reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Rysica ślicznie Monisia wyszła na zdjęciach, no i zgadzam się z dziewczynami, że mamuśkę masz fiu, fiu :cool2: A co to za reklama Coca Coli w tle :-p;-)

Pamka szalejesz, szalejesz, a potem Cię znowu coś pstryknie w pleckach ;-)

Muńka opuchlizna powiadasz? To możliwe, że tak długo się utrzymywała?

Ja też idę spać, pobuszowałam na allegro i chyba mam już upatrzone krzesełko do karmienia :tak: Aaa, wczoraj kupiłam młodemu pierwszy niekapek. Dzisiaj nie było okazji, bo praktycznie cały dzień poza domem, ale jutro na pewno będziemy testować :)

Cmoki :-*

Edek: jeszcze do Maćku - kochana, zakładając że bąbel zjada 1 x dziennie kaszkę, 1 x zupkę, 1 x mm zagęszczone na noc, to wcale nie tak dużo tego UU zostaje ;) Więc jak to dokarmianie się nie liczy, hę? ;)

Ostatnia edycja:
No to wstałam :-)

MsMickey, dziś chyba Gosi pół roczku, prawda??? Ucałowania!

Rysica, zdjęcia super! I też myślałam, że to koleżanka...;)

Waris, mieszanie mleka, jeśli wcześniej podawałaś 1-kę - tak zeby było łagodniejsza zmiana mleczka. Tak własnie robiłam jakiś tydzień temu - kilka butelek przez 2-3 dni po połowie miarek z 1 i 2 wystarczyło, ale mały w ogóle nie alergiczny póki co, wiec moze dlatego tak gładko poszło.

Iwon, obwody się zmniejszają, a moze ćwiczysz jakoś, a przeciez miesnie ważą wiecej i dlatego tak. Tak, czy inaczej - to chyba dobrze, nie? :-) a z tymi pokojami w pracy to jest tak, ze latem przenieslismy sie do nowej siedziby i okazało się, ze tam ogólnie openspace i też kierownicy i niektórzy dyrektorzy muszą tak siedziec, wiec była niezła zadyma przy przenosinach, ale nie za wiele to pomogło...ale super masz z tym własnym pokojem...ja juz dla własnego dobra i samopoczucia zapomniałam jak to jest ;-)

Pamka, no to zaszalałas ze sprzątaniem! :/ no i chyba rzeczywiscie na razie 3 pracujące...niezły wysyp będzie po nowym roku ;)

Macku, gratki ząbków!

Uciekam Dziewczynki!
Do napisania potem! :-)

Ostatnia edycja:
Mam problem zmieniłam mleko na następne wprowadzałam pomalutku stopniowo i było wszystko dobrze dzisiaj mały sie obudzi z płaczem i to dużym płaczem. Napinał brzuszek i to strasznie wczoraj przed kąpielą zrobił jeszcze kupkę a dodam ze robi ze 2 dziennie a dzisiaj nawet bączka puścić nie może nie wiem co mam zrobić wczoraj dostał już czystą porcję bez dosypywania początkowego mleka. Mogło mu zaszkodzić? Poradźcie coś.

Dzień dobry!
Ide z mała do lekarza... Rzadkie kupy są nadal (właściwie coraz rzadsze). Co prawda w nocy zrobiła tylko dwie, ale na nią i tak dużo. Rano temperatura w pupie 38,8. :-(
Czy może mieć to związek z ząbkami, czy jeśli już wyszły to raczej nie to?

Macku powodzenia u lekarza:-)&&&

Hatszept trzymam kciuki za pierwszy dzień&&& jutro już będzie lepiej a potem sama zobaczysz, że powrót do rutyny będzie szybki:-)
A pralka oczywiście, że ciągle jest widmem przyszłości. Konkretnie wtorek tym razem. Transportem własnym mają przywieźć. Ciekawe...

Gocha jutro kończy pół roku (ale dzięki za pierwsze życzenia, Hatszept :-):-):-) )

No fajny ten mój Pe, nie mogę powiedzieć:p Tylko czemu wczoraj śmieci nie wyrzucił????!

Gocha dziś pobudkę zrobiła mi milutką bo przed 9... tzn obudziła się wcześniej ale po prostu zajęła się sobą (ze mną na łóżku) :p teraz nakarmiona leży na kocu i bawi się bryłami z biedry;-)

Muńka a miałabys ochotę wybrać się na zakupy wcześniej? Dziś lub w tyg? Ja chciałabym do blue city i ikea w Jankach. Co Ty na to?

Waris nie wiem jak z tym mlekiem. Ja też dopiero zacznę podawać, może na razie w kaszkach i też nie wiem, które.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja
pada na pyszczych po sobocie i niedzieli. Nie mialam czasu na nic, sprzatanie i opieka na chorym najwiekszym dzieckiem - mezusiem. Boziu dwoje dzieci chorych to nic przy tym moim mezusiu. Koszmar normalnie:wściekła/y:. Do spazmow mie doprowadzal tym jeczeniem:wściekła/y:. Dobrze ze to poniedzialak i poszedl w morze bo jeszcze jednego dnia bym nie wytrzymala :-(.
Rysiaca - super foto
Macku - zdrowka i gratki z zabka

iiiiiiiiiiiiiii juz zapomnialam co komu :eek: ide zrobic kawusie bo mi sie oczy zamykaja

Do góry