Dobry wieczór!
Dziś zakończył się jarmark. Okazało się, że mieszkają u nas same buraki co się na sztuce nie znają ;-)
Więc jakby któraś jeszcze szukała oryginalnego prezentu to zapraszam na bloga ;-)
Mam wrażenie, że na forum zostały same babki, co nadal karmią UU, a te na mm się na fb przeniosły Ciekawe, czy jak maluszki skończą roczek faktycznie odstawicie od cyca, skoro po pól roku planowałyście ;-)
Zośka miała dziś rozwolnienie. I raz zwymiotowała. Teraz nasłu****ę, czy nić się nie dzieje... Chyba pójdę do niej spać. Mam nadzieję, że nic złego się z tego nie wykluje...
A moja bratowa miała termin na 14, ale Olka jakoś nie widać. Była dziś na ktg - zadzwoniłabym spytać jak tam, ale pamiętam jak bardzo takie telefony denerwują
Dziś zakończył się jarmark. Okazało się, że mieszkają u nas same buraki co się na sztuce nie znają ;-)
Więc jakby któraś jeszcze szukała oryginalnego prezentu to zapraszam na bloga ;-)
Mam wrażenie, że na forum zostały same babki, co nadal karmią UU, a te na mm się na fb przeniosły Ciekawe, czy jak maluszki skończą roczek faktycznie odstawicie od cyca, skoro po pól roku planowałyście ;-)
hehehehe !!! od razu przypomniała mi się moja szwagierka, która opowiadała, że jak się jej córcia obudziła rano, to ona wychodziła z pokoju na czworaka, żeby mieć czas na umycie się i zjedzenie śniadania
Oj tak... Dziecko jednak zmienia ludzimaćku - ja też już od jakiegoś czasu nie potrafię tak na luzaku poimprezować, a teraz jak już dzieć w domu, to pewnie tym bardziej będzie ciężko.
Oj to chyba za bardzo wymyślne jak na mojego tatę ;-)u nas kiedyś (kiedy mama miała narzeczonego Włocha)na święta była gotowana tradycyjna świąteczna potrawa, nie mam pojęcia jak się nazywa, ale to taki gulasz z soczewicy z wołowiną, jak lubisz soczewicę to mogę naskrobać, jak ja to robię
Super imprezka!A u nas - wczoraj byliśmy na choince i było FANTASTYCZNIE!!!!! Monika pobiła wszystkie rekordy uśmiechów, piszczenia z radości i w ogóle! Każdy był w szoku, że jak dziecko może być tak pogodne i nie płakać w ogóle. A my mamy porównanie bo Szymek był w podobnym wieku na swojej pierwszej choince to dużo płakał na takiej samej imprezie. No i każdy był grzywką zachwycony. Prezenty dostali super - Monika dostała taki panel świecąco-grający, podobny do tego co chciałam kupić, a Szymek straż pożarną LEGO
Zakazany owoc smakuje najlepiej ;-)jak widać odkąd dałam sobie szlaban na kompa to siedzę na nim chyba jeszcze więcej wypadało by się za obiad wziąć
Sto lat!!!A dzis swietujemy pol roczku :-)
O tak!Maćku zupa śledziowa - mniam :-). Przypomniałaś mi stare czasy, kiedy babcia nam przyrządzała ten przysmak. Zimna zupka śledziowa na śmietanie i z ugotowanymi w mundurkach ziemniakami
Kombinuj, kombinuj!ale zrobiłam parę zdjęć zabawek w ramach inspiracji gdyż, za przykładem i główną inspiracją Macku i Sunshine, mam zamiar coś sama kombinować;-)
Zośka miała dziś rozwolnienie. I raz zwymiotowała. Teraz nasłu****ę, czy nić się nie dzieje... Chyba pójdę do niej spać. Mam nadzieję, że nic złego się z tego nie wykluje...
A moja bratowa miała termin na 14, ale Olka jakoś nie widać. Była dziś na ktg - zadzwoniłabym spytać jak tam, ale pamiętam jak bardzo takie telefony denerwują
Ostatnia edycja: