MsMickey
Fanka BB :)
Heloł :-)
Gdziekolwiek zorganizujecie spotkanie to będzie ok! Ja się piszę i oferuje 2 miejsca w aucie dla chętnych z moich okolic, które pisałyby się na wypad!
Co Wy tak o kelly family???!!! ;-) od razu widać z jakich roczników jestescie
Ja z czasów NKOTB ;-)
Słucham najczęsciej rnb, soul, pop, rock. Na pierwszym miejscu u mnie Sting, pozniej Malenczuk, adele, beyonce, alicia keys, dzem, michael buble (munka ;-) ), happysad (Rysica ;-) ). Mieszanka jak widac wybuchowa
Nie pisałam chyba od przedwczoraj, bo syn mnie chyba wykonczy...wieczory dramatyczne...budzi się z drzemki! ok. 20.00! i ok. 21.00 zaczyna się marudzeniem, płaczem, wiec kołyszę na piłce, jak juz nie mam siły to odkładam do łózeczka, tam oczywiscie histeria po jakims czasie, wiec płaczemy oboje....taaaaa....po 23.00 biorę w koncu do łózka (ale wiem, ze małemu nie chodzi do konca o kwestie łózka/łózeczka, wiec to nie takie proste...), po bojach, kolejnej wypitej butli zasypia ok. 23.30...i tak od kilku dni...tylko wczoraj był też P., a ja juz dzis i jutro sama...zaj.....iscie..!
A spotkanie warszawianek suuuper! Wrzuce fotke
Paaaaa...
Sting/The Police, Adelka, Michał Bubel - jak mogłam zapomnieć:-) Adelka to moja ciazowa muza samochodowa :-) No i Amy McDonald :-)
Ja też z czasów nkotb choć nie sluchalam ... ale na wchodzących wtedy vivie i mtv byli:-) no i nirvana z tamtych czasów;-)
a pamiętasz salt'n'pepa :-)
ah, jeszcze miałam wakacyjny etap z dog eat dog... a następnie z Dezerterem ;-) Chodziłam w takiej skórzanej zielonej marynarce i zielonych martensach / glanach z wielkimi sluchawkami na głowie no i obowiązkowy papieros (to w liceum);-)
Hatszept to ja bukuję to miejsce wstępnie
Współczuję wieczorów:-( a gdyby mu tak tą ostatnią drzemkę zabrać? I wykąpać wcześniej i spróbować zmęczyć?
Munka ja napisałam wcześniej że wizyta będzie wczoraj po byłam pewna, że wczoraj był 13 ...
A owczarek został w Łodzi z moją mamą czyli w domu tam, gdzie zawsze mieszkał. Do mieszkania się nie nadaje z powodów swoich i naszych zdrowotnych :-(