reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Cze dziewczęta!
Jak się kilka dni zaniedba forum to później strasznie ciężko się wkręcić... :sorry2: Ja dalej marznę na jarmarku. Ludzie nadal nie kupują... :-(

Też zazdroszczam warszawiankom spotkania! Ja jestem z Wolsztyna (Monika chyba pytała), więc wolałabym środek Polski niż morze ;-)
Od czasu studiów:

Steve Vai, Dream Theater, Dishwalla, Jesse Cook, Goo Goo Dolls (uwielbiam utwór Iris), Michael Buble, Kings of Leon i wiele wiele innych.
ja też!!! :tak::tak:

A największą fascynacją muzyczną w moim życiu było The Kelly Family!!! :-D

Teraz to różnie i podłużnie ;-) Ale generalnie to raczej jestem dziwna, bo wolę ciszę... :sorry2:

Moze Amsterdam hle hle hle :cool2:
Coś sugerujesz? :cool2:

reklama
Ja sie dziwie ze nie kupują. Czyzby ceny za wysokie czy ludzie maja wymagania ze chcą wszystko za półdarmo?
Mi sie strasznie te sówki breloczki podobają. I serduszka choinkowe.

Amsterdam - mnie tam nie kręci :) wolałabym jakies nadmorskie klimaty

Jak się spotykałyśmy z Lipcówkami 2005 to też na środku Polski, żeby było sprawiedliwie ;-) Jestem za :-)

Jak już na serio będziemy się chciały spotkać, stwórzmy osobny wątek, ok? Tam będziemy wszystko omawiać, możemy też wkleić mapkę na której będzie widać gdzie która mieszka.

Muńka ja jestem ze Szczecina :blink:

Ja z Włocławka a to prawie środek Polski :-) ale i tak będę miała prawie najdalej :dry: Jak już bedziemy się umawiać tak na serio to dajcie znać wcześniej, żebym bilety za wczasu taniej wyczaiła :tak::-)

No ja na ten środek Polski piszę się jak najbardziej:p:p:p
Ale też myślę o jakiejs cieplej porze roku (solidna wiosna). No i zdecydowanie weekend, żeby pracujące dziewczyny mogły :-):-):-)

A wizyta... jutro;-) Bo jutro jest 13. ...

Właśnie karmię G liczę na jej sen pocycowy. Ostatnia drzemkę trzasnela od 18.45 (w autobusie) do.. 20. już w domu spała prawie godzine... w czapce i rozpiętym kombinezonie :-( a obudziła sie wesolutka :-):-):-) więc daliśmy sie jej pobawić (tzn ja poszłam gadać z przyjaciółka przez tel 40 min a Go była z Pe). Ciekawe wygląda, że usypia:-)

No ja na ten środek Polski piszę się jak najbardziej:p:p:p
Ale też myślę o jakiejs cieplej porze roku (solidna wiosna). No i zdecydowanie weekend, żeby pracujące dziewczyny mogły :-):-):-)
A wizyta... jutro;-) Bo jutro jest 13. ...

Tak myślałam, że dla Ciebie to miejsce środka Polski będzie spoko ;-)

Coś mi się pochrzaniło, że to dziś ta wizyta:confused:

aaaa i nie odpowiedziałaś mi na pytanie, gdzie macie owczarka?? :-)

Rysica a nie wykopuje ci sie z tego koca? moj to tylko w spiworku bo tak sie wierci ze zawsze odkrytego zastawalam rano. latem to luz ale teraz sie boje. moj zazwyczaj spi tak:

DSC03773.jpg

jak widac misia ktorego mu podsuwam co wieczor ma w glebokim powazaniu :dry:

acha no i jedna reka obowiazkowo pod uchem :-D

Rysica a nie wykopuje ci sie z tego koca? moj to tylko w spiworku bo tak sie wierci ze zawsze odkrytego zastawalam rano. latem to luz ale teraz sie boje. moj zazwyczaj spi tak:

Zobacz załącznik 522840

wygląda jak ten misiaczek koło niego :-) a Ty mu zakładasz czapkę na noc?

Też miałam pytać o ta czapkę.

Moja spi tak jak Rysicy - na boczku. Aktualnie pod kołderką bo się nie rozkopuje. Z pieluchą, miśkiem, otulaczem, kocykiem czy co tam jej w łapki wpadnie na głowie. Ja zdjecia nawet nie wklejam bo wygląda to jak kupa materiału a nie spiące dziecko :)

zakladam mu bo mu odstaja uszy i zawsze mu sie to jedno podwija jak nie ma czapki :baffled: nie wiem czy to cos pomaga ale wole pozniej nie miec wyrzutow sumienia ze tylko mu sie pogorszylo bo czapki nie zakladalam... w dzien spi bez.

reklama
Cze dziewczęta!
Jak się kilka dni zaniedba forum to później strasznie ciężko się wkręcić... :sorry2: Ja dalej marznę na jarmarku. Ludzie nadal nie kupują... :-(

Też zazdroszczam warszawiankom spotkania! Ja jestem z Wolsztyna (Monika chyba pytała), więc wolałabym środek Polski niż morze ;-)
ja też!!! :tak::tak:

A największą fascynacją muzyczną w moim życiu było The Kelly Family!!! :-D

Teraz to różnie i podłużnie ;-) Ale generalnie to raczej jestem dziwna, bo wolę ciszę... :sorry2:

moją też swego czasu!!!! :-D:-D:-D
wszystkie płyty miałam, dalej gdzieś mam, nawet taką co mali śpiewają jakieś folkowe piosenki, gdzie Angelo miał 4 lata :D

Zobacz załącznik 522840

Pod kocykiem śpi w dzień tylko, za krótko, żeby się rozkopała, w nocu też w śpiworku i pod kocykiem (w śpiworku samym jej zimno było bo cienki)

Też miałam pytać o ta czapkę.

Moja spi tak jak Rysicy - na boczku. Aktualnie pod kołderką bo się nie rozkopuje. Z pieluchą, miśkiem, otulaczem, kocykiem czy co tam jej w łapki wpadnie na głowie. Ja zdjecia nawet nie wklejam bo wygląda to jak kupa materiału a nie spiące dziecko :)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zakladam mu bo mu odstaja uszy i zawsze mu sie to jedno podwija jak nie ma czapki :baffled: nie wiem czy to cos pomaga ale wole pozniej nie miec wyrzutow sumienia ze tylko mu sie pogorszylo bo czapki nie zakladalam... w dzien spi bez.

nie chcę Cię martwić, ale on to już ma zapisane w swoim kodzie genetycznym i nic z tym uszkiem nie zrobisz :cool2::sorry2:

Do góry