reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja tam pewnie w środek polski nie pojadę się z Wami spotkać, choćbym chciała :-(

A czemuż to?
No i udanych zakupów ;)

MsMickey przetrwala bez pralki niezły okres i powiem więcej - na spotkaniu nie dało się wyczuc podejrzanych zapachów ;-);-);-)

:p:p:p
I ciągle czekam ...

Uuu, no to na kolejnym spotkaniu już może nie być tak bezzapachowo hatszept :-D;-)

Witam!
To oni nagrali coś więcej niż "step by step"? ;-)

Pamiętam! Step by step, uuuu baby ...tada da da da daaaa

:-D

No i dobrze, Ty już lepiej o swoich nockach nie pisz :-p My mamy prawo się chwalić, bo stawiamy pierwsze kroki, hihi. Jak już przespane noce będą u nas standardem, to ja też nie będę drażnić innych opisami ;)

reklama
hej dziewczyny
moja mała chyba dorasta spała do 5.30 dałam cycka i do 7.30 :-)
a ja jestem zła wyszedł mi zajad--opryszczka boli mnie cała wara i jeszcze okres:no: no po prostu wymiękam
pozdrawiam

Witam, nadrobię Was później, wczoraj cały dzień miałam gości siostrzenice i dzieciaki i jako dobra ciocia postanowiłam z nimi zrobić ciasteczka :D to sprzątania mam do dziś.
Miałam na dziś zrobić ciasto czekoladowe, ale już i tak mam dużą d... więc sobie daruję :cool::cool:
Dziś kolejna rocznica wybuchu stanu wojennego:-)

ech dzisiaj w nocy nie było już tak różowo jak ostatnio :( efektem czego od 3 młody spał na mojej podusi, a my z małżem cisnęliśmy się na drugiej połowie łóżka:eek:

josie coś jest z tym zasypianiem na brzuszku, bo odkąd Sergiusz odkrył tą pozycję, to łatwiej (czyt. szybciej) mu idzie zasypianie. Trzymam kciuki żeby u Was ten stał był już normą&&&&
a z niania.pl nie korzystam, bo mój zostanie z babcią (teściową) i coraz bardziej się tego boję:confused2:

Dałam dziś G pierwszy raz kaszkę na noc, bo wcześniej dawałam jej przed pierwszą drzemką i jestem ciekawa jak długo pośpi :-):-) przy cycku zawsze zasypiała i ją odkładałam, ale przy butli nie zasnęła, więc myślałam, że trochę będzie trwało usypianie, ale położyłam ją, smok, koc i zasnęła. Normalnie zaczyna mnie zaskakiwać, czyżby nadchodzące skończenie pół roczku zwiastowało większą samodzielność?? :-)
normalnie zaczynam ci zazdrościć :-p

Maćku gratuluję pierwszego ząbka!!!!!!!!!!!!!!

I jeszcze jedno - na fajną akcję trafiłam bebeluszek (nie)codzienny: Robótka 2012!!! Może ktoś się przyłączy? :sorry2:
wspaniała akcja, przyłączę się na pewno i rozsyłam dalej w internetowy świat :tak:

a teraz to slucham trip-hopu i chilloutu, wiekszosc kawalkow z chilli zet to moje ulubione :) czasem tez poslucham hiphopu i rnb. rocka mniej. predzej indie rock.

hahaha ja też znam tylko ten kawałek, co nie przeszkadzało mi w tym, żeby się w nich wszystkich kochać ( a miałam coś kołu 5-6 lat chyba:-D) i jeszcze taki zespół 2unlimited pamiętacie???

iwon coś cię synuś rozpieszcza ostatnio, nie powiem, że nie zazdroszczę
a powiedz mi jak tam twoje nastroje przed powierzeniem opieki na dzieckiem teściowej? dogadujesz się z "mamusią"? ;-)

JA bez pralki to jak bez ręki, pranie mi już z koszy wychodzi.. :sorry: Coś wybrałam, zobaczymy czy będzie coś warta :-p Najlepsze jest to, że od dawna mówiłam, że źle pierze, a wszyscy mi mówili, że jest dobra. Co się okazało? Że pierzemy w zimnej wodzie!!! :wściekła/y:

Iwon mój mąż jak widzi, że siedzę na forum to buczy ciągle, a jak mu powiem, że jadę w świat z Lenką na spotkanie z forumowiczkami to chyba z krzesła spadnie :sorry:

Właśnie Lenka wtrąbiła mleko z kaszką. Chciałam zrobić na gęsto, ale nie wyszło, a wsypałam 2 kopiaste łychy na 100ml to mało? :sorry:

Witam!
Ja o nocce nie będę pisać, żeby nie dołować... :sorry:

A może zęby idą i dlatego ta histeria? My mieliśmy przedwczorajszy wieczór taki - 3 razy ją usypiałam. Po 5 min się budziła i od nowa. Za 4 razem posapała chwilkę dłużej, aż nagle obudział się z płaczem wielkim. Po chwili zasnęła już na dobre, a rano zauważyłąm pęknięte dziąsełko :tak:

Toż to jakaś epidemia ostatnio! :szok:

Idę pomarznąć na jarmark... Dzisiaj dzień targowy to może uda się coś sprzedać.:confused2:

Nie mówcie mi nic o pralkach, ja ostatnio jak moją włączam to jej się robi pauza i muszę klikać kilka razy zanim się uruchomi... Ale póki co reszta działa ok, odpukać

Trzymam kciuki, żeby się sprzedało!!!

Monika się obudziła o 7, dałam smoka i zasnęła i spała do 9... A potem przekręciła się na brzuch i bawiła miśkiem, nawet jej nie było słychać... A jeść nie chciała od męża :p Musiałam ja dać butlę!!! Bo jak mąż ją karmił to ona miała tylko zabawę w głowie....

JA bez pralki to jak bez ręki, pranie mi już z koszy wychodzi.. :sorry: Coś wybrałam, zobaczymy czy będzie coś warta :-p Najlepsze jest to, że od dawna mówiłam, że źle pierze, a wszyscy mi mówili, że jest dobra. Co się okazało? Że pierzemy w zimnej wodzie!!! :wściekła/y:

Iwon mój mąż jak widzi, że siedzę na forum to buczy ciągle, a jak mu powiem, że jadę w świat z Lenką na spotkanie z forumowiczkami to chyba z krzesła spadnie :sorry:

Właśnie Lenka wtrąbiła mleko z kaszką. Chciałam zrobić na gęsto, ale nie wyszło, a wsypałam 2 kopiaste łychy na 100ml to mało? :sorry:

To może tylko grzałka się zakamieniła i padła? U nas tak było! koszt wymiany - 70 zł grzałka plus 30 zł robocizna!

Munka ja napisałam wcześniej że wizyta będzie wczoraj po byłam pewna, że wczoraj był 13 ...

A owczarek został w Łodzi z moją mamą czyli w domu tam, gdzie zawsze mieszkał. Do mieszkania się nie nadaje z powodów swoich i naszych zdrowotnych :-(

ah czyli to Ty wprowadziłaś w błąd:-p a myślałam, że ja coś namieszałam;-)
Kocham owczarki!!! :-D

Witajcie niemam neta czuje sie jak odcieta od swiata pisze z kafejki sklepowej . W skrocie Ethan drze sie cale dnie jedynie na rekach jest ok ostatnie 3 dni spalam 5h przekreca sie w lozeczku na brzuch i drze ciemno i niewie oco lata smoka gubi milion razu na podlosdze przekreca sie w te i wete i wozku w gondoli przekreca i prubuje pelzac zwariowac mozna musze zapinac w gonoli bo wyleci ...nieda sie uspac w zienja mam 4 juz okres i wysiadam.....zycze wam cudnych swiat bo niewiem kiedy napisze najchetniej kazdejm wyslalla kartke ale nie mam adresow...okimuszekonczyc bo maly wlasnieprobuje pol pelzaka pol czworaka w wozku zwariowal:no:

może jeszcze uda Ci się do nas zajrzeć przed świętami!! Dużo sił życzę:-) i też życzę cudownych świąt!!

Hej :)

Wiecie co, chyba zacznę się przyzwyczajać do przepsanych nocek :-p Wczoraj zjadł o 21-szej, bo późno wróciliśmy, obdził się na UU o 3.15 i spał do 8 rano :rofl2:

Muńka i jak noc po kaszcze?

to życzę, żeby nocki zawsze były cool !!!:-) A po kaszce?? bez różnicy pod względem pobudki na cyca, ale nie chciała tyle ile zawsze. Troszkę pociumkała i usnęła. Mi się wydaje, że ona budzi się z przyzwyczajenia, a nie z głodu.

Idę pomarznąć na jarmark... Dzisiaj dzień targowy to może uda się coś sprzedać.:confused2:

No pewnie, że nagrali :tak:

Duuuuużo ciepła wysyłam!!!

Aga - rocznica wybuchu stanu wojennego i mojego taty 60-te urodziny!! :-D

Ostatnia edycja:

A jaka ta kaszka? Ryżowa? Ja na 150 ml daję 10-12 czubatych łyżeczek takich jakimi mały je.

reklama
Do góry