę wyjęła z torebki, to trochę nie teges :-D;-)

Ważne aby to nie była śmierdząca skarpeta :rofl::rofl::rofl::rofl:
Właśnie o tej porze pół roku temu zwijałam się idąc na porodówkę :no: a teraz taki kawaler rozpycha mi się w łóżku :D

Czytalalam Was chyba godzine ,ale ile sie usmialam tyle moje B-) Oczy na zapalki, nic juz prawie nie pamietam tylko cos o zebach,koszmarach szkolnych, wyczynach Nikosia , mieszaniu mleka i kaszki nocnej na sniadanie,aaa i ze Magda ma fajnego Pe ;-)
Nie wiem czy isc spac skoro i tak pobudki mam co godzine, bo L syrene zalacza jak tylko wyczuje brak cyca czy glodna czy nie ciumkac musi :-| Cos sie pogniewala na smoczek , krzyczy bleee i rzuca nim z takim powerem zeby chyba daleko daleko odlecial i mama nie znalazla i... dala cyca :-)!
W dzien rece rece rece. Choinke juz 3 dzien ubieramy bo nic nie da zrobic :'( Masakra. Dobrze ze was poczytalam to mi sie humor polepszyl bo czasami wysiadam psychicznie z tym moim dzieciem.
Czy wasze juz umieja robic "pa pa" ?
Iwon tego z klapka nie kupuj- nie wygodne jest! Czerwone najlepsze,biale moze sie brudzic.

A ja o tej godzinie czekałam na dochód i szykowalam się do domu:-) Potem przyszedł ordynator i mnie zaskoczył:p
No i o 12.40 przyszła na świat Gocha:-)

Powspominalam sobie właśnie...

Dziś wielki dzień: pół roku Gochy i pralkę przywiozą ok południa, no i Pe zasłony przyciete odbiera;-)
A mnie drapie w gardle tantum psikam jak szalona:-( Cóż, dzisiejszy dzień spędzimy w domu będę się grzac i nawadniac może coś to da... W sobotę chcemy jechać na święta...

Hello Asik :-):-):-)

Aga podajmy sobie ręce - tzn ja bez skurczow ale z efektem tym samym:-)

Hatszept powodzenia drugiego dnia:-)
Nie stresuj się projektem: kto miałby dać radę jak nie Ty? :-)

Miłego dnia:-)

Dzień dobry :)

Wpadam na chwilkę, bo muszę jeszcze zjeść śniadanko i dać małemu mleczko :) Jak pójdzie w kimono, wpadnę na dłużej. A teraz kawka, zabawy i Dzień dobry TVN w tle ;) A propo - pokazują dzisiaj jak ładnie zapakować prezenty :tak:

Aga, MsMickey gratuluję pół roczku :-)
Asik mój nie robi papa, ale nawet go jeszcze nie uczymy ;-) I racja z tym, że biel może się brudzić, też o tym myślałam i jest to poważny argument przeciw..

Hatszept
z tego wszystkiego zapomniałam Ci wczoraj odpisać na Twojego posta! Fajnie, że jesteś pozytywnie nastawiona po pierwszym dniu pracy, no i ze Dorota nie miała dla Ciebie żadnych rewelacji ;-) Jak czytałam Twoją opowieść, to nawet i mnie się zachciało wrócić ;)

Ostatnia edycja:
reklama
MsMickey kurcze, jeśli chodzi o Mops, to nie pomogę, a ubezpieczenie na Pe, to chyba jednak musiałabyć być żoną, ale pewności nie mam :confused:

Aylin sama chciałaś ;-)

Zobacz załącznik 524056Zobacz załącznik 524057Zobacz załącznik 524058Zobacz załącznik 524059Zobacz załącznik 524060Zobacz załącznik 524062Zobacz załącznik 524061

No i jak? ;)
Chyba skłaniam się ku białemu, podoba mi się też ten pudrowy róż, ale kurna kalendarz w tym roku mamy czerwony :huh:

Wczoraj już nie zdazyłam napisać - mój T. ma wsuwany. Bardzo szybko urwał mu się ten dzyndzel do trzymania telefonu. a mniej więcej po miesiącu przestał etui w ogóle używać. Teraz kupił sobie takie zakładane na telefon które wygląda jakby go nie było. Potem wkleje bo zbieram się na rehabilitacje małej.

Gratulacje dla półroczniakow :)

Do potem :)

Do góry