reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Dzięki ja mam dużą pomoc w mojej mamuśce i często mnie goni, ze mam tego nie robic czy tego, bo widzi jaki jest Antek. No właśnie Antek jest grzeczny i pogodny, ale tylko na moich rękach i jak jestem w pobliżuEDEK: Aga przytulaski nie łap doła- Święta idą. Ja tez wiecznie robię wszystko sama i znikąd pomocy... i czasami muszę się wyżalić tak jak ostatnio na BB. A pół godziny dobre na początek
I dziękuje Bogu, ze mam takiego facecika, a innym mówie stanowczo NIE.Aga 6 h bez przerwy -no no no, zazdroszczę niech ci się przytrafia częściej, a najlepiej co noc a samotność na pewno ma prawo ci doskwierać, ale przecież masz już swojego najważniejszego faceta na świecie;-) a ten drugi pewnie lada dzień się znajdzie
Ja kiedyś uwielbiałam pierogi z kapusta i pieczarkami- grzybami, a teraz u mnie w domu robi się ilości hurtowe, więc jem, ale nie tak jak kiedyś .
Hmmm u mojego T. najbardziej lubię pęcak z suszkami. U mojej mamy barszcz czerwony z uszkami. A u siebie piernik staropolski i rolade bakalową.
A dziś na kolację proziaki i muffinki turboczekoladowe z powidłami śliwkowymi
I piwo sie chlodzi karmi oczywiście.
a ja nie wiem co to pęcak...no i w sumie proziaki też nie :-)
Widzę, że zaczyna się znów turbosłodkościowo robić na forum, czyżby to był znak żeby iść spać?? bo ja znów mam tylko w szafce te ciastka, które mi nie smakują
xdorotaa
Hej dziewczyny. Po dlugiej. przerwie pisze tu . W tym tygodniu wyszlismy ze szpitala zakaznego, maly mial biegunke i troche wymiotow strasznie sie odwodnil i nie chcial w ogole jesc i pic no i ogolnie problem z wbiciem kroplowki wiec nieciekawie bylo. Powoli wraca do sil Siedziec nie siedzimy, zebow nie ma jedyne co potrafi mowic to beee ale na zasadzie ze powtarza po mnie ;p no i wszystko znaczy swoja slina -jak pelza po naszym przescieradle zostawia slad jak slimak )
Ja tez lezalam w szpitalu z odwodnienia.... juz mam 6 kg mniej niz przed ciaza...ale nie widac tak tego
Szuuukam intensywnie pracy no i pracujemy w nowym mieszkanku zeby raz dwa sie wprowadzic to chyba tyle.
Przepraszam ze wszystkiego nie nadrobie, ale daje znac co u nas!!
Postaram sie tu czesciej wpadac!
Pozdrawiam i caluje mamusie i maluchy
Ps. obejrzalam galerie- strasznie sie pozmienialy dzieciaki!! no i nasze czerwcowe chyba jakis udany rocznik same slodziaki
Ja tez lezalam w szpitalu z odwodnienia.... juz mam 6 kg mniej niz przed ciaza...ale nie widac tak tego
Szuuukam intensywnie pracy no i pracujemy w nowym mieszkanku zeby raz dwa sie wprowadzic to chyba tyle.
Przepraszam ze wszystkiego nie nadrobie, ale daje znac co u nas!!
Postaram sie tu czesciej wpadac!
Pozdrawiam i caluje mamusie i maluchy
Ps. obejrzalam galerie- strasznie sie pozmienialy dzieciaki!! no i nasze czerwcowe chyba jakis udany rocznik same slodziaki
hatszept
Pęcak, moze pęczak...? hmmm...
Jak mozna miec w domu słodycze, które nie smakują, no jak???!!!
U nas zawsze pełne wyposazenie ;-) i tak a propos cukierni sowa - kupiłam dzis cwiertkę tortu dacqouise - zawsze rewelacja!!!
A na swieta chyba zrobię te babeczki, bo wydają sie fajne:
Moje Wypieki | Babeczki czekoladowo-korzenne z powidłami
Ps. Dorotka, wracajcie szybko do zdrowia! Myślimy o Was ciepło!
Jak mozna miec w domu słodycze, które nie smakują, no jak???!!!
U nas zawsze pełne wyposazenie ;-) i tak a propos cukierni sowa - kupiłam dzis cwiertkę tortu dacqouise - zawsze rewelacja!!!
A na swieta chyba zrobię te babeczki, bo wydają sie fajne:
Moje Wypieki | Babeczki czekoladowo-korzenne z powidłami
Ps. Dorotka, wracajcie szybko do zdrowia! Myślimy o Was ciepło!
Waris
Polozylam spać mała o 20 z min i już 4 razy mi się wybudzala. Dwa ostatnie miała zamknięte oczy i tak zalila mi się, trochę ja poprzytulalam, poglaskalam po plecach i jakoś udało się, tfu tfu śpi.
Ja dziś trochę posprzstalam i cały dzień sama z mała byłam ( łączę się w bólu hatszept i agaundpestka) mój mąż dziś mnie tak zajerzyl że nie odzywam się do niego a to go najbardziej wkurza gdy się poklocimy.
Pamka zdolniacha z ciebie,gratki :-)
Ja nie mam ulubionej potrawy wigilijnej, jem wszystkiego po trochu zaś nieznosze suszu. Teściowa co święta namawia mnie na sprobowanie ale nie ugnie się.
Natomiast w pierwszy dzień świat u nas zawsze jest tatar który uwielbiam ale znowu obejde się smakiem, ach...
Mamuski karmiace uu i jak długo zamierzacie karmić cycem? Moja znowu ma jakiś bunt bo dziś wieczór cyca nie chciała ale butle zjadła.
Ja dziś trochę posprzstalam i cały dzień sama z mała byłam ( łączę się w bólu hatszept i agaundpestka) mój mąż dziś mnie tak zajerzyl że nie odzywam się do niego a to go najbardziej wkurza gdy się poklocimy.
Pamka zdolniacha z ciebie,gratki :-)
Ja nie mam ulubionej potrawy wigilijnej, jem wszystkiego po trochu zaś nieznosze suszu. Teściowa co święta namawia mnie na sprobowanie ale nie ugnie się.
Natomiast w pierwszy dzień świat u nas zawsze jest tatar który uwielbiam ale znowu obejde się smakiem, ach...
Mamuski karmiace uu i jak długo zamierzacie karmić cycem? Moja znowu ma jakiś bunt bo dziś wieczór cyca nie chciała ale butle zjadła.
Ostatnia edycja:
agaundpestka
Nie wiem sama na początku zależało mi pół roku, a to już za 3dni potem sobie pomyślałam, żeby zimę jeszcze przetrzymać ale powiem szczerze, ze teraz lubię ten czas spędzony z A przy cycu i nie śpieszno mi do odstawiania- jedynie mógłby lepiej w nocy spać. Moj jest tylko na cycu id paru dni wprowadzamy warzywka, owoce i kaszkę, ale łyżeczką.Mamuski karmiace uu i jak długo zamierzacie karmić cycem? Moja znowu ma jakiś bunt bo dziś wieczór cyca nie chciała ale butle zjadła.
Ale się wkurw.....i jutro nagadam mojemu bratu wrócił z pracy ze swoją dziewczyną, a ta mega przeziębiona kaszle- smarka, chyba powinna wiedzieć, ze do domu gdzie małe dziecko się tak nie przychodzi.
Ostatnia edycja:
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
Ja planuję karmić do roku. Trochę dlatego by zrobić na złość teściowej (żartuje oczywiście ale źdźbło prawdy w tym jest- mam satysfakcję, że jej to przeszkadza), a ogólnie to dlatego że mój dzieć jest fanem cycka no'1 i ja też lubię te nasze chwile... We wszystkim innym może mnie ktoś wyręczyć (choć nikt się nie garnie) a to może mieć tylko od mamy ;-)
Waris
Aga ja też to uwielbiam ale jak ona nie chce? Z reszta w styczniu może wrócę do pracy więc i tak będę musiała ściągać i dawać z butli ale wiadomo ze to nie to samo gdy dzieciak sam ściąga.
Znowu płakała, może ją boli brzuszek bo dałam jej 100 ml mm? Ale wczoraj też tyle zjadła i nie płakała, sama nie wiem.
Dorotka bardzo się cieszę że już wyszliscie z tego
Znowu płakała, może ją boli brzuszek bo dałam jej 100 ml mm? Ale wczoraj też tyle zjadła i nie płakała, sama nie wiem.
Dorotka bardzo się cieszę że już wyszliscie z tego
reklama
hatszept
Waris, u nas podobnie z tym wybudzaniem dziś
P. tez czasami odmawia cyca...i widzę, ze piersi potrafią mi wytrzymac juz ok. 8h lub nawet dluzej bez karmienia i będę wydłuzała ten czas...moze tak za 2-3miesiące przestanę definitywnie...
P. tez czasami odmawia cyca...i widzę, ze piersi potrafią mi wytrzymac juz ok. 8h lub nawet dluzej bez karmienia i będę wydłuzała ten czas...moze tak za 2-3miesiące przestanę definitywnie...