reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

MsMickey - nie oddam!!! to jest dobry patent na trzymanie linii.... nie kupuje słodyczy, no bo w szafce ciastka, ale że ich nie lubię, to nie jem :-D:-D:-D

Pamka - usnął??

maćku - ja też już od jakiegoś czasu nie potrafię tak na luzaku poimprezować, a teraz jak już dzieć w domu, to pewnie tym bardziej będzie ciężko.

Idę do wanny, zajrzę jeszcze przed pójściem spać.

reklama
Normalnie zaraz mnie szlag trafi.
Ledwo zaczęła mi schodzic opryszczka z górnej wargi a już czuje ze franca na dolnej wyskakuje..... Ku..a

Ja też lecę, bo G non stop się wybudza...czyżby dołączyła do ząbkujących...?

MsMickey - jednak nie piszę się na jutro, bo za dużo planów i nie ogarnę wszystkiego. Możecie do mnie napisać smsika - "żałuj, że cię tu nie ma"!!:-)

dobrannoc!

No i po spaniu...
Jestem miękka jak... oczywiście trafił do mojego łóżka bo pidżama party trwało 2 godziny a mnie się już oczy zamykały. No i się zaczęło- rzucał się na cycka co pół godziny a o 5:30 po spaniu. Ogólnie nie czuję jakbym cokolwiek spała. ;-) Kocham moje dziecko bo gdyby nie to to bym go na balkon wystawiła:confused2:

Pamka, łączę się w bólu...u nas podobnie...

MsMickey, ja też dziś odpuszczam...pogoda kiepska i ogólnie jestem na nie. Marudzenie znowu mi sie włączyło.

Szok moje dziecko jeszcze śpi i to od 20tej fakt, ze pobudek kilka w nocy było :) muszę go budzić, bo o 10tej jestem z siostrą umówiona do tkmaxx, zamierzam tam dziś prezenty pokupować przynajmniej dla dzieci.

Miłej niedzielki!!!

Aga udanych:-):-)

Hatszept ja dopiero po kąpieli więc pewnie ruszymy przed 11... daj znać na komórkę jeśli zmienisz zdanie. Ja jestem polamana bo Go budziła się co chwila już u nas w łóżku. Brak kupy wczoraj:-( A wychodzę właśnie na przekór. No i wiem, że polepszy mi się outside :-)

reklama
noc okropna, pobudki na cyca o 0.15, 2.15, 4.15 i 6.20, a miałam wrażenie, że on nie tyle co jeść chciał, co się poprzytulać:baffled:

skąd wy bierzecie siły, żeby tak późno jeszcze nie spać, ja ledwo dotrwałam do końca filmu Pan i Pani Smith:sorry:

Mamuski karmiace uu i jak długo zamierzacie karmić cycem? Moja znowu ma jakiś bunt bo dziś wieczór cyca nie chciała ale butle zjadła.
mój cycowy bardzo, ale on w ogóle żarty bo jak widzi butelkę z kaszką, albo miseczkę z jabłkiem to aż "podskakuje" tak się trzęsie ze szczęścia:-D
ja jak większość miałam zamiar karmić do pół roku, ale teraz to już rok wchodzi w rachubę, chociaż ciężko mi jest na tej cholernej diecie eliminacyjnej, to jeszcze ciężej nakłonić dziecko do wypicia Nutramigenu:-(

Ale się wkurw.....:angry::angry:i jutro nagadam mojemu bratu :angry:wrócił z pracy ze swoją dziewczyną, a ta mega przeziębiona kaszle- smarka, chyba powinna wiedzieć, ze do domu gdzie małe dziecko się tak nie przychodzi.
nieładnie z jego strony, zero pomyślunku :no: nagadaj mu tak, żeby mu w pięty poszło:tak:

Dorota dobrze, że ten szpital już za wami, powodzenia w remoncie mieszkania

hehehehe !!!:-D od razu przypomniała mi się moja szwagierka, która opowiadała, że jak się jej córcia obudziła rano, to ona wychodziła z pokoju na czworaka, żeby mieć czas na umycie się i zjedzenie śniadania :-D
dobre:-D myślę, że się może przydać ten patent:-p

A tak a propo świątecznego żarełka - macie przepis na coś extra specjalnie na święta?
u nas kiedyś (kiedy mama miała narzeczonego Włocha)na święta była gotowana tradycyjna świąteczna potrawa, nie mam pojęcia jak się nazywa, ale to taki gulasz z soczewicy z wołowiną, jak lubisz soczewicę to mogę naskrobać, jak ja to robię :)

Normalnie zaraz mnie szlag trafi.
Ledwo zaczęła mi schodzic opryszczka z górnej wargi a już czuje ze franca na dolnej wyskakuje..... Ku..a
współczuję, może nie wylezie jednak

Do góry