reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Maćku - gratuluję ząbka :)

moje dziecko obudziło sie o godzinie od zaśnięcia. Zjadła cyca i poszła spac. Ciekawa noc sie zapowiada. A przecież umówiłam się z nia ze śpi od 24 do 6:00

Heloł :-)
Gdziekolwiek zorganizujecie spotkanie to będzie ok! Ja się piszę i oferuje 2 miejsca w aucie dla chętnych z moich okolic, które pisałyby się na wypad!
Co Wy tak o kelly family???!!! :szok:;-):-D od razu widać z jakich roczników jestescie :-p
Ja z czasów NKOTB ;-)
Słucham najczęsciej rnb, soul, pop, rock. Na pierwszym miejscu u mnie Sting, pozniej Malenczuk, adele, beyonce, alicia keys, dzem, michael buble (munka ;-) ), happysad (Rysica ;-) ). Mieszanka jak widac wybuchowa ;)

Nie pisałam chyba od przedwczoraj, bo syn mnie chyba wykonczy...wieczory dramatyczne...budzi się z drzemki! ok. 20.00! i ok. 21.00 zaczyna się marudzeniem, płaczem, wiec kołyszę na piłce, jak juz nie mam siły to odkładam do łózeczka, tam oczywiscie histeria po jakims czasie, wiec płaczemy oboje....taaaaa....po 23.00 biorę w koncu do łózka (ale wiem, ze małemu nie chodzi do konca o kwestie łózka/łózeczka, wiec to nie takie proste...), po bojach, kolejnej wypitej butli zasypia ok. 23.30...i tak od kilku dni...tylko wczoraj był też P., a ja juz dzis i jutro sama...zaj.....iscie..!

A spotkanie warszawianek suuuper! Wrzuce fotke :)

Paaaaa...

Ostatnia edycja:
hatszept - NKOTB, to ja też uwielbiałam i nawet na studiach chodziliśmy na imprezy, gdzie puszczali ich utworki, bo każdy był ich fanem w dzieciństwie :-D

współczuję tych wieczorów!! Jakbyś nie mogła dać sobie sama rady, to dzwoń, dzwoń, dzwoń - daleko nie mam ;-)

teraz to już naprawdę się kładę.

hatszept to ty moj rocznik chyba bardzej jestes :) bo ja tez NKOTB - Jordan!!! I East 17 tez sluchalam.
a teraz to slucham trip-hopu i chilloutu, wiekszosc kawalkow z chilli zet to moje ulubione :) czasem tez poslucham hiphopu i rnb. rocka mniej. predzej indie rock.

wspolczuje problemow ze spaniem u mnie troche lepiej chyba (?) od dwoch dni- na boczku latwiej go uspic. dzis juz tez byla pobudka ale bez wiekszej interwencji, poglaskalam i zasnal. no ale nie zapeszam

powtarzam pytanie bo nie bylo odzewu - ktoras korzystala z niania.pl ??? myslicie ze godne zaufania te opiekunki? no bo jak nie stamtad to skad?

reklama
Josie, nie sadze, zeby Twój rocznik...-78 :-)
U nas boczek tez ok i wtulanie w ochroniacz ;) ale co z tego, jak sam proces zasypiania to walka...
Miałam korzystać z niani.pl dopóki Dorota sie nie znalazła przez przyjaciółkę.
Spotkaj sie z tymi, które wybrałas to sie przekonasz. Sadze, ze tak jak w życiu można znaleźć super osobę, ale te niegodne zaufania rownież...

Do góry