reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Iwon moja śpi z taką Przytulanka Owieczka - KappAhl, Moda & Ubrania w sieci pózniej znajdę zdjęcie to ci wkleję i ją uwielbia. Zawsze zarzucam jej ja na oczy aby światło ją nie raziło a rankiem jak wstaje to bawi się nią, obraca ją w rączkach.
Co do teściowych to ja mojej małej z moją teściową nie chciałabym zostawiać uważam że robi mi czasem na złośc i tyle w tym temacie.

A ja z małą nie wychodzę na dwór jak nie muszę, wczoraj nie zaszczepili mi jej bo mój maz ma katar i mamy iść jeszcze raz za tydzień a nie chcę aby jakąś choróbsko złapała.

reklama
Edek do wcześniejszego posta: - Iwon - ja prosiłam o krzesełko lekkie, nie zajmujące dużo miejsca, łatwe do złożenia i podobno spełnia moje oczekiwania;-)

Rysica - czemu myślisz, że Monisia zatrzymała się w rozwoju??:biggrin2:

wlaśnie....do jakiej temperatury wychodzicie na spacery? Ja spaceruje codziennie, ale dzis -8 i zostalam w domu

ja do -5.

G wydudlała przed snem 170ml kaszki:szok: tylko, że musiałam ją potem lulać, bo karmił ją mąż i za cholerkę nie chciała mu usnąć. Musiałam interweniować i już smacznie śpi:-) Chciałabym ją przyzwyczajać też do tego, że tata karmi i usypia, no ale póki co jest bunt!

Ja z czasów NKOTB ;-)

Hehe ja też... A Kelly Family - to był obciach...

Josie, nie sadze, zeby Twój rocznik...-78 :-)

Dobry roczniki - mojego T :) ja młodsza bo 79 :)

No to aylin wsadzaj tyłeczek do pociągu i zapraszam do mnie, zrobię ciasto czekoladowe :-D :cool2:

Uhhh ty wiesz jak kusić :)

A była dzis u mnie koleżanka - więc wyczarowałam muufinki w świątecznym klimacie - piernikowe....

Witam!
Ja o nocce nie będę pisać, żeby nie dołować... :sorry:

To przeczytaj niżej - o mojej - przestaniasz się dołować...

a ja jestem zła wyszedł mi zajad--opryszczka boli mnie cała wara i jeszcze okres:no: no po prostu wymiękam
pozdrawiam

Oj zaraziłam. Przepraszam :)

Zaza :-D:-D:-D

Iwon ja też zwykle jak jest w pracy, ale wieczorem jakoś zawsze wpadnę poczytać, a on od razu musi to dostrzec :sorry:

A u mnie pozycja na brzuszku działała jakiś czas po czym Lena pewnego dnia stwierdziła "dość tego, ja tak spać nie będę" i jak tylko ląduje na brzuchu to się rozbudza w najlepsze i żadne głaskanie i klepanie nie pomaga :sorry:

U mnie pozycja na brzuszku = zabawa. Na boczku się śpi, na brzuszku bawi i już.

ale drugie planuje jak juz bedzie roczny urlop :-)

czyli juz? :)

Dziewczyny, ja też chcę właśnie kupić małemu jakiegoś pluszaka - przyjaciela. Bo same grzechotki na razie. Polecacie coś?

I druga sprawa, zabieram się za szukanie krzesełka do jedzenia. Any ideas? :cool2:

edek: ocho, obudził się, w całkiem dobrym humorze ;) Idziemy jeść obiadek.

Moja tez ma takiego rudego misia, ale na razie rządzi pieluszka muslinowa lub tetrowa. I nie ma lepszej przytulanki.
A krzesełko mam takie:
Coneco - Krzesełko BRAZZI zielone

wlaśnie....do jakiej temperatury wychodzicie na spacery? Ja spaceruje codziennie, ale dzis -8 i zostalam w domu

a tak a'propos choinki.....uwielbiam, ale ze wzgledu na psa mam sztuczna zeby sie igiel nie najadł. Jednak w tym roku zastanawiam sie czy ubierac. w salonie mam tyle klamotow malej,ze juz sie ruszyc nie mozna

Ja do - 10 jak na razie chodziłam :)
A ja ubieram choinke napewno. Taka radośc dla maloty będzie. Tyle kolorów. A w tym roku moze jeszcze baniek nie ściagnie.

Więc pisałam wczoraj że umówiłam się z córka ze nie wstaje miedzy 24 a 6?
Chyba się nie zrozumiałysmy - od 1 do 6 rano budziła sie średnio co 40 minut (raz było 1,5 godziny i 2 razy po 20 minut) z przeraźliwym płaczem. I nie pomagało przytulanie, cycek.... Więc boję się z nia znów dziś na cokolwiek umawiac....

Muńka też chciałam to krzesełko kupić tylko to zwykłe duże i poprosiłam o opinie sicilpol bo to włoskie i powiedziała że są dobre ale i tak wszyscy kupują chicco, choć firma cam jest tam firmą wiodącą. Ale jakoś zdecydowałam się na chicco jeżeli jeszcze dostanę ten model co chcę za rozsądną cenę

Kurde szukam jakiegoś stroju kąpielowego jednoczęściowego ale ceny kosmiczne są !!!!!!!!!! :-(

Byliśmy u teściów - Leni grzeczna, więc mały sukcesik zaliczony. No, ale.. jakieś było zdziwienie moje jak się dowiedziałam na co wpadła babcia, uwaga: buduje już wnuczce domek dla lalek. :sorry: Powiedzcie mi czy tylko moja teściowa ma pomysły takie? Czy to ja jestem taka dziwna i dla mnie to jakiś paradoks, żeby wyprzedzać tak bardzo czas..

alijenka ja też szukam stroju (co prawda dwuczęściowego) i też ciągle narzekam na ceny :-p

Aylin może umów się z córką odwrotnie? Że nie będzie spała od 1 do 6, a nuż zrobi Ci na przekór! ;-)

zaza moja teściowa też myśli, że mała ciągle głodna. Najbardziej mnie złości jak mówi "powiedz mamie, że ma dać cycusia, bo głodna jesteś". Szkoda tylko, że nie zauważyła, że moje dziecko waży prawie 10kg i na pewno jest wygłodzone..:confused2:

Waris my mamy z kappahl przytulanko-grzechotkę zajączka i moje dziecko uwielbia ją jeść.. :-D

czy tylko ja jestem nie zonkowa? :sorry:

reklama
Do góry