Muńka właśnie nic nowego nie dostał.
Byłam u lekarza z małym na kontroli po przeziębieniu i powiedziała że jak dziecko dobrze przybiera na wadze na 1 to nie trzeba na 2 zmieniać bo się dużo nie różnią. Co prawda jeśli jedynka zagęszczona nie starcza no to trzeba ale w naszym przypadku kazała wrócić do 1 i do roczku możemy podawać.
No to może zostań przy 1, albo nadal mieszaj 1 z 2. Albo musi się przyzwyczaić, tylko skoro nie ma dużej różnicy między 1 a 2 to dziwne, że aż tak by zareagował.
Mloda wstała ok 4 w nocy i śpiewala do nionia dobre pół godziny po czym zapodalam cyca u nas na łózku i ponownie gugala niestety nadal jest katre i kicha mi non stop. wysmarowałam jej stópki na noc mascia pulmex baby i dzis tez to powtórze na szczescie goraczki brak tfu, tfu
Mała tez chce cos napisac - zgina sie w pół i próbuje dotknac klawiatury - ale jeszcze nie umie wiec ja wyrecze i pozdrawiam wszystkie ciocie bb
pozdrawiamy!!:-)
Monika nauczyła się... dmuchać! Jak jej się nudzi jedzenie to zaczyna się bawić smokiem od butelki w buzi i między innymi wdmu****e powietrze do butelki przez smoczek aż bąbelki się robią...... ćwiczy już na pierwsze urodziny czy co???
może i się przygotowuje:-) tylko najcześciej jest tak, że jak przyjdzie co do czego to i tak rodzice muszą pomóc w zdmuchiwaniu świeczki
Hej baby,
chyba mogę tak już napisać: u nas nocka STANDARDOWO czyli z jedną pobudką
Ech, jak to fajnie brzmi, lalalala
ale Wam fajnie!!!!
czekam na wieści niekapkowe.