reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Heloł :-)
Gdziekolwiek zorganizujecie spotkanie to będzie ok! Ja się piszę i oferuje 2 miejsca w aucie dla chętnych z moich okolic, które pisałyby się na wypad!
Co Wy tak o kelly family???!!! :szok:;-):-D od razu widać z jakich roczników jestescie :-p
Ja z czasów NKOTB ;-)
Słucham najczęsciej rnb, soul, pop, rock. Na pierwszym miejscu u mnie Sting, pozniej Malenczuk, adele, beyonce, alicia keys, dzem, michael buble (munka ;-) ), happysad (Rysica ;-) ). Mieszanka jak widac wybuchowa ;)

Nie pisałam chyba od przedwczoraj, bo syn mnie chyba wykonczy...wieczory dramatyczne...budzi się z drzemki! ok. 20.00! i ok. 21.00 zaczyna się marudzeniem, płaczem, wiec kołyszę na piłce, jak juz nie mam siły to odkładam do łózeczka, tam oczywiscie histeria po jakims czasie, wiec płaczemy oboje....taaaaa....po 23.00 biorę w koncu do łózka (ale wiem, ze małemu nie chodzi do konca o kwestie łózka/łózeczka, wiec to nie takie proste...), po bojach, kolejnej wypitej butli zasypia ok. 23.30...i tak od kilku dni...tylko wczoraj był też P., a ja juz dzis i jutro sama...zaj.....iscie..!

A spotkanie warszawianek suuuper! Wrzuce fotke :)

Paaaaa...

Sting/The Police, Adelka, Michał Bubel - jak mogłam zapomnieć:-) Adelka to moja ciazowa muza samochodowa :-) No i Amy McDonald :-)
Ja też z czasów nkotb choć nie sluchalam ... ale na wchodzących wtedy vivie i mtv byli:-) no i nirvana z tamtych czasów;-)
a pamiętasz salt'n'pepa :-)

ah, jeszcze miałam wakacyjny etap z dog eat dog... a następnie z Dezerterem ;-) Chodziłam w takiej skórzanej zielonej marynarce i zielonych martensach / glanach z wielkimi sluchawkami na głowie :p no i obowiązkowy papieros (to w liceum);-)

Hatszept to ja bukuję to miejsce wstępnie:p

Współczuję wieczorów:-( a gdyby mu tak tą ostatnią drzemkę zabrać? I wykąpać wcześniej i spróbować zmęczyć?

Munka ja napisałam wcześniej że wizyta będzie wczoraj po byłam pewna, że wczoraj był 13 ...

A owczarek został w Łodzi z moją mamą czyli w domu tam, gdzie zawsze mieszkał. Do mieszkania się nie nadaje z powodów swoich i naszych zdrowotnych :-(

reklama
Witajcie niemam neta czuje sie jak odcieta od swiata pisze z kafejki sklepowej . W skrocie Ethan drze sie cale dnie jedynie na rekach jest ok ostatnie 3 dni spalam 5h przekreca sie w lozeczku na brzuch i drze ciemno i niewie oco lata smoka gubi milion razu na podlosdze przekreca sie w te i wete i wozku w gondoli przekreca i prubuje pelzac zwariowac mozna musze zapinac w gonoli bo wyleci ...nieda sie uspac w zienja mam 4 juz okres i wysiadam.....zycze wam cudnych swiat bo niewiem kiedy napisze najchetniej kazdejm wyslalla kartke ale nie mam adresow...okimuszekonczyc bo maly wlasnieprobuje pol pelzaka pol czworaka w wozku zwariowal:no:

Salt'n'pepa oczywiscie!!! Jeszcze kojarze mocno takie hiciory jak "hold on" wilson philips ;) - łagodniejsze klimaty, ale jakos zapadlo mi w pamiec i pamietam, ze przez jedno lato fascynowałam się OMD...;)
hehehe...ja w jakis dłuzszych indyjskich kieckach chodziłam w liceum, no i do tego obowiazkowo martensy oczywiscie - miałam czarne z czerwonym odcieniem po bokach ;) papierosy zaczeły się jak juz byłam niestety rozumniejsza - na studiach...

Miejsce zatem zabukowane!

Próbowalismy "przeciągnąc" małego wielokrotnie, ale za kazdym wybudzał się zadowolony po godzinie maks...i póżniej próba usypiania przez jakies 30min i się poddawalismy, bo widac było, ze on za chiny nie usnie...
Jeszcze jedna rzecz przychodzi mi do głowy...zeby skracac drzemki w dzien, bo mały ma do tej pory 3 drzemki, ale dwie pierwsze potrafią trwac po 1,5h, nawet czasami 2h...oczywiscie nie zawsze, nie codziennie, ale zdarza sie, no wiec wyspany i nie chce spac, ale z drugiej strony zle sie czuje z wybudzaniem, bo jesli spi to niech spi...
Niech P.konczy juz te studia bo normalnie zwariuje...

Hej :)

Wiecie co, chyba zacznę się przyzwyczajać do przepsanych nocek :-p Wczoraj zjadł o 21-szej, bo późno wróciliśmy, obdził się na UU o 3.15 i spał do 8 rano :rofl2:

tak właśnie coś mi chodziło po głowie, ale nie chciałam walnąć gafy :-) dobry pomysł o wątku spotkaniowym!
Ale Ty i tak będziesz miała niezły kawał drogi...

No, zawsze tak było, nigdy nie miałam na forum ekpiy na tyle blisko, żeby móc sobie organizowac takie mini spotania jak np. Wy czy dziewczyny z Krakowa :sorry: Dlatego liczę na ten ogólny zjazd ;-)

Josie ja nie korzystałam z rerwisu niania.pl :no:
To mówisz, że mąż w delegacji? Be good girl :cool2:;-)

Hehe z Iwon to my chyba mamy najdalej. Ale pociąg z Rzeszowa do Szczecina jedzie zdaje się tylko 16 godzin :)

A Ty wiesz, że do mnie dwa razy nie trzeba mówic?? Ja tam włóczykij jestem więc chętnie. A mała ma to po rodzicach - najszczęśliwsza w rozjazdach :)

No to aylin wsadzaj tyłeczek do pociągu i zapraszam do mnie, zrobię ciasto czekoladowe :-D :cool2:

Dopadl mnie jakis wirus - caly dzien w toalecie i do tego mi niedobrze :confused2: Oby mlody nie zalapal. Tfu tfu

Tfu, tfu to żeby to nie była jakaś inna niespodziewajka :cool2::-p

I pozdrów od emnie Łódź - mam senstyment do tego miasta :sorry: Swego czasu jeżdziłam tam często do łódzkiego radia. I znałam tam pewnego kogoś... ech, stare czasy :zawstydzona/y::sorry:

Zaza życzę żeby się mały szybko odpsuł ;)

Witam Was wszystkie po dlugiej przerwie :)

Nie udzielalam sie tu przez jakis czas a dlaczego to jest napisane na zamknietym watku.
Czytam Was systematycznie i cisze sie z waszych i bobasowych sukcesow.
U nas wszystko dobrze Mia rosnie zdrowo i wsio jest ok.
Buziole dla WAS :)

Hej :) Fajnie że jesteś :-)

A w ogóle to mysmy chyba źle środek wyznaczyły - bo biorąc pod uwagę Sicil i dziewczyny na wysach to nam środek pewnie gdzieś w Belgii by wypadł

hehe, dobre ;)

Moze Amsterdam hle hle hle :cool2:

O tak, tak, tak. Byliśmy tam i wróciliśmy zakochani. A zakochaliśmy się w widokach (maćku), w widokach :-p;-)

a ja nie dam rady się spotkać w środku Polski, bo prawdopodobnie nie będę miała urlopu i nie mam prawa jazdy... :sorry2::confused::-:)-:)-:)-(

Oj tam, oj tam tak jak dziewczyny piszą - z dojazdem coś się wymyśli. Gorzej z urlopem, ale zawsze możesz zachorować :sorry: Poza tym kto nam będzie postrykał fotki i potem robił porównania na forum? :-p

Muńka i jak noc po kaszcze?

Maćku fajnie, że się pojawiłaś, bo nas zanidbujesz ostatnio :tak:
Może masz za słabą promocję tego jarmarku? Rozsyłałaś info znajomym na fb?
No i gratuluję ząbka :-)

Josie słodko mały wygląda, zwłaszcza z tym misiem przy boku bo są podobnie ubrani ;)

Hatszept no i co, kolejny ciężki wieczór? Tulę.. A próbowałaś go "przetrzymać" jak się budzi o tej 21-szej? Nie brać go na żadne ręce, piłki, tylko zostawić w łóżeczku, uspokoić?
A jeśli to nie działa, to nie mam pomysłu, z czego to może wynikać :dry: Ile godzin on śpi ogólnie w ciągu dnia?
edek: o widzę że już napisałaś o drzemkach dziennych :)

Ja też chodziłam w martensach i długich kieckach, hehe. Ale papierosów nie paliłam nigdy. Papierosy są ble :-p

A mi padła pralka :wściekła/y:

Noc dziś elegancka (jak dla mnie). Pobudka o 3:30 i sen do 6:30 :-)

Ja tam pewnie w środek polski nie pojadę się z Wami spotkać, choćbym chciała :-(

Tyle na teraz. Idę szukać pralki, bom nie w humorze :-(

Claudette, głowa do góry! :-)
MsMickey przetrwala bez pralki niezły okres i powiem więcej - na spotkaniu nie dało się wyczuc podejrzanych zapachów ;-);-);-), wiec luuuuuuz ;-) DA SIĘ??? DA!!!
A moze znajdziesz o wiele fajniejszą??? :-)

reklama
Witam!
Ja o nocce nie będę pisać, żeby nie dołować... :sorry:
hatszept - NKOTB, to ja też uwielbiałam i nawet na studiach chodziliśmy na imprezy, gdzie puszczali ich utworki, bo każdy był ich fanem w dzieciństwie :-D
To oni nagrali coś więcej niż "step by step"? ;-)

Heloł :-)

Nie pisałam chyba od przedwczoraj, bo syn mnie chyba wykonczy...wieczory dramatyczne...budzi się z drzemki! ok. 20.00! i ok. 21.00 zaczyna się marudzeniem, płaczem, wiec kołyszę na piłce, jak juz nie mam siły to odkładam do łózeczka, tam oczywiscie histeria po jakims czasie, wiec płaczemy oboje....taaaaa....po 23.00 biorę w koncu do łózka (ale wiem, ze małemu nie chodzi do konca o kwestie łózka/łózeczka, wiec to nie takie proste...), po bojach, kolejnej wypitej butli zasypia ok. 23.30...i tak od kilku dni...tylko wczoraj był też P., a ja juz dzis i jutro sama...zaj.....iscie..!
A może zęby idą i dlatego ta histeria? My mieliśmy przedwczorajszy wieczór taki - 3 razy ją usypiałam. Po 5 min się budziła i od nowa. Za 4 razem posapała chwilkę dłużej, aż nagle obudział się z płaczem wielkim. Po chwili zasnęła już na dobre, a rano zauważyłąm pęknięte dziąsełko :tak:

A mi padła pralka :wściekła/y:

N
Toż to jakaś epidemia ostatnio! :szok:

Idę pomarznąć na jarmark... Dzisiaj dzień targowy to może uda się coś sprzedać.:confused2:

Do góry