reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

zaza - Ognisko pierwsza klasa :D

a efektami z taaza się koniecznie pochwal :D 19 niedaleko ;)

MsMickey - fajnie, że Gosia polubiła zakupy i że mąż tak zareagował :D

Sunshine My Szymkowi robiliśmy chrzciny w 2 dzień świąt BN :D Ale kicha, że nagle tyle dokumentów potrzeba mimo, iż ksiądz Was zna....

Hatszep -fajny ten taaz, bardzo fajny :) Fotki wrzucę zaraz, bo dużo ich a mam w albumie internetowym
a męża częściej zaganiaj do roli opiekuna nad dzieckiem :D niech zobaczy jak to jest :)

Pamka - gratuluję zaliczenia obrony :)
ja też dzisiaj sprzątam, tzn rodzice nam pożyczyli odkurzacz bardzo dobry i porządnie w końcu salon odkurzę i przedpokój, potem upiorę i jeszcze ze dwqa razy odkurzę. Bo on pierze a jeszcze ma funkcję trzepania dywanu przy odkurzaniu :D

a dla 4 latka albo LEGO te zwykłe, albo układanka 160 elementów, albo gra spadające małpki albo taka fajna gra "planszowa" z zygzakiem McQueenem zaraz poszukam co Szymek ma.

Muńka No to miałaś dzień pełen wrażeń, a migren współczuję, ja mam czasem samą aurę przed oczami ale bez żadnego bólu....

Aylin - współczuję!!! ja ostatnio tak miałam, że mi się 3 razy na dole przeniosła - szła po centymetrze w prawo...
Pamka - niezły ancymon ten Twój w nocy...

A u nas - wczoraj byliśmy na choince i było FANTASTYCZNIE!!!!! Monika pobiła wszystkie rekordy uśmiechów, piszczenia z radości i w ogóle! Każdy był w szoku, że jak dziecko może być tak pogodne i nie płakać w ogóle. A my mamy porównanie bo Szymek był w podobnym wieku na swojej pierwszej choince to dużo płakał na takiej samej imprezie. No i każdy był grzywką zachwycony. Prezenty dostali super - Monika dostała taki panel świecąco-grający, podobny do tego co chciałam kupić, a Szymek straż pożarną LEGO :D

Po powrocie przyjechali moi rodzice, wykąpałam Monikę i pojechaliśmy na urodzinową-parapetówkę do mojej psiapsiółki i jej chłopaka, było super, trochę wypiłam, wróciliśmy po północy więc już Was nie byłam w stanie nadrobić. Dzieci wyczuły chyba pismo nosem, bo obudziły się 8:30 :p

no i zdjęcia:
https://picasaweb.google.com/100371...key=Gv1sRgCOnb4qe73uK1nwE#5822343804779411762

reklama
hejo !!

Gabi obudziła się po 0.00 i również urządziła sobie piżama party:baffled: więc jestem z lekka niewyspana.Oczywiście spała ze mną, bo nie dałabym rady wisieć nad łóżeczkiem. Dziś mam w planie położyć się trochę wcześniej i zobaczę jak będzie, bo mam wrażenie, że ona się tak wybudza jak idę spać.

Pogoda brrrrr....

aga - powodzonka na zakupach! mnie tez jeszcze dziś czekają...

Rysica - fajnie, że imprezka udana:-) widać, że Monia mikołajem zainteresowana nie była, ale jak już prezent był w jej posiadaniu to uśmiech od ucha do ucha:-D fajna ta zabawka!

MsMickey - dobrej zabawy!

Hej,
niestety opryszczkowa franca wylazla. I wlasnie tak w prawo sie przesowa. Ale u mnie kumulacyjnie idzie - czyli od razu w 2 miejscach na dolnej wardze. Brrr

Pamka - "fa pa palłam" jak to moja koleża nka mówi i nie pogratulowałam Ci obrony. Więc gratuluje szczerze :) Super ze ci się udało wylosowac pytania na które znalas odpowiedz :)

Nastawiam obiad (rosół i gulasz) a my pędzimy na basen. Obiadek zrobi się sam :)

Pamka przepraszam na moją sklerozę, bo już dwa posty temu miałam ci pogratulować, a cały czas zapominam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
także OGROMNE GRATULACJE ZDANEJ OBRONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rysica z Monisi to prawdziwa gwiazda, uśmiecha się, pozuje do zdjęć, rośnie ci mała imprezowiczka ;) zazdroszczę takiej fajnej imprezki

jak widać odkąd dałam sobie szlaban na kompa to siedzę na nim chyba jeszcze więcej:sorry: wypadało by się za obiad wziąć

To już jakaś forumowa epidemia opryszczki! :-) Dziewczyny, zasiadając do kompa zakładajcie maseczki :-D

No i można sobie planować. Miałam jechać na sklepy, ale siedzę sama z Gabi. Mężulek pojechał zająć się córeczkami brata, bo jego żona się rozchorowała i pojechali do lekarza. Dobrze, że jesteśmy na miejscu i mogliśmy pomóc :tak:

I mnie oprych zlapala!!!!!

Dziewczyny Aurelka pozdroz znosla dzielnie caly dzien odsypia bo oczywiscie ciekawa wszystkiego byla i malo co spala, ja tez, ale ja odespie dopiero w nocy :confused2:

A dzis swietujemy pol roczku :-)

To super, że szczęśliwie dotarliście :-)

Wszystkiego naj naj naj dla Aurelki!! :-)

łłłłeee rety, ale tu puchy dzisiaj! właśnie weszłam i patrzę, że nadal mój post ostatni, no to muszę edytować, bo znów karniaka dostanę:tak:

hatszept - jak samopoczucie przed jutrzejszym wielkim dniem??

MsMickey - byliście na frymarku?

Iwon - co u Ciebie?

aga - jak zakupy w tkmaxx?

I w ogóle co u Was?:-)

G się właśnie obudziła:baffled: mężulek pobiegł. Coś te nocki ostatnio kiepściutkie...

Ostatnia edycja:
No heeeej :)

Muńka jestem, jestem :-)

Sorrki, ale u nas w weekend jak nie porządki i rodzinne wyjazdy, to goście... Nie dałam rady wskoczyć do Was (mogłabym na chwilkę ale czy chwilka na BB nie byłaby nadużyciem? Zasługujecie na coś więcej :sorry::-p), ale myślałam cały czas :-*

Natrzaskałyście tyle stron, że się serducho raduje, to forum naprawdę jeszcze nie umiera :-D;-)

Powolutku postaram się nadrobić, a tymczasem:
Pamka GRATULUJĘ :-) Kurde, czy wiecie że ja mam do dzisiaj koszmary, a po studiach jestem już 9 lat? Zawsze ten sam scenariusz: jestem studentką i okazuje się, że zbliża się koniec roku, a ja nie chodziłam na zajęcia i nie mam opanowanego materiału. Nawet notatek brak. Normalnie zlana potem się budzę :eek:

No heeeej :)

Muńka jestem, jestem :-)

Sorrki, ale u nas w weekend jak nie porządki i rodzinne wyjazdy, to goście... Nie dałam rady wskoczyć do Was (mogłabym na chwilkę ale czy chwilka na BB nie byłaby nadużyciem? Zasługujecie na coś więcej :sorry::-p), ale myślałam cały czas :-*

Natrzaskałyście tyle stron, że się serducho raduje, to forum naprawdę jeszcze nie umiera :-D;-)

Powolutku postaram się nadrobić, a tymczasem:
Pamka GRATULUJĘ :-) Kurde, czy wiecie że ja mam do dzisiaj koszmary, a po studiach jestem już 9 lat? Zawsze ten sam scenariusz: jestem studentką i okazuje się, że zbliża się koniec roku, a ja nie chodziłam na zajęcia i nie mam opanowanego materiału. Nawet notatek brak. Normalnie zlana potem się budzę :eek:

:-D to ja mam tak z matmą z czasów liceum...śni mi się, że nic nie umiem, że nie mam pracy domowej i na kolanie od kogoś spisuję (często tak robiłam:-D) i potem srałam w majtki na lekcji. W zasadzie to wszystko przez nauczycielkę, bo była okropna, zero wytłumaczenia materiału i wyglądała jak laleczka CHUCKY !!

reklama
Iwon - a kolegów i koleżanek ze studiów nie masz? Notatek we śnie uzyczyć nie chcą?? :)

Dzień mi minał nawet nie wiem kiedy. Nastawila m obiadek i pojechalismy z klusią się popluskać. To moje dziecie to urodzony wodniaczek. Nawet jak się woda zachłysneła (chciała kichnąć i głowka w dół poszła) to prychneła, otrząsneła się oi następnie zaczęła chlapac wodą :)
Wrócilismy, zjedlismy obiadek i poszłam z niunią na drzemkę... 2,5 h. Taka króciutka. Niestety do 20. Więc teraz slysze jak przewala się w łóżeczku i czekam jak zaśnie

Jutro fryzjer oraz próba. Wiec znów dzień ucieknie.... a miałam szarlotke upiec... i pierniczki

Do góry