mi tez tesciowa juz zaproponowala ze jak nie znajdziemy niani to ona przyjedzie i zostanie dopoki nie znajdziemy. dlatego wlasnie mam motywacje zeby znalezc przed swietami. bo ona gotowa po swietach sie z nami zabrac a ja bardzo lubie moja tesciowa ale do wychowania dzieci sie nie nadaje, bo ona cale zycie mieszkala z mama i niby wychodzi z zalozenia ze dziecko jest najwazniejsze (w domu jej mama wszystko robila to ona mogla z dziecmi siedziec calymi dniami) jak placze to leci, nosi, przytula ale jak trzeba cos konkretnego np zmienic pieluszke, to juz nie wie. nawet jak jej mowie ze mozna sie z nim bawic zamiast nosic to ona nie wie co robic. kladzie go na kanapie i gada do niego glupoty... zamiast potarzac sie , polaskotac, porzucac zabawkami. ze juz nie wspomne o tym jak malemu wlozyla do buzi swojego oblizanego palca. no i przede wszystkim am taki charakter ze mozna jej mowic a ona i tak po swojemu wiec mam ZERO zaufania
moja mama jest kochana i ma te same metody co ja ale ona niestety za 4 lata dopiero idzie na emeryture.... to mi nawet drugiego dziecka pewnie nie pobawi:-( ale drugie planuje jak juz bedzie roczny urlop :-)
claudette moj mi ciagle wypomina jak tylko siedze na bb ze niby na nic nie mam czasu ale na forum to tak
aga ty znowu ze smakolykami jakimis a idz!
acha wiecie odnosnie tej dyskusji na zonku to mialam napisac - facebook jest fajny i ta grupa tam sie fajnie prowadzi, ale jednego tam brakuje - takiego pieprzenia o du.pie maryni za przeproszeniem: co na obiad, ile spalam, co maz wymyslil bo tam to tylko konkretne zapytania laski rzucaja typu: moja mala ma dzis wysypke co robic. moj sie dzis obrocil na brzuszek. itd.
WIEC FORUM JEST NIEZASTAPIONE :-)
PS hatszept mialam ci napisac ze ja 82, a jedna z dwoch moich najlepszych kolezanek jest 78 i uwazam nas za rowiesniczki :-)
PS2 wiecie co ostatnio w tkmaxx dorwalam takiego pieska piszczka pluszowego....na dziale dla psow i to ulubiona zabawka jasia
moja mama jest kochana i ma te same metody co ja ale ona niestety za 4 lata dopiero idzie na emeryture.... to mi nawet drugiego dziecka pewnie nie pobawi:-( ale drugie planuje jak juz bedzie roczny urlop :-)
claudette moj mi ciagle wypomina jak tylko siedze na bb ze niby na nic nie mam czasu ale na forum to tak
aga ty znowu ze smakolykami jakimis a idz!
acha wiecie odnosnie tej dyskusji na zonku to mialam napisac - facebook jest fajny i ta grupa tam sie fajnie prowadzi, ale jednego tam brakuje - takiego pieprzenia o du.pie maryni za przeproszeniem: co na obiad, ile spalam, co maz wymyslil bo tam to tylko konkretne zapytania laski rzucaja typu: moja mala ma dzis wysypke co robic. moj sie dzis obrocil na brzuszek. itd.
WIEC FORUM JEST NIEZASTAPIONE :-)
PS hatszept mialam ci napisac ze ja 82, a jedna z dwoch moich najlepszych kolezanek jest 78 i uwazam nas za rowiesniczki :-)
PS2 wiecie co ostatnio w tkmaxx dorwalam takiego pieska piszczka pluszowego....na dziale dla psow i to ulubiona zabawka jasia
Ostatnia edycja: